2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet. Sebebini çözüm yolunu öğrenen olursa etiketlenmek istiyorum lütfen
Canim ben buldum :) benim oğlumdada vardi her banyodan yarim saat veya 15 dk önce zeytinyaği sürüyodum banyodan sonra pamuklu bi bezle tekrar üstünden siliyodum nemliyken döküluyodu cok bastirmiyodum ama kizariyo biraz sonra cok az zeytinyağiyla tekrar nemlendiriyodum ama cok az geçiyo bi kac kereden sonra bide her sabah yüzlerini ve ellerini yıkıyorum simdi kafada konak oldu yine zeytinyagiyla kurtuldum

Benim oğlum 37+6 da doğdu 2665 gram :KK43: çok şükür doğumdan sonra toparladı şimdi 5700 civarı
Bizde 37+5 de 2780 dogduk ay minacikti :KK66: oglusum bu nasil buyuyecek diye aglamistim simdi toparladi sukur ama zor buyuyor iste alerjiden oturu :KK43: senjn oglus nasil oldu canim daha iyidor insallah

Canim ben buldum :) benim oğlumdada vardi her banyodan yarim saat veya 15 dk önce zeytinyaği sürüyodum banyodan sonra pamuklu bi bezle tekrar üstünden siliyodum nemliyken döküluyodu cok bastirmiyodum ama kizariyo biraz sonra cok az zeytinyağiyla tekrar nemlendiriyodum ama cok az geçiyo bi kac kereden sonra bide her sabah yüzlerini ve ellerini yıkıyorum simdi kafada konak oldu yine zeytinyagiyla kurtuldum
Bende hindistan cevizi yagi suruyorum zeytin yaginin asidi falan alinacakmis hic anlamam o islerden :) kafamizdaki gecti ama kaslarindaki tekrarliyor.. yikiyorum geciyo bi bakiyorum Gene olmus...

Ben gece kundakliorum 1 saatte daliyo uykuya cozuyorum.gunduz hic uyumuyodu kizim bnmde meger ben uyutmayi bilmiomusum.ortalama 1.5 saatte bir uykusu geldigini 3 aylikken anlayabildim.huysuz kucak istiyo saniyodum.meger uykusu varmis kuzumun.1.5 saatte bi uyutuorum artik ..uyutamazda saatini kacirirsam ne emio ne uyuyo ne kucakta duruyo :)
Valla bende bütün gün uyutmayı deniyorum ama malezef sadece kucağımda uyuyo, yatağına koyduktan sonra max. 10 dk sonra uyanıyo :KK43:

Zeytinyağı denedim canım ya işe yaramadı. Bir de yağ ya huylandım bol bol süremedim

İnşallah canım biran önce iyleşir. Dünden beri o ağladıkça bende ağlıyorum bana geçsin minnacık bedeniyle çaresizce gözlerimin içine bakıyor kendimi suçluyorum okadar dikkat etmeme rağmen oğlum hastalandı :KK43:
Geçer canım merak etme kendini de suçlama İlk bebek tabi duygusal oluyorsun Allah dermansız dert vermesin Benim iki tane okula giden abla var ben ne kadar korusam da hastalık kaçınılmaz Bir de sakınan göze çöp batar olayına inanıyorum Rahat olmak lazım Erkek çocuk sıcağı sevmez ben hiç kat kat giydirmiyorum Dışarı çıkarken de çok sarıp sarmalamıyorum nasıl alışırsa öyle gider

Kızlar benim Beboş 3.ayini doldurdu ama ben hâlâ regl olmadım normal mi bu?
Bide yanakları isilik oldu ne yapsam geçer kv gelip gidip öpüyor çocuğu sinir ediyor beni :sinirli:öpme diyorum bana inat yaparmış gibi yine öpüyor deli olcam :sinirli:

Kızlar ben hep bebeğimi yarım kundak yaparak yatırdım sadece kollarını kapatarak çünkü istemsizce hareket edip kendini korkutup uyanıyordu. Şimdi kollarını kundaktan çıkarmayı öğrendi 2-3 denemede, sıkı da sarsam cebelleşiyo çıkarmak için yine uyumuyo. Kolları açıkken de max 15 dk falan uyuyo. Napacağım ben uykular haram oldu :KK43: kundaksız yatıranlar sizde aynı durum varmı ne kadar uyuyo bebeğiniz?
Tam benim bebeği anlatmışsın cnm.Bende ellerinden korktuğu için yarım kundak yaptım hâlâ da devam ediyorum,güzel uyuyor fakat seninde dediğin gibi bakıyorum artık ellerini çıkartıyor ve cebellesiyor ama elini çıkarınca da uyumuyor acaba artık istemiyor mu diye düşündüm kundak yapmadım bu sefer de uyumadi bende sıkıca sardım ancak öyle çıkaramıyor ellerini biraz cebelleşip uyuyor tekrar

Bizde 37+5 de 2780 dogduk ay minacikti :KK66: oglusum bu nasil buyuyecek diye aglamistim simdi toparladi sukur ama zor buyuyor iste alerjiden oturu :KK43: senjn oglus nasil oldu canim daha iyidor insallah
Evet ya minnacıktı bide benim oğlum içerde skışmış ayakları havada suratındaydı 2 günde düzeldi şükür öyle dahada küçük görünüyordu. Dünden iyi geçti gece burnu tıkandıkça fizyolojik damlayı damlattım düzeliyor galiba canım.

Geçer canım merak etme kendini de suçlama İlk bebek tabi duygusal oluyorsun Allah dermansız dert vermesin Benim iki tane okula giden abla var ben ne kadar korusam da hastalık kaçınılmaz Bir de sakınan göze çöp batar olayına inanıyorum Rahat olmak lazım Erkek çocuk sıcağı sevmez ben hiç kat kat giydirmiyorum Dışarı çıkarken de çok sarıp sarmalamıyorum nasıl alışırsa öyle gider
Aminnn canım. Ya ben galiba dışarı çıkarken çok sarıyorum şu kışı bi atlatsak rahat edicez. Evet ilk çocuk üstüne titriyoruz benim ikinciyi kesinlikle doğurmam lazım:))

Bide yanakları isilik oldu ne yapsam geçer kv gelip gidip öpüyor çocuğu sinir ediyor beni :sinirli:öpme diyorum bana inat yaparmış gibi yine öpüyor deli olcam :sinirli:
Canım bende kırkımız bittiğinde bi oldum sonrası yok normal herhalde yada hepimiz topluca hamileyiz haberimiz yok:)) ah bu kv ler ahhh

Bende olmadim henuz canim normal sanirim ilk dogumumda olmustum ama. Benim kvde de buyuk oglumu opup duruyordu opme diyordum ben opmezsem cocuk sevdigimin ne anlami var diyordu zavallim 40 gunlukken yuzleri felaket oldu dr opmeyin cok ellemeyin dedi ilacda vermisti gecti. Bu bebektede karismiyorum cunku inadima opuyordu bunu o kadar ellemiyor o yuzden

Bende olmadim henuz canim normal sanirim ilk dogumumda olmustum ama. Benim kvde de buyuk oglumu opup duruyordu opme diyordum ben opmezsem cocuk sevdigimin ne anlami var diyordu zavallim 40 gunlukken yuzleri felaket oldu dr opmeyin cok ellemeyin dedi ilacda vermisti gecti. Bu bebektede karismiyorum cunku inadima opuyordu bunu o kadar ellemiyor o yuzden
Yok canım ben karışmıyordum öpüyodu şimdi karışıyorum yine öpüyor benim çocuğunda yüzü yara kanıyor artık bnde bu sefer öptüğünde sert bi dille uyaricam artık

X