Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence de sabır en güzeli . beklemeni tavsiye ediyorum. bende bat 8 ağustos . beklemeyi tercih ediyorum
İnsallah canım bekleyebilirsin catlatma iğnesinde 14gün bile cift cizgi görenler var ama ben bi kere kimyasal gecirdim net olsun istiyorum belki pazar günü falan bi kacamak idrar testi yaparım. Umarım ardarda peşpese güzel haberlerimizi alırız

İnsAllah. Bende boş gebelik yaşadım erken sevinip sonra hüsrana uğramasını çok iyi biliyorum . Eğer hamile kalırsam bile Ekstra bişey olmadan erkenden doktora gitmeyi düşünmüyorum . Boşuna ultrasonlara girdim o kadar .

S

Sen hamilesin sanırım mesajını görmüştüm hayırlı olsun umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Sende belirti olmuş muydu, olduysa ne zaman başladı?
Teşekkür ederm canım evet, bende sadece kasık ağrısı olmuştu o da bat a 3 kala.. göğüs hassasiyeti de oldu ama öyle fazla bir şey değil hata psikolojik mi diye de düşündüm sonra..
Yine de bi test yapayım da emin olayım dedim silik çizgiydi. Bat a 2 kala da olabilir bu arada ben,m 1-2 gün kayabiliyor
Siz de öyle yapın bence ya da dayanabiliorsanız bat günü yapmak en iyis..
İnşallah rabbim size de tez zamanda nasip eder

Amin canım ne güzel ben de yeni başladım niyeyse çok heyecanlandım.Ama ne kadar istesem de bat a kadar test yapmayacağım evde de test yok zaten almayacağım günüm geçene kadar:)

Kızlar merhaba ben de 8 ağustos u bekliyorum,
Doktorum diğer ay adetimin 3. Günü femaraya başlamamı söyledi 5 gün boyunca içip 21. Gün kan vericem.. ama çatlatma iğnesinden bahsetmedi hiç.. neden olabilir? Sadece femara kullanan var mı?

rica ederim canım yeter ki dileğin olsun :)
KIZLARRRR ÇOK AFEDERSİNİZ ADETİME DAHA 9 GÜN VAR VE AZ ÖNCE EŞİMLE BİRLİKTE OLLDUK VE PEMBEMSİ LEKE GELDİ ÇOK AZDA KAHVE TONLARI VARDI ACABA YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR Mİ ÇOK HEYECANLIYIM YAAAA

KIZLARRRR ÇOK AFEDERSİNİZ ADETİME DAHA 9 GÜN VAR VE AZ ÖNCE EŞİMLE BİRLİKTE OLLDUK VE PEMBEMSİ LEKE GELDİ ÇOK AZDA KAHVE TONLARI VARDI ACABA YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR Mİ ÇOK HEYECANLIYIM YAAAA
ilişkiye girdiğin içinde olmuş olabilir biraz bekle ve takip et bence. duruma göre doktora başvurursun

Merhabaaaaa. Ben de bugün doktora gittim benim minik yumurta 16mm olmuş. Pazartesi 13 tü. Cuma tekrar çağırdı. Kaçta vurucaz acaba iğneyi? düz hesapla cuma 19mm olur.

ilişkiye girdiğin içinde olmuş olabilir biraz bekle ve takip et bence. duruma göre doktora başvurursun
Hiç böyle olmazdı ki ilişkiye girince kanamazdi adete 1 gün kala ancak hafif leke gelirdi karnimda çok ağrıyor şuan bakalım allahtan hayırlısı çok şaşkınım şuan ya çabuk geçsin zaman yaaaa

Canim insallah gebe kalirsin ama biraz sakin :) umarım tutar veya tutmuştur ama olmaz ise hayal kırıklığı olur. Yapma bunu kendine

İnsallah canım beklemeye calışıcam yemin ederim icimde savası var bi yanım sabır cekiyor bi yanım ne varsa ckkar zaten yap biran önce diyor. Hayırlı haberlerle mutlu oluruz insallah kızlarr
Inşallah canm rabbim hepimizin gönlüne gore versin çok dua ediyorum hayırlısı olsun inşallah

Canım fazla heveslenme çünkü ilişkiden dolayı da olabilir ufak bi zedelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…