2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de çok kilo almıyor canım Bu ay 500 gr almış ama Doğum kilosu iyiydi o yüzden tombik duruyor boyu da iyi Bana da sağlık ocağında 500 gr yeter dediler
Benim oğlum 47 cm 2600 gramla doğdu 2400 e düştü o yuzden şimdiki boyu ve kilosu bana çok çok iyi geliyor. Yavrum doğduğunda minnacıktı bi deri bi kemikti.

Yani kolay diyemem :) benim kızlar büyük biri 12 yaşında diğeri 7 yaşında son numara sürpriz yumurta oldu :)) tam rahatladım derken tekrar başa döndüm iyi ki olmuş diyoruz bir de farklı bir cinsiyet oldu ama doğuracağımı bilseydim daha erken yapardım . Kızlar da arada yardımcı oluyorlar ama benim çocuklarım biraz zor çocuklar . Bir saat önce ağlıyordum uykusuzum evi toplamaktan yoruldum diye :KK45:Şimdi ücretsiz izindeyim bakalım işe başlayınca nasıl yetişecem
Yas araliklari iyi ama canim az degilmis yinede yardimlari olur o sorun bendede var ya 2 cocukla evde 3 erkekle bas etmesi cok zor asiri daginiklar agliyorum sizi birakip gidicem bi gun diyorum artik

Benim oğlum 47 cm 2600 gramla doğdu 2400 e düştü o yuzden şimdiki boyu ve kilosu bana çok çok iyi geliyor. Yavrum doğduğunda minnacıktı bi deri bi kemikti.
İşte bu yüzden her çocuk kendi içinde değerlendirilip kıyaslama yapılmamalı :) hepimizinkinin Doğum kilosu boyu emmesi uyuması farklı. Seninkine de maşallah canım zayıf bebekler arayı çabuk kapatıp öne geçiyorlar

Yas araliklari iyi ama canim az degilmis yinede yardimlari olur o sorun bendede var ya 2 cocukla evde 3 erkekle bas etmesi cok zor asiri daginiklar agliyorum sizi birakip gidicem bi gun diyorum artik
Senin durumun da zor canım hem erkekler hem yaş farkı yok ama geçiyor bu günler Unutulmasa tekrar tekrar doğurulmazdı :)

Geçen hafta ben hastaydım Boğaz enfeksiyonu ateş yaptı serum takıldı antibiyotik kullandım arkasından büyük kızım hastalandı grip olmuş dün küçük kızım boğazım ağrıyor dedi ona da bitki çaylarıyla destek verdim bugün de oğlum hiç ama hiç durmadı çok ağlıyor arada burnu akıyor sanırım ona da bulaştı Dişten de şüpheleniyorum Yani bizde durum hunilik:deli:
Ay canım geçmiş olsunn.zatem bşr evde okullu çocuk olduktan sonra hstalık kaçınılmaz oluyor. Allah kolaylık berain 3 çoxuk birde eş zor cidden.
İnin bitince ne yapacakın ne iş yapıyorsun kim bakacak kuzuşa

İşte bu yüzden her çocuk kendi içinde değerlendirilip kıyaslama yapılmamalı :) hepimizinkinin Doğum kilosu boyu emmesi uyuması farklı. Seninkine de maşallah canım zayıf bebekler arayı çabuk kapatıp öne geçiyorlar
Evet canım boyu hızlı attığı için kilosu biraz az ama ben böyle fit seviyorum bende eşimde zayıfız oğlan bize çekmiş diyoruz :) önemli olan sağlık çok şükür sağlığımız yerinde kiloyu herturlu alır.

benim kızım dönmüyor arada popoyu zorlayıp kaldırıyor :halay: ama o kadarcık..sizin bebişler dönmeye başladı mı

Benim kız çok tembeldi hiç hareket yoktu. Ablasının oyun halısını saklamıştım onu serdim yatırdım. Şimdi yan dönmeye, sallanan şeylere uzanmaya başladı. Ne hikmetse yalnızken yapıyor :) yani hareketli değil diyenler bebişleri uyarana tabi tutuyorlar mı düşünsünler

Valla 2400 gramlık 47 cm lik hallerini düşününce şimdi 5700 gram boy 63 cm çok güzel geliyor:)
Senin bebiş biraz erken gelmişti sanki değil mi canım :) odasını tam hazırlamıştınız sürpriz yapmıştı yanlış hatırlamıyorum umarım :) benimki de çok minikti 2900 gram 49 cm doğdu avuç içi kadardı :) maşallah iyi toparlamış senin minnoş da.

Senin bebiş biraz erken gelmişti sanki değil mi canım :) odasını tam hazırlamıştınız sürpriz yapmıştı yanlış hatırlamıyorum umarım :) benimki de çok minikti 2900 gram 49 cm doğdu avuç içi kadardı :) maşallah iyi toparlamış senin minnoş da.
Evet canım 2 hafta erken geldi ve odası hazır değildi kıyafetlerini yıkamıştım ama ütüleyip yerleştirememiştim birde o gün dr kontrolümüz vardı ve dr hersey iyi görünüyor kesin 2 hafta gelmez dedi bende o rahatlıkla gün boyu çarşı falan dolandım araba kullandım. Akşam oldu eve geldim 10 dk sonra suyum geldi nişan geldi hastaneye koştuk yarım saat içinde oğlumu acil sezeryanla kucağıma aldım offff ne gündü bee tekrardan yaşadım gibi oldu :))

Seninkidemi erken geldi canım? Aslında haftasına göre daha büyük olmalıydı benim oğlum ama ters pozisyondan dolayı karnımda sıkışmıştı o yuzden gelişememiş. İkiye katlanmış gibi doğdu ayaklar suratındaydı. Peki şimdi nasıl bebişin kilosu falan?

X