• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 ay oldu evleneli ilk gebeliğin 2. Ayımızda olmuştu fakat boş gebelik olduğu için kürtaj oldum şimdi tekrar deneyeceğiz bat 25 ağustos. Rabbim isteyen herkese bana da nasip eder inşallah
bende boş gebelik yaşadım evliliğimin ikinci ayında.
bat 8 ağustos.
bu ay müjdeli olsun :)

Bir an önce sigara içmeyi bırakmamiz lazım hanımlar ben daha hamile olmadigim halde folik asit bile almadım normalde gebe kalmadan önce hamilelige vücudu hazırlamak lazimmis ama hangimiz bunları uyguluyoruz ki
Sorma arkadaşım haklısın vallaha aslında biz çok deneyelim moduyla yapmadık tam zamanına denk gelince artık ilk deneme dedik adına yoksa ilk plan doktora gitmek vitamine başlamak ve sigarayı bırakmaktı hayırlısı artık

İnsAllah bırakabilirsin canım. Benim eşim sigara kullanıyor ben kullanmıyorum ama yine de endişe ediyorum . Bırakmak tabi ki en güzeli. Zaten anne adayı olmak istiyorsun ilerde nasip olursa hamilelikte mecbur bırakacaksın emzirme döneminde de bırakmak zorundasın .
Bırakmıştım aslında bakma işte şımarıklıla 2 3 tane içiyorum yine son 1 haftadır

Günaydın kızlarr benmde bat 6 ağustos erken olma ihtimalimde var önceki ay hsg çekildim bi ay korunma verdi doktorum bu ay beklemedeyim inşallah Allah hepimize nasip etsin 1 buçuk yıldır istiyoruz ama hiç gebelik olmadı umudum yok aslında ama insan işte yinede bekliyorum adet ağrılarımdan başkada bi belirtim Yok sevgiler hanımlar

Selam Arkadaşlar bugünde gecikmeden 3.günüm çok feci mide bulantısıyla uyandım artık bende cidden şüphelenmeye başladım ilk denemede hamile kaldım sanırım kasik agrim adet olmanın ilk günüm feci şekilde vardi artik kasik agrimda yok midem çok rahatsiz sadece hiç akıntımin olmamasi bekletiyor beni hafif sarı akintim var sadece hayirlisi bugünde geçsin test yapicam

Back