- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Al-bi gebelik testini adet gunumde yapmistim oglumun bizimle oldugunu onla ogrendim bizim degeri buyuktur :) bu arada tum testlerin uzerinde 10 dakika sonra cikan sinuclar gecersizdir yaziyor dikkate almayin seklindeKizlar bide bisey sorcam. Aranizda oncomed marka gebelik testi kullanan var mi ? Bu ay ondan almayi düşünüyorum. Ben gecen ay al-bi marka yaptm 2 kez. Bidaha da almam. Yarim saat sonra bariz cift cizgi cikardi. Sonuç adet oldm. Gerci 5 dk dan sonrasına bakmamak gerekiyor ama insan boyle bekleyis icinde olunca umutlanmamak da elde degildi
canım o markayı kullanmadım ama dediğin gibi 5 dk sonrası zaten hatalı.Kizlar bide bisey sorcam. Aranizda oncomed marka gebelik testi kullanan var mi ? Bu ay ondan almayi düşünüyorum. Ben gecen ay al-bi marka yaptm 2 kez. Bidaha da almam. Yarim saat sonra bariz cift cizgi cikardi. Sonuç adet oldm. Gerci 5 dk dan sonrasına bakmamak gerekiyor ama insan boyle bekleyis icinde olunca umutlanmamak da elde degildi
Oynatmaya az kaldicanım o markayı kullanmadım ama dediğin gibi 5 dk sonrası zaten hatalı.
kafamızı dağıtacak aynı zamanda vucudumuza da sağlıklı şeylerle uğraşmak en iyisi.
sinirleri fazla yıpratmamak lazım onlar bize her zaman gerekli
tabi senin önce öğrenmen iyi olmuş.. sorun çıkmaz inşallah.Evet kan verecegim canim.. ultrasonla bakar mi bilmiyorun.. aslinda daha cok erken ama tiroid degerlerine se baktirmam gerek..
Allah gönlüne göre versin canım.. bende bu ay korunmadan ilişki yaşıyorum ağustos ta hep beraber hamile haberlerimizi alırız inşallahArkadaşlar merhaba. Ben geçen yıl bir kurtaj gecirdim. O hamileliğim de 2. Ayki denemede tutmuştu. Bu ay ilk denememizdi kurtajdan sonra ama olmadı, tutmadı. Bat 15 Ağustos. Sizde durumlar nasıl :) kaçıncı denemeniz? :)
negatif düşündürmek istemem ama anne ve babanın sigara kullanması tabi ki olumsuz etkiler. sonucta gebe kalırsan ve ondan sonraki süreçtede bırakman gerekecek. bence şimdiden bırakmayı deneBirde ben aktif olarak sigara iciyorum belki ondan da olmamış olabilir diye düşünüyorum sigara içmek gebeliği engelleyebilir mi sizce
olumlu düşün herşeyden önce.Kızlar merhaba bizim ilk denememiz yalnız şöyle bir sıkıntı var 5 yıl d.kontrol hapı kullandım bırakalı 4 ay oldu ve bıraktıktan sonra 40 günde bir adet görmeye başladım normalinde 28 günde birdi.. Sanırım yumurtlamam erken çünkü adet bitiminden 4 gün sonra falan yymurtalıkta ağrı batma oluyor o dönemlerde birlikte olduk.. Pek umutlu değilim ama yinede bat 26..
Bende onu kullanıyorum ordan baktım zaten kaydediyorumda ilişkileri hep yumırtlamada birlikte olmuşuz. Hepimiz için hayırlısı artık. Bende sigara kullanıyorum tek endişem o bebeğe zarar gelmesin bırakmam lazım hemenolumlu düşün herşeyden önce.
ben yumurtlama dönemimi pepapp diye bir uygulamadan takip ediyorum tavsiye ederim.
İnsAllah bırakabilirsin canım. Benim eşim sigara kullanıyor ben kullanmıyorum ama yine de endişe ediyorum . Bırakmak tabi ki en güzeli. Zaten anne adayı olmak istiyorsun ilerde nasip olursa hamilelikte mecbur bırakacaksın emzirme döneminde de bırakmak zorundasın .Bende onu kullanıyorum ordan baktım zaten kaydediyorumda ilişkileri hep yumırtlamada birlikte olmuşuz. Hepimiz için hayırlısı artık. Bende sigara kullanıyorum tek endişem o bebeğe zarar gelmesin bırakmam lazım hemen
Aynen güzel tavsiyelerde veriyor . Benim hoşuma gidiyor açıkcası.Ben de pepapp kullanıyorum çok faydalı bir uygulama gerçekten. İlişkini, o günle ilgili notlarını ekleyebiliyorsun.
Batlarımız yakın hepimizden mutlu haberler gelicek inanıyorum. Doktor kontrolüne sürekli giden uzun süre bebek sahibi olamayanlar tercih ediyor o yüzden program tavsiyesinde bulundum bende . Hayırlısı olsun herkes içinyumurtlama günlerini doktorlar ile de takip etmek cok yararlı oluyor kızlar
benimde bat 6-7 agustos
Benimde 7agustos batı bekleyecek kadar sabırlı olabilirmiyim bilmiyorum agustos 4 catlatma ignesinin 15 günü. Sabredicem diyorum ama kendime bile güvenmiyorumyumurtlama günlerini doktorlar ile de takip etmek cok yararlı oluyor kızlar
benimde bat 6-7 agustos
Daha en azindan 6 gun daha bekle canim benim de bat 8-10 arasi bekliyorum su an belirti diye kendimi dinlemekten de alikoyamiyorum ama gecen ay da psikolojik belirtiler yasadimKızlar merhaba yazdiklarinizi takip ediyorum benim adet e 9 gün var 2 tane 5 tl ye test aldım 1 tane iyisinden predectur hassas olandan test aldim testin 1 tanesini şimdi kullandım negatif bende kasık batması dışında akintim var başka belittim yok sizde nedir durumlar bana yardımcı olun lütfen
Çok tşk ederm canm yazdıkların içinnegatif düşündürmek istemem ama anne ve babanın sigara kullanması tabi ki olumsuz etkiler. sonucta gebe kalırsan ve ondan sonraki süreçtede bırakman gerekecek. bence şimdiden bırakmayı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?