- 3 Şubat 2018
- 6.643
- 10.401
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.901
Aminnnn.Amin canım hepsine inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn.Amin canım hepsine inşallah :)
Bizim 4. Ay asimiz sirasinda hemsire esime soylemis destekli oturtabilirsiniz diye ben kucuk diye dusunuyorum 4 ay 13 gunluk.Merhaba arkadaşlar bebeklerinizi destekli oturtmaya başladınız mı
Benim oglumda erken dogdu 36 haftalik dogum yaptimEvet canım 2 hafta erken geldi ve odası hazır değildi kıyafetlerini yıkamıştım ama ütüleyip yerleştirememiştim birde o gün dr kontrolümüz vardı ve dr hersey iyi görünüyor kesin 2 hafta gelmez dedi bende o rahatlıkla gün boyu çarşı falan dolandım araba kullandım. Akşam oldu eve geldim 10 dk sonra suyum geldi nişan geldi hastaneye koştuk yarım saat içinde oğlumu acil sezeryanla kucağıma aldım offff ne gündü bee tekrardan yaşadım gibi oldu :))
Evet o resmini de atmıştın çok etkilenmiştim bebişini görünce ozamanlar sessizce okuyordum burada yazılanları çok faydası oldu bana da, çok şükür minnoşunun düzeldiğini de söylemiştin :) benim kızım 39. Haftada sezaryen ile doğdu. 3. Aylık kontolde 5800 gram 58 cm di, boyumuz anne baba olarak çok uzun değiliz bize çekti sanırım kısa boylu olacak gibi. Salı günü aşıları var bakalım ne kadar olmuş merak ediyorum, idrar yolu enfeksiyonu vs de geçirdik büyümeyi engelliyormuş oyüzden bana çok kilo alıp uzamadı gibi geliyorSeninkidemi erken geldi canım? Aslında haftasına göre daha büyük olmalıydı benim oğlum ama ters pozisyondan dolayı karnımda sıkışmıştı o yuzden gelişememiş. İkiye katlanmış gibi doğdu ayaklar suratındaydı. Peki şimdi nasıl bebişin kilosu falan?
ay nasıl bişey o foto falan atabilir misinKİZLAR :) Gündüz ve gece çok zor uyuttugum kızıma 2 gün önce bebek hamaği aldık ve boyle bir rahatlik yok anlatamam..uyuma saatleri uzadi ve daha hızlı uyuyor..Ben çarşafta sallıyodum o yuzden aliskin..carsafta sallayanlar icin cok rahatlatici olabilir :)
Çok sağol canım hepimize Allah kolaylık versin. Öğretmenim ben. Haziran’a kadar izinliyim sonra bakıcı bakacak.Ay canım geçmiş olsunn.zatem bşr evde okullu çocuk olduktan sonra hstalık kaçınılmaz oluyor. Allah kolaylık berain 3 çoxuk birde eş zor cidden.
İnin bitince ne yapacakın ne iş yapıyorsun kim bakacak kuzuşa
Aman büyük konuşma canım ben konuştum başıma geldibuyuk oglum cok huysuzdu ben daha cabuk unutuyorum demekki ,,, aman 3. Olmasin artik onu kaldiramam iste
Bizde de elektrikli ana kucağı var canım salıncak gibi olanlardan Çok ama çok memnunum Çoğunlukla orda uyuyor kendi kendine sallandığı için de çok rahatım müziği ve dönencesi de var.ay nasıl bişey o foto falan atabilir misin
Başa gelen çekilirde arka arkaya olmaz inşallah çok yıprandım inan ki şu hamağı bende merak ettim resim atamaz mısınAman büyük konuşma canım ben konuştum başıma geldi
Seninkinin kilo ve boyu nasıldı peki ayy ufacık doğmuştur oda. Şimdi nasıl peki?Benim oglumda erken dogdu 36 haftalik dogum yaptim
Canım benimki hamak değil salıncak Prego galaksi markası yine de foto gönderiyim fikir olur belkiBaşa gelen çekilirde arka arkaya olmaz inşallah çok yıprandım inan ki şu hamağı bende merak ettim resim atamaz mısın
Evet canım resminide atmıştım 2 gün bacaklarını düzeltemeşti yavrum çok şükür geçti gitti hepsi. Kız sen çaktırmadan izledinmi öyle :)Evet o resmini de atmıştın çok etkilenmiştim bebişini görünce ozamanlar sessizce okuyordum burada yazılanları çok faydası oldu bana da, çok şükür minnoşunun düzeldiğini de söylemiştin :) benim kızım 39. Haftada sezaryen ile doğdu. 3. Aylık kontolde 5800 gram 58 cm di, boyumuz anne baba olarak çok uzun değiliz bize çekti sanırım kısa boylu olacak gibi. Salı günü aşıları var bakalım ne kadar olmuş merak ediyorum, idrar yolu enfeksiyonu vs de geçirdik büyümeyi engelliyormuş oyüzden bana çok kilo alıp uzamadı gibi geliyor
Guzelmis ama bizim ev icin guvenli olmaz buyuk oglan ben binicem der kesinEki Görüntüle 2215889
Canım benimki hamak değil salıncak Prego galaksi markası yine de foto gönderiyim fikir olur belki
Yok canim bizimkinin masallahi vardi hamileligimde hep haftamiz onden gidiyordu genetik esimin ailesinde bebekler hep 5 kilo doguyor. Bizim tosunda 3.800 50 cm dogdu simdi boyumuz ve kilomuz yuksek masallah. 4.5 ayligiz 8 kiloyuz. Kilodan yana sıkıntımız olmadi ama oglumda istemsiz hareketler vardi nobet geciriyor zannettik egg falan cekilmesi gerekti o sekilde sıkıntılarimiz oldu..Seninkinin kilo ve boyu nasıldı peki ayy ufacık doğmuştur oda. Şimdi nasıl peki?
Bundan aldık biz sıfır.2.el çok ama benim mesaj attıklarım yazana kadar bana kargolayana kadar aklımı kaybedebilirdim :)) mecbur bi siteden 200e aldik...2.eller 90 lira fln nette gördüğüm kadarıyla.bebek hamağı yazınca birsürü seçenek cikiyo.ben carsafta salladiğimdan çarşaf gibi icine gomulcegi bişey aradım.bazılarinın içinde sünger var onlarda uyumaz diye düsündüm.sıkış tepiş uyuyo çok sevdi :)ay nasıl bişey o foto falan atabilir misin
Bu kac ay kaç kiloya kadar peki?Eki Görüntüle 2215889
Canım benimki hamak değil salıncak Prego galaksi markası yine de foto gönderiyim fikir olur belki
Maşallah yavruna. Çok geçmiş olsun canım eee şimdi nasıl bebiş iyimi?Yok canim bizimkinin masallahi vardi hamileligimde hep haftamiz onden gidiyordu genetik esimin ailesinde bebekler hep 5 kilo doguyor. Bizim tosunda 3.800 50 cm dogdu simdi boyumuz ve kilomuz yuksek masallah. 4.5 ayligiz 8 kiloyuz. Kilodan yana sıkıntımız olmadi ama oglumda istemsiz hareketler vardi nobet geciriyor zannettik egg falan cekilmesi gerekti o sekilde sıkıntılarimiz oldu..
Oy bu çocuklarBundan aldık biz sıfır.2.el çok ama benim mesaj attıklarım yazana kadar bana kargolayana kadar aklımı kaybedebilirdim :)) mecbur bi siteden 200e aldik...2.eller 90 lira fln nette gördüğüm kadarıyla.bebek hamağı yazınca birsürü seçenek cikiyo.ben carsafta salladiğimdan çarşaf gibi icine gomulcegi bişey aradım.bazılarinın içinde sünger var onlarda uyumaz diye düsündüm.sıkış tepiş uyuyo çok sevdi :)
Fotoğraf alabilir miyim :) ya sanırım artık büyüdü dört buçuk aylık oldu..bizim bu gazimiz ne zaman bitecek kahve soğan yoğurt kuru fasulye vs vs yemek istiyorum kızım sancı çekmesin istiyorum artıkBizde de elektrikli ana kucağı var canım salıncak gibi olanlardan Çok ama çok memnunum Çoğunlukla orda uyuyor kendi kendine sallandığı için de çok rahatım müziği ve dönencesi de var.