• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrar yaptım son derece hayali bir çizgi var sanki:) Ya da ben kafayı üşüttüm. Bu akşam erken gebelik testi yapcam, onda da silik vs. herhangi bi çizgi görürsem yarın kan vercem kızlar. Allah yardımcımız olsun

İdrar yaptım son derece hayali bir çizgi var sanki:) Ya da ben kafayı üşüttüm. Bu akşam erken gebelik testi yapcam, onda da silik vs. herhangi bi çizgi görürsem yarın kan vercem kızlar. Allah yardımcımız olsun
canim silik de olsa pozitif oluyo o yarin kan testi yaptircakmissin zaten erken gebelik testine hic bosjna para verme ezanedeki kadin o testlere hic guvenme dedi dun.

Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887 Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887

Kızlaaaarr günaydın çok acil yardımınıza ihtiyacım var ağlıcam yaaa. Dün gebelik testi ve ovülasyon yaptım ovülasyonda T biraz koyu, gebelik bomboş çıktı. Öyle üzüldüm uyuyakalmışım. Sabah uyandım gebelikte sanki hayali bi çizgi görüyorum yaaaa ben mi kafayı yedim nolur bi bakın:KK43: Bata daha 5 gün var

Görülmüyo diyosanız ben gerçekten kafayı bozdum herhalde:KK43:
canımm hadi inşallah bat 12 ağustostu di mi..ben de yarın kan veriyorum :)

canim silik de olsa pozitif oluyo o yarin kan testi yaptircakmissin zaten erken gebelik testine hic bosjna para verme ezanedeki kadin o testlere hic guvenme dedi dun.
Ama aşırı silik, bi ben görüyo bile olabilirim bak paylaştım tekrar:( Erken gebelik evde bitane var kuzum önceden almıştım. Onu bi deneyim dedim. Bir de bi gün sonra deil 2 saat sonra fln çıkıyor diye biliorum ben

Eklentiler

• 5p.jpg
    5p.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 52
canımm hadi inşallah bat 12 ağustostu di mi..ben de yarın kan veriyorum :)
Aynen canım 12 Ağustos, ama bende PKO var. Normalde düzenli değildi son 3 ayda Gynositol diye bi yumurta büyütücü + folik kullanarak düzene girdi. Ona göre hesaplayınca 12-13 Ağustos olması lazım maksimum. Ama bugün kasık ağrılaırm arttı, kan vereyim de psikolojikse de bileyim umutlanmayım dedim. Hadi bakalım hepimiz için dua edicem bu akşam. Şimdiden bol şans diliyorum. Allahım yardımcımız olsun. yarın burdan haberleşiriz inşallah güzel haberler veririz:dua:

Kizlarrrrr test yaptım yine hassas testlerden ikinci çizgi açık pembe çıktı yaklaşık 2 dk bekledikten sonra şuan çok heyecanliyim allahım sen büyüksün insallah hamileyimdir kızlar sizce hamile olabilirmiyim

Yaaa inşallah !!!! Testi göndersene

Back