- Konu Sahibi zynpzn8989
Sabahki idrarla mi yaptiniz ?
Yok. Öğlenden sonra yaptım. Fark eder mi kk ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahki idrarla mi yaptiniz ?
efekt yapsana sanki bende gordum cizgiyi ins. vardir yarin tekrarla eger dayanamazsa erken gebelik testi yap bugunEki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887 Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887
Kızlaaaarr günaydın çok acil yardımınıza ihtiyacım var ağlıcam yaaa. Dün gebelik testi ve ovülasyon yaptım ovülasyonda T biraz koyu, gebelik bomboş çıktı. Öyle üzüldüm uyuyakalmışım. Sabah uyandım gebelikte sanki hayali bi çizgi görüyorum yaaaa ben mi kafayı yedim nolur bi bakın Bata daha 5 gün var
Görülmüyo diyosanız ben gerçekten kafayı bozdum herhalde
evet kuzum iki kere denedik yinede olmadiklomen lemi basladiniz
olur cnm ins. allab elimizi,bos birakmasinevet kuzum iki kere denedik yinede olmadi
amin cnm test yaptın mi senolur cnm ins. allab elimizi,bos birakmasin
hamilelik testi sabahta boyleevet kuzum iki kere denedik yinede olmadi
var dimi Bn bu testten anlamıyorum kaset test kullanıyorum süreklihamilelik testi sabahta boyle
kuzu sNki var iki gün sonra tekrar yenilersin testiEki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887 Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887
sanki var iki gün sonra tekrar yenilersin testi
Kızlaaaarr günaydın çok acil yardımınıza ihtiyacım var ağlıcam yaaa. Dün gebelik testi ve ovülasyon yaptım ovülasyonda T biraz koyu, gebelik bomboş çıktı. Öyle üzüldüm uyuyakalmışım. Sabah uyandım gebelikte sanki hayali bi çizgi görüyorum yaaaa ben mi kafayı yedim nolur bi bakın Bata daha 5 gün var
o zaman vardır emin olmak istiyorsun bi kan testi yap idrara daha geç geciyo silik olduğuna gore kanda kesin cikarhafif silik cikio canm aksamda yaptim boyle. sabahta boyle
gidicm bakalim. yoksa die endiseleniyormo zaman vardır emin olmak istiyorsun bi kan testi yap idrara daha geç geciyo silik olduğuna gore kanda kesin cikar
inşallah teşekkür ederim biraz panik yaptım ama şimdi daha rahatım bebişim diye sevmeye başladım bile umudumu kaybetmicem gebelik var sonuçta inşallah sağlıklı olur her şey hepimiz içingözün aydın Bence mutluluğun tadını çıkar rabbim sagsaglim kucağına aldırsın biz olmayanlarada hayırlısını Nasip etsin.. Canını sıkma mucizen sıkı sıkı tutunur ins
Canım üst sağdakinde bende görüyorum hadi inşallah bebeğin seninledir dualarım seninle daha bata varmış çok normal bence bekle o gün yap koyulaşacak inşallahEki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887 Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887
mesajini yeni gordum bence gayet iyi degerin birdaha tekrarlayacakmisin testiayy bhcg 39,04 çıktı benim yaa düşük gene sanırım inşallah kimyasal olmaz yine yaa
Hayırlısı olsun canım üzme kendini. Vardır elbet en dogru zamaniDün akşamüstü kırmızı kart gorduk biz yine... Bekleyenler sağlıkla güzel haberler alır inşallah. Bu ay erken oldu stresten hormonlarimi bozdum sanirım
Umut gelecek.aya hiç üzme kendini bizim icin hayirlisini allah bilirDün akşamüstü kırmızı kart gorduk biz yine... Bekleyenler sağlıkla güzel haberler alır inşallah. Bu ay erken oldu stresten hormonlarimi bozdum sanirım
ben tekrarlamak istiyorum içim rahat etsin adetim 9 ağustos cuma günü tekrar baktırmak istiyorum h.sonu tatile gideceğiz rahat rahat gitmek istiyorum çünkü canım hayırlısı inşallahmesajini yeni gordum bence gayet iyi degerin birdaha tekrarlayacakmisin testi