- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Benim de bata 2 gün var sabahki idrar testimbenim bugunku agrim adet agrisi gibi degil ama.kasigim biraz daha alti ve bacak aram bacaklarim agrio biraz
Hamilesin canımEki Görüntüle 2178715
Benim de bata 2 gün var sabahki idrar testim
Çatlatma iğnesini 28 temmuzda vuruldum onun etkisi olabilir canımHamilesin canım
Hayırlı olsun büyük bir ihtimalle hamilesinEki Görüntüle 2178715
İnşallah öyledir çatlatma iğnesinden olabilirHayırlı olsun büyük bir ihtimalle hamilesin
Yok etkisi kalmamıştır.Çatlatma iğnesini 28 temmuzda vuruldum onun etkisi olabilir canım
İnşallah yarın sabah bi daha yapacam vakit gecmiyor eşime de demedim umutlanmasın diyeYok etkisi kalmamıştır.
kuzum yarin idrar testini bosver aabah git hemen kan testi yaptir idrarda boyle silik ciktiysa kanda kesin cikar.ama buyuk ihtimallw hamilesin hadi hayirlisi :)Eki Görüntüle 2178715
Idrar testi yaptım yine yok gibi belirsiz bişey çıktı ve dünkünden daha belirsiz hamile değilim yanikuzum yarin idrar testini bosver aabah git hemen kan testi yaptir idrarda boyle silik ciktiysa kanda kesin cikar.ama buyuk ihtimallw hamilesin hadi hayirlisi :)
foto atabilir misin testinIdrar testi yaptım yine yok gibi belirsiz bişey çıktı ve dünkünden daha belirsiz hamile değilim yani
f
foto atabilir misin testin
valla 3 gündür aynı 28 temmuzda çatlatma iğnesi vurmuştumSanki gebelik var gibi bu teste göre
Emin olmak için kesinlikle kan vermelisin çünkü bariz çizgi var orda inş hamilesinnnvalla 3 gündür aynı 28 temmuzda çatlatma iğnesi vurmuştum
inşallah öğle arası gideceğim :)Emin olmak için kesinlikle kan vermelisin çünkü bariz çizgi var orda inş hamilesinnn
evet dun bende demistim.cankm megatif olan testperde biraz silik cizgiyi golgesi noktasi bile olmuyo.sende bariz cikmis.benim ilk gebelig8mde de 1 gun gecmisti test yapmstim ayni boyle.silik cikmisti.hwmem kan ver canim seninşallah öğle arası gideceğim :)
çok sağol canım içime su serptin inşallah hamileyimdirevet dun bende demistim.cankm megatif olan testperde biraz silik cizgiyi golgesi noktasi bile olmuyo.sende bariz cikmis.benim ilk gebelig8mde de 1 gun gecmisti test yapmstim ayni boyle.silik cikmisti.hwmem kan ver canim sen
ins canim hayirlisi olsunçok sağol canım içime su serptin inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?