• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarr benmde bat 6 ağustos erken olma ihtimalimde var önceki ay hsg çekildim bi ay korunma verdi doktorum bu ay beklemedeyim inşallah Allah hepimize nasip etsin 1 buçuk yıldır istiyoruz ama hiç gebelik olmadı umudum yok aslında ama insan işte yinede bekliyorum adet ağrılarımdan başkada bi belirtim Yok sevgiler hanımlar
Canım benimde 3 güne önceki adet sancilarim vardi ama olamadim şuanda midem bulaniyor ama benim adet olmadan öncede midem bulaniyor ona veriyorum

Canım benimde 3 güne önceki adet sancilarim vardi ama olamadim şuanda midem bulaniyor ama benim adet olmadan öncede midem bulaniyor ona veriyorum

Ama sizin gecikmeniz de var bence en önemli belirti adet tarihleriniz düzenli midir benim eşimin sperm sayısı sınırda bide baya adet sancısı yani sanki ha oldum ha olucam inşallah gelmezler :)

Ama sizin gecikmeniz de var bence en önemli belirti adet tarihleriniz düzenli midir benim eşimin sperm sayısı sınırda bide baya adet sancısı yani sanki ha oldum ha olucam inşallah gelmezler :)
Evet benim günü gününe olur valla o sperm sayisi Fasa fiso rabbim nasip ederse kaldi benim görümcemin kocası da aynıydı ama 2. Ye hamile olur Allahin izniyle Rabbim ol desin olur inşallah

Son düzenleme:
Evet benim günü gününe olur valla o sperm sayisi Fasa fiso rabbim nasip ederse olur benim görümcemin kocası da aynıydı ama 2. Ye hamile olur Allahin izniyle Rabbim ol desin olur inşallah
Ayrıca benimde aynıydı sancilarim vardi ha geldi ha gelicek modundaydim halada ayni moddayim ama zaten o sancılar olurmuş ama gelmezmiş bebegin rahme yerleşmesi adet gününe denk geçirmiş o sancılar yerleşme sancisida olabilirmiş hayirlisi olsun canim rabbim sizede nasip etsin inşaallah bol bol dua et Rabbim sen ol dersen herşey olur rabbim sanada ve senin gibi bir umut bekleyen herkeze nasip etsin oldursun inşallah

İnşallah canım kesinlikle ama olmadıkça kendince sebepler arıyorum işte Allah tüm isteyenler bekleyenlere nasip etsin siz test yapın bence varsa çıkar
Ayrıca benimde aynıydı sancilarim vardi ha geldi ha gelicek modundaydim halada ayni moddayim ama zaten o sancılar olurmuş ama gelmezmiş bebegin rahme yerleşmesi adet gününe denk geçirmiş o sancılar yerleşme sancisida olabilirmiş hayirlisi olsun canim rabbim sizede nasip etsin inşaallah bol bol dua et Rabbim sen ol dersen herşey olur rabbim sanada ve senin gibi bir umut bekleyen herkeze nasip etsin oldursun inşallah
inşallah vardır bebiş wc ye gitmeye korkuyorum beklemekte aşırı zor Allah razı olsun ☺️

İnşallah canım kesinlikle ama olmadıkça kendince sebepler arıyorum işte Allah tüm isteyenler bekleyenlere nasip etsin siz test yapın bence varsa çıkar

inşallah vardır bebiş wc ye gitmeye korkuyorum beklemekte aşırı zor Allah razı olsun ☺️
Canım seni çok iyi anliyorum Rabbim içini genişletsin ferahlatsın seninde olucak inşallah herşeyin vakti zamani var bu bekleyişten senin imtihanin rabbim ona el açmani yalvarmani istiyor sen bol bol dua et inaniyorum rabbim dualarını geri çevirmez

Canım seni çok iyi anliyorum Rabbim içini genişletsin ferahlatsın seninde olucak inşallah herşeyin vakti zamani var bu bekleyişten senin imtihanin rabbim ona el açmani yalvarmani istiyor sen bol bol dua et inaniyorum rabbim dualarını geri çevirmez
Amin çok teşekkür ederim güzel dularınız için zAten elden tek gelen o Allah herkesin dizinde gönlündekini versin sizin için de hayırlısı olsun inşallah vardır bebişiniz

Selam Arkadaşlar bugünde gecikmeden 3.günüm çok feci mide bulantısıyla uyandım artık bende cidden şüphelenmeye başladım ilk denemede hamile kaldım sanırım kasik agrim adet olmanın ilk günüm feci şekilde vardi artik kasik agrimda yok midem çok rahatsiz sadece hiç akıntımin olmamasi bekletiyor beni hafif sarı akintim var sadece hayirlisi bugünde geçsin test yapicam
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba arkadaşlar ben 38 yaşındayım 4 aylık evliyim son iki aydır deniyoruz ve bunun yanında bazı kürleri(bal tarçın çöretkotu,incir kürü ve polen arı sütü) de uyguladım bat 1 ağustostu 27 temmuzda yani bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım Rabbime şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm sonrasında 28 temmuz cumartesi günü de kan verdim sonuç 91.74 çıktı dr bey hamilesiniz hayırlı olsun dedi perşembe günü tekrar kan testi dedi bugün gideceğim inşallah. Rabbim isteyen herkese yormadan nasip etsin inşallah...

merhaba arkadaşlar ben 38 yaşındayım 4 aylık evliyim son iki aydır deniyoruz ve bunun yanında bazı kürleri(bal tarçın çöretkotu,incir kürü ve polen arı sütü) de uyguladım bat 1 ağustostu 27 temmuzda yani bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım Rabbime şükürler olsun ki çift çizgiyi gördüm sonrasında 28 temmuz cumartesi günü de kan verdim sonuç 91.74 çıktı dr bey hamilesiniz hayırlı olsun dedi perşembe günü tekrar kan testi dedi bugün gideceğim inşallah. Rabbim isteyen herkese yormadan nasip etsin inşallah...
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbe gğzel bi haber

A
Canım benim tebrik ederim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin rabbim:anneadayı::anneadayı::KK200: Darısı bizim başımıza artık:halay::halay:

Tebrik ediyorum. Sağlıkla gelsin inşallah :KK9:

Back