Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benimde bir sorunum var anlamadim ama temmuz 11de adet oldum sonra 14.gunu yumurtlama gunumdu yani ayin24 temmuzdu 23unde ilişkim oldu 24unde kanamam basladi doktora gittim cunki sonraki adetim 8 ağustostu doktor muayene etti dis gebelikten suphe etmis kan tsti hormon testo istedi beta zaten dusuk çıktı hormonlarda normalmis kanamyi durduran advil diye bir ilac verdi kanamayi azaltcak kesicek dedi benim kanamam 4 gun surdu azaldi kesildi sonra ara ara kasik agrim oldu doktora dedimki ayin 8 inde normal regl gunum olurmu dedim olur dedi ama bugün 10 u oldu bende hic hareket yok bu sorunla karsilasan oldumu ovu.tsti yaptim silik cizgi cikti ama seffaf akintim devam edio ne yapcam ben anlamadim

ben gecenlerde eczaneden test alirken kan versem ciksr mi demistim benimde 1 hafta vardi tabiki cikar dedi kadin.ama verdin mi diye sor tabiki hayir sen verirsen sonucunu bizimle de paylas olur mu :)

Tabiki paylaşırım zaten burası hariç kimseye söylemeyeceğim tanıdık cinsiyet belli oldu öyle söylediler şok oldum.Ben mayısta düşük yaptığımda keseyi bile görmeden herkes öğrenmişti bundan sonra kimseye demem:)Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

qq
evet ben de sevmem hemen etrafimdaki herkese duyurmayi en azindan kalp atis sesini duyana kadar.

kizlar sizin de evde is yapinca temizlik utu vs. beliniz agriyo mu ya hic umudum yok ama benim boyle olmazdi hicc.dun biraz temizlik yaptim kasigim agridi.bugun de utu yaptim suan abartmiyorum belimin agrisindan yuruyemiyorum bile koltuga uzandim ama gecmek bilmeyen bi agri var komple belimde ve kuyruk sokumuna dogru.hamilelikle alakasi olabilir mi ki ?

Canim benim bu ay oyle oldu bugun tahlil yaptirdim gebelik yok, kasik ve bel agrilarimin nedeni idrar yolu iltihabi cikti :) Insallah seninki gebeliktendir canim.

Canim benim bu ay oyle oldu bugun tahlil yaptirdim gebelik yok, kasik ve bel agrilarimin nedeni idrar yolu iltihabi cikti :) Insallah seninki gebeliktendir canim.
ben de kucukken gecirmistim o hastaligi.buyuk ihtimalle o yuzden o zaman.bi de arkadasim spirali cikartmanla alakali olabilir dedi.eger bebek yoksa bunun icin bi gorunmem gerekicek demekki

Kızlar merhaba tekrar dan 10 ağustos regl günümdü olmadim zaten hastaneye de gitmistim doktor muayne etmişti hamile olduğumu öğrenmiştim ama ben emin olma için adet günümün geçmesini bekledim ve kesin hamile olduguma inanmis oldum hafta 5 gundeyiz simdilik hayırlısı bakalım hayırlısıyla doğum yaparsam gün gelecek buraya yazdığım bu yazımı okuyup çok güzel duygular yaşayacağım insallah rabbim isteyen herkese güzel bir melek nasip etsin amin

Amin canim ne mutlu sana saglikla kucagina al bebisini.. adet günüm 13 agustoa bekliyorum bugün kan testim 3.09 cikti .... muhtemelen adet olucam

Gunaydin kizlar. Dayanamayip test yapanlarda yine ben :) bu sabah yine yaptm. Bat a 4 gun kaldi. Ben artk adeti bekliyorm gayet negatif

Gunaydin kizlar. Dayanamayip test yapanlarda yine ben :) bu sabah yine yaptm. Bat a 4 gun kaldi. Ben artk adeti bekliyorm gayet negatif
Zeynenepcim gecikme olmadan idrarda cikmasi buyuk sans degerin cok.yuksek.olmasi lazim ... geç döllenme.olabilir ... beta hch yeni artiyor olabilir.
. Ben 3 gün önce beta hcg degerim 3.09 cikti keske kan testi vermeseydim dedim gecen ay adet gununde 0.50 ydi ve ben bu ay 17 inci gun yumurtladim ....

Haklisin canm ama yine de cok umutsuzum

Mrb arkadaşlar üçüncü kez çatlatma iğnesi kullandm daha öncekilerde 11. Gün bu kadar belirgin olmuyodu test kafam karıştı üstteki iğnenin 6. Gün alttaki 11. Gün. Rahat görünsün diye testi açtım

Eklentiler

• 00372734-2EB8-491C-8055-CB7C3737F24C.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 51
  • E40D8D68-7EF5-499E-BADA-6AD13EA8FA6A.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 45
canim gec dollenme derken ne demek istiosun.yumurtlama gununden sonra olanlarami gec dollenme denio anlamadim aydinlat beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…