• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar igneyi saymazsam 12.gun oluyor bugun ve 9.gun test yaptigimda ignenin etkisi gitmisti tek cizgiydi bugun yaptigimda sanki kil gibi cizgi gorur gibiyim sizde yorumlarmisiniz yoksa ben kafayimi yemek uzereyim
SmartSelect_20180807-075600_Gallery.jpg SmartSelect_20180807-075320_Gallery.jpg

Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887 Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887

Kızlaaaarr günaydın çok acil yardımınıza ihtiyacım var ağlıcam yaaa. Dün gebelik testi ve ovülasyon yaptım ovülasyonda T biraz koyu, gebelik bomboş çıktı. Öyle üzüldüm uyuyakalmışım. Sabah uyandım gebelikte sanki hayali bi çizgi görüyorum yaaaa ben mi kafayı yedim nolur bi bakın:KK43: Bata daha 5 gün var

Görülmüyo diyosanız ben gerçekten kafayı bozdum herhalde:KK43:
efekt yapsana sanki bende gordum cizgiyi ins. vardir yarin tekrarla eger dayanamazsa erken gebelik testi yap bugun

Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887 Eki Görüntüle 2176886 Eki Görüntüle 2176887
sanki var iki gün sonra tekrar yenilersin testi
Kızlaaaarr günaydın çok acil yardımınıza ihtiyacım var ağlıcam yaaa. Dün gebelik testi ve ovülasyon yaptım ovülasyonda T biraz koyu, gebelik bomboş çıktı. Öyle üzüldüm uyuyakalmışım. Sabah uyandım gebelikte sanki hayali bi çizgi görüyorum yaaaa ben mi kafayı yedim nolur bi bakın:KK43: Bata daha 5 gün var

kuzu sNki var iki gün sonra tekrar yenilersin testi

Kızlar ben bu akşam erken gebelik testi yapcam yarın da kan vercem. Kanda çıkmazsa demek ki bi yanlışlık oldu testte en azından boşa umut yapmayım. Çıkarsa da burda halay çekerim artık:halay: Çıkmazsa da üzülmemeye çalışcam. İnşallah çok üzülmem. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için:KK200:

gözün aydın Bence mutluluğun tadını çıkar rabbim sagsaglim kucağına aldırsın biz olmayanlarada hayırlısını Nasip etsin.. Canını sıkma mucizen sıkı sıkı tutunur ins
inşallah teşekkür ederim biraz panik yaptım ama şimdi daha rahatım bebişim diye sevmeye başladım bile umudumu kaybetmicem gebelik var sonuçta inşallah sağlıklı olur her şey hepimiz için

Canım üst sağdakinde bende görüyorum hadi inşallah bebeğin seninledir dualarım seninle daha bata varmış çok normal bence bekle o gün yap koyulaşacak inşallah :dua:

Dün akşamüstü kırmızı kart gorduk biz yine... Bekleyenler sağlıkla güzel haberler alır inşallah. Bu ay erken oldu stresten hormonlarimi bozdum sanirım :110:

mesajini yeni gordum bence gayet iyi degerin birdaha tekrarlayacakmisin testi
ben tekrarlamak istiyorum içim rahat etsin adetim 9 ağustos cuma günü tekrar baktırmak istiyorum h.sonu tatile gideceğiz rahat rahat gitmek istiyorum çünkü canım hayırlısı inşallah

Back