• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar merhaba dün itibariyle doktorum esıme proman k vıtamını baslattı bende prowomen kullanıyorum bu ılacı kullanınız oldumu?

Benim de 6 agustos bat.
Geçen sene subattan beri istiyoruz. 17 ay oldu. Bu süreç içinde bi kere gebe kaldım doğal yoldan ama 9 haftalıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum. Ondan beri de beklemedeyiz. Önümüzdeki ay adetten sonra rahim filmi cekinecegim ben de. Film sonucuna göre bir yol izleriz dedi doktor. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Bir an evvel saglıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavuşalım.

Kızlar ben de rahim filmi istiyorum aslında ama bir defa kimyasal geçirdiğimi doktora söyledim, hamile kalabiliyorsun ona gerek yok dedi, başka bi doktorla da gorusmelimiyim sizce

Benim de bir kizim var ikinci 2 yildir olmuyo ben de rahim filmi çekilmeliyim gibi geliyo adet gunu mu cekilir acaba ve kendi talebimizle olur mu bilen var mi

Kızlar ben de rahim filmi istiyorum aslında ama bir defa kimyasal geçirdiğimi doktora söyledim, hamile kalabiliyorsun ona gerek yok dedi, başka bi doktorla da gorusmelimiyim sizce
Istersen görüş canim. Aklında soru isareti kalmasin. Insanin bu dönemde strese girmemesi oldu mu olcak mi bi sorun var mi yok mu doye dusunerek kendini yemesi de engel olabiliyor bazen gebelige hicbir sorun yokken bile.. icin rahat eder en azindan diye düşünüyorum

Benim de bir kizim var ikinci 2 yildir olmuyo ben de rahim filmi çekilmeliyim gibi geliyo adet gunu mu cekilir acaba ve kendi talebimizle olur mu bilen var mi
Benim bildigim adetten sonra cekilir. Filmde rahim icine ilac verildigi icin adet zamanında riskli olabiliyormuş oyle duymuştum. Adet kanı o ilaclarla birlikte karın icine gidebiliyormus

Ay inşallahh olur aşılama istemiyorum çünkü hiç. Hepimiz tez vakitte alırız inşallah güzel haberleri

Aşılama olmadan direkt tüp bebek yaptırılmıyor mu ?? Rahim filminden sonra birkaç ay daha bekleriz dedi doktor ama sonrasında aşılama yaptırmadan direkt tüp bebek yapılsa .. olmuyor mu ?

Back