- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
- Konu Sahibi zynpzn8989
Beklenen adet tarihi canimYa Kızlar bat ne demek ben acemiyim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenen adet tarihi canimYa Kızlar bat ne demek ben acemiyim de
bio aktif testis çıkmadığına sevindim öyle tıp dilinde bişey sandım o zaman benim bat 21 çok var dahaBeklenen adet tarihi canim
Canım fazla heveslenme çünkü ilişkiden dolayı da olabilir ufak bi zedelenme
bende boş gebelik yaşadım evliliğimin ikinci ayında.8 ay oldu evleneli ilk gebeliğin 2. Ayımızda olmuştu fakat boş gebelik olduğu için kürtaj oldum şimdi tekrar deneyeceğiz bat 25 ağustos. Rabbim isteyen herkese bana da nasip eder inşallah
Benimde bugünü saymazsak 9günüm kalıyorr heyecanla bekliyorumDoğru diyorsun canm bakalım hayırlısı benimde bat 9
Benim 9 10 aydır hep umudum kırılıyor ama hemen toparlanıyorum yeni aya hazırlık yapıyorum. İnanıyorum ki birgün olacakHiç boşuna heveslenmeyelim bence sonra umudumuz kırılıyor
Benim 9 10 aydır hep umudum kırılıyor ama hemen toparlanıyorum yeni aya hazırlık yapıyorum. İnanıyorum ki birgün olacak
Ben bodrumda yaşıyorum tatlım :)Evet tatlım umudunu yitirme elbet birgün bizimde yavrularımız olacak allahın izniyle sen nerede yasiyordun
Ben bodrumda yaşıyorum tatlım :)
Güzel tabi ama çok sıcak kavruluyoruz burdaOoo güzel yerdesin bizde eşimle geçen sene bodrumda yaptık balayimizi
Sivassindiy insallah canim.. hayırlısıyla olur insallahBenim gebelik gerçekleşse 15 nisan da doğururum ama şuan yok bisey
Sorma arkadaşım haklısın vallaha aslında biz çok deneyelim moduyla yapmadık tam zamanına denk gelince artık ilk deneme dedik adına yoksa ilk plan doktora gitmek vitamine başlamak ve sigarayı bırakmaktı hayırlısı artıkBir an önce sigara içmeyi bırakmamiz lazım hanımlar ben daha hamile olmadigim halde folik asit bile almadım normalde gebe kalmadan önce hamilelige vücudu hazırlamak lazimmis ama hangimiz bunları uyguluyoruz ki
Bırakmıştım aslında bakma işte şımarıklıla 2 3 tane içiyorum yine son 1 haftadırİnsAllah bırakabilirsin canım. Benim eşim sigara kullanıyor ben kullanmıyorum ama yine de endişe ediyorum . Bırakmak tabi ki en güzeli. Zaten anne adayı olmak istiyorsun ilerde nasip olursa hamilelikte mecbur bırakacaksın emzirme döneminde de bırakmak zorundasın .
ennn güzeli canım bir belirti görmesem hissetmesem ben de almazdım. Beklemek en güzeliAmin canım ne güzel ben de yeni başladım niyeyse çok heyecanlandım.Ama ne kadar istesem de bat a kadar test yapmayacağım evde de test yok zaten almayacağım günüm geçene kadar:)