Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben ilk başlarda yazmıştım d.k.h bıraktıktan sonra 28 gün olan döngüm 40 güne çıktı bu 4. Ayım ilk defa bu ay denedik aslında denemedik denk geldi istiyoruz korunmuyoruz ama korkuyoruzda baya karışık duygular anlıyacağınız.. uygulamada 7si yumurtlama gözüküyordu ogün birlikte olduk 2 gün sonra tekrar birlikte olduk bat 26 sanıyordum ama uygulama 22 diyor çok olcağını sanmıyorum çok saçma bir düzene girdiğim için ama hepimizin hakkında hayılırısı olsun

kuzum yarin idrar testini bosver aabah git hemen kan testi yaptir idrarda boyle silik ciktiysa kanda kesin cikar.ama buyuk ihtimallw hamilesin hadi hayirlisi :)
Idrar testi yaptım yine yok gibi belirsiz bişey çıktı ve dünkünden daha belirsiz hamile değilim yani

Son düzenleme:
evet dun bende demistim.cankm megatif olan testperde biraz silik cizgiyi golgesi noktasi bile olmuyo.sende bariz cikmis.benim ilk gebelig8mde de 1 gun gecmisti test yapmstim ayni boyle.silik cikmisti.hwmem kan ver canim sen
çok sağol canım içime su serptin inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…