- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.341
Kızlar kızım 139 günlük . Bugün farkettim sağ bacağı sola göre daha kalin diz hizasi. Niye olabilir ki sağda bogum var solda yok tedirgin oldum simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy masallah subhanallah yerim ben bunu masallah canim boyu uzun mu biraz?fotoya bakinca sanki 6 aylik degilde 1 yasinda falanmis gibi görünüyor.6 aylik olunca bu kadar büyüyor demekki bebekler ay hadi kaldi 2.5 ayValla canım ben ilk günden beri yanımdan ayırmadım oğluşuma sarılarak uyudum koklaya koklayaa. Evet büyüdü valla sabahları sesler çıkararak annesinin yuzunu okşayarak uyandırıyor öyle mutlu oluyorumki iyiki varlar iyiki doğmuşlar.
Eki Görüntüle 2224487 İşte benim aslan oğlum teyzesi koca adam olmuş deilmi bal kaymağım
Sali gunu gidicez kuzum soylerim tabiki insallah yoktur kizlar dua edin. Bugunde misafirim var nasil guluyor etrafina bakiyor acaba bizim ev sessiz diye mi boyle yapiyordu bilmiyorum kiSonucu bize de bildirir misin canım, Allah’ın izniyle bir şey çıkmayacak bak gör
Uzun boylu canım ince uzun benim oğluşum :) geçer bi bakmışsın yürüyor valla kıyafet yetiştiremiyoruz hızla büyüyor maşallah. 4 aylıkken 63 cm di şimdi bilmiyorum ama uzun boyluOy masallah subhanallah yerim ben bunu masallah canim boyu uzun mu biraz?fotoya bakinca sanki 6 aylik degilde 1 yasinda falanmis gibi görünüyor.6 aylik olunca bu kadar büyüyor demekki bebekler ay hadi kaldi 2.5 ay
Doktora götürüp göster biranönce canım inşallah bişeyi yoktur geçmiş olsun.Kızlar kızım 139 günlük . Bugün farkettim sağ bacağı sola göre daha kalin diz hizasi. Niye olabilir ki sağda bogum var solda yok tedirgin oldum simdi
Yapısal olabiliyormuş bazen bizimdevoyle ama emin olmak için de başvurmak lazım tabiKızlar kızım 139 günlük . Bugün farkettim sağ bacağı sola göre daha kalin diz hizasi. Niye olabilir ki sağda bogum var solda yok tedirgin oldum simdi
Bence bı sorun yoktur ama annelik işte insan evham yapıyor hangi doktra götüreceksin?Sali gunu gidicez kuzum soylerim tabiki insallah yoktur kizlar dua edin. Bugunde misafirim var nasil guluyor etrafina bakiyor acaba bizim ev sessiz diye mi boyle yapiyordu bilmiyorum ki
Ay maşallah sana. Sarı oğlumuz ne kadar büyümüş ne yakışıklı olmuşş. Ttt Allah kem gözden korusun seniValla canım ben ilk günden beri yanımdan ayırmadım oğluşuma sarılarak uyudum koklaya koklayaa. Evet büyüdü valla sabahları sesler çıkararak annesinin yuzunu okşayarak uyandırıyor öyle mutlu oluyorumki iyiki varlar iyiki doğmuşlar.
Eki Görüntüle 2224487 İşte benim aslan oğlum teyzesi koca adam olmuş deilmi bal kaymağım
HoşbuldummNesrinay86 ooo kimleri görüyorum hoşgeldin :)
Büyüdü teyzesii dünden beridir yuvarlanıyor sadece dönebiliyordu dünden beri bikaç kere yuvarlanıyor artık başından ayrılamıyorum. Kardeşi nasıl bakim? Oda büyümüştür şimdiAy maşallah sana. Sarı oğlumuz ne kadar büyümüş ne yakışıklı olmuşş. Ttt Allah kem gözden korusun seni
Dur kız üzülme baba dememiştir o :) bebekler ilk ma ma büü ba baa yapıyolar ya onlardır :))) amaaa sen genede babasına baba diyor babasını istiyor deyip dinlenmek istediğinde ver babasına:) ay çok fenayızBenim oluşum bugün baba dedi.bez değiştiren gece uyumayan ben ama oğlan baba diyor
İyi canım, 66 cm, 7600 gr olduk. Yeni yeni yüzüstü koyunca geriye atıyor kendini ama yuvarlanmıyor. Çok güler yüzlü, kimseyi yabancılamıyor herkese kucak açıyor, gülücükler saçıyor kuzum.Büyüdü teyzesii dünden beridir yuvarlanıyor sadece dönebiliyordu dünden beri bikaç kere yuvarlanıyor artık başından ayrılamıyorum. Kardeşi nasıl bakim? Oda büyümüştür şimdi
Kirmizi pabuc , bizimki de ba baa , abaa demeye başladı. Anında babayımı istiyorsun oğlum, ablayımı çağırıyorsun diyerek onlara satıyorum. İtiraf ediyorum oynarken gizliden kendim öğretiyorum ba-ba, ab-la diye tekrarlıyorum. Nasılsa en geç 1 sene sonra anne diye ciyaklayacak sürekli bırakalım biraz baba baksın dimii evet evet fenayızzDur kız üzülme baba dememiştir o :) bebekler ilk ma ma büü ba baa yapıyolar ya onlardır :))) amaaa sen genede babasına baba diyor babasını istiyor deyip dinlenmek istediğinde ver babasına:) ay çok fenayız
Oooo masallah anasida oglundan guzelİyi canım, 66 cm, 7600 gr olduk. Yeni yeni yüzüstü koyunca geriye atıyor kendini ama yuvarlanmıyor. Çok güler yüzlü, kimseyi yabancılamıyor herkese kucak açıyor, gülücükler saçıyor kuzum. Eki Görüntüle 2224878
Sağol canımmmOooo masallah anasida oglundan guzel
Antepe götürcem canım üni hastanesineBence bı sorun yoktur ama annelik işte insan evham yapıyor hangi doktra götüreceksin?
Oyy masallah ikinizede cok guzelsinjz
Oyy maşallah paşama büyüdüler ya inanamıyorum maşallah ikinizede maşallahİyi canım, 66 cm, 7600 gr olduk. Yeni yeni yüzüstü koyunca geriye atıyor kendini ama yuvarlanmıyor. Çok güler yüzlü, kimseyi yabancılamıyor herkese kucak açıyor, gülücükler saçıyor kuzum. Eki Görüntüle 2224878