- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
8 gün varBat 11 gün olan var mı((
çıkar tabi tam gününü biliyorsan yumurtlamannGeçmiyor günler ben antidepresan kullanıyorum biraz da onun için meraktayım ona göre ilacı birakacagim.Birkaç gün daha sabredip kan versem çıkar mı acaba şöyle 1 hafta kala mesela
aynenArtik umudumu kırdım ya ben direkt adeti bekliyorum
canim ihlamur ic hemen iyi gelirMerhaba arkadaşlar batıma 7 gün var vücuduma minik iğneler batıyor gibi sürekli boğazında bişe var gibi midem bulanıyor çok halsizim sanırım güzel bir grip geliyor ilk defa korunmadığım için ilaç kullanmıyorum ısrarla ama ilaç dışında bi öneriniz varsa yaparım
bilemedim valla yeni bi tane al tekrar yap canim en iyisiArkadaslar benim bat dundu, dun aksam karbonat testi yaptim daha dokerken kopurdu. Daha once korunurken dnemstim acaba gercek mi dye ve kopurmemsti oldgu gbi dibe cokmstu. Az once laboquick test ile yaptim sonuc negatif ama paketi actigmda 2. Cizginin cikmasi gereken bolumde bi parca oldgnu farkttm tutup cikarayim derken icine kacti bu yuzden olabilir mi. Testin icinde boyle biseyle karsilasan oldu mu?
Çok teşekkür ederim kuzucanim ihlamur ic hemen iyi gelir
rica ederim canim bi de dayanabilirsen kalinca giyinip iyice terle sonra dusa gir hicbiseyin kalmazÇok teşekkür ederim kuzu
ben gecenlerde eczaneden test alirken kan versem ciksr mi demistim benimde 1 hafta vardi tabiki cikar dedi kadin.ama verdin mi diye sor tabiki hayirGeçmiyor günler ben antidepresan kullanıyorum biraz da onun için meraktayım ona göre ilacı birakacagim.Birkaç gün daha sabredip kan versem çıkar mı acaba şöyle 1 hafta kala mesela
pzt ye kadar olmazsan kan ver kesin sonuc alirsin hayirlisi olsun canimmBenimde bat bugun normalde 2gün önce lekelenmem baslardı bu ay olmadı beyaz akıntım var idrarımı 7-8 saat tuutuktan sonra az önce normal test yaptım yine koca bi negatif
Olmazsam öyle yapıcam artık tesekkür ederimpzt ye kadar olmazsan kan ver kesin sonuc alirsin hayirlisi olsun canimm
Negatif canım bu ayda olmadıCanım bize yaz olur mu merakta bırakma inşallah güzel haberle gelirsin!
benim kizenim 6 aylik hamileydi onla denedik o yapti kopurdu bende spiral vardi o zaman ben yaptim benimki de kopurmustuPeki karbonat testi deneyen var mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?