- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.921
3 aydan sonra başlar hersey canımGündüz uykusu sıfır birde gece uyumazsa perişan olurumçok zor bir bebek benim kızım. Normalde ne zaman bilmeye başlıyorlar acaba ellerini kollarını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 aydan sonra başlar hersey canımGündüz uykusu sıfır birde gece uyumazsa perişan olurumçok zor bir bebek benim kızım. Normalde ne zaman bilmeye başlıyorlar acaba ellerini kollarını
İnşallah canım tr deki birine tavsiye etmiştim aktardan alıp denemişti. Sürekli gazdan kıvranan çocuk rahatladı tabiki annede. Bana haber verirmisin işe yaradımı diye. Benim oğlum dün akşamdan beri öksürüyor burnu akıyor ve tıkandığı için rahat ememiyor geceden beri nöbetteydik yavrum üşütmüşÇok sağol cnm aslında eylül grubundayım görmedim ama sizleri de takip ediyorumhemen yarın rezene alıcam inşallah benim cadı kızıma da fayda eder
Ay kuzucuk ya geçmiş olsun bizimkinin de sürekli burnu tıkalı her gün temizliyorum rahatlıyor İnşallah iyileşir bir an önceİnşallah canım tr deki birine tavsiye etmiştim aktardan alıp denemişti. Sürekli gazdan kıvranan çocuk rahatladı tabiki annede. Bana haber verirmisin işe yaradımı diye. Benim oğlum dün akşamdan beri öksürüyor burnu akıyor ve tıkandığı için rahat ememiyor geceden beri nöbetteydik yavrum üşütmüş![]()
Tmm cnm haber veririm birazdan çıkıp alıcam akşama bende içerim kızıma da içiririm inşallah işe yarar... sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bulunduğun yer soğuk mu üşüdü mü acaba bebişş serin fizyolojik varsa burnunu temizle rahatlar biraz dikkat et bebişlerimiz hasta olmasın yaaaa çok üzülüyorumİnşallah canım tr deki birine tavsiye etmiştim aktardan alıp denemişti. Sürekli gazdan kıvranan çocuk rahatladı tabiki annede. Bana haber verirmisin işe yaradımı diye. Benim oğlum dün akşamdan beri öksürüyor burnu akıyor ve tıkandığı için rahat ememiyor geceden beri nöbetteydik yavrum üşütmüş![]()
İnşallah canım biran önce iyleşir. Dünden beri o ağladıkça bende ağlıyorum bana geçsin minnacık bedeniyle çaresizce gözlerimin içine bakıyor kendimi suçluyorum okadar dikkat etmeme rağmen oğlum hastalandıAy kuzucuk ya geçmiş olsun bizimkinin de sürekli burnu tıkalı her gün temizliyorum rahatlıyor İnşallah iyileşir bir an önce![]()
İsviçrede yaşıyorum canım çok soğuk elimden geldiğince dışarı çıkmıyorum kaloriferlerde yanıyor ama bilmiyorum nerden kaptığınıTmm cnm haber veririm birazdan çıkıp alıcam akşama bende içerim kızıma da içiririm inşallah işe yarar... sen nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bulunduğun yer soğuk mu üşüdü mü acaba bebişş serin fizyolojik varsa burnunu temizle rahatlar biraz dikkat et bebişlerimiz hasta olmasın yaaaa çok üzülüyorum![]()
İsviçrede yaşıyorum canım çok soğuk elimden geldiğince dışarı çıkmıyorum kaloriferlerde yanıyor ama bilmiyorum nerden kaptığınıbende çok üzülüyorum canımdan can gidiyor. Bir an önce iyleşir inşallah
![]()
Bizim burda bir arkadaş denemişti canım anne sütünden yoğurt olmamıştı. Geçen hava buz gibiydi giydirmiştim baya olabilir terlemedi ama bilmiyorum. Benim oğlum güzel emiyor şükür. 15 günde 300 gram kadar alması gerekiyor galiba net bir bilgim yok. Bide artık kilo alımları yavaşlıcak. Bu arada bende temmuz annesiyim oğlum erken geldi 26 temmuz da doğdu:)Cnm acaba çok soğuk diye fazla giydirdin bu seferde terledi mi... çocuklar terleyince daha çabuk hasta oluyorlar en kısa zamanda iyileşir inşallah...benim kızım çok emmiyor 3 dk sonra bırakıyor birazdan sağlık ocağına gidip tarttıracam bakalım kilo alımı nasıl 15 gün önce tartılmıştı sence bu sürede ne kadar kilo alması lazım.. bi de sütünü sağıp. Buzluğa atmayı düşünüyorum ek gıdaya başladığında yoğurt yaparım bilmiyorum nasıl olur...
Yaaa keşke olaaydı yoğurt... canım bugün gittim sağlıkocağına kızım 15 günde sadece 100 grm almış doktor mamaya başla dedi ama istemiyorum bende sağım pompası aldım hem sağıp hem emzirecem bakalım 15 gün sonra be kadar almış oluvak.. yaa sütün varken mama vermek istemiyorum... benim kız da 12 Eylül olucak yı sezaryen tarihimiz ama 1 Eylül oldu...Bizim burda bir arkadaş denemişti canım anne sütünden yoğurt olmamıştı. Geçen hava buz gibiydi giydirmiştim baya olabilir terlemedi ama bilmiyorum. Benim oğlum güzel emiyor şükür. 15 günde 300 gram kadar alması gerekiyor galiba net bir bilgim yok. Bide artık kilo alımları yavaşlıcak. Bu arada bende temmuz annesiyim oğlum erken geldi 26 temmuz da doğdu:)
Aynen canım sütün varsa devam et bi sağ bakalım yeterince sütün varmı olmazsa hem emzirir hemde mama verirsin. Kızın kaç kilo doğdu? Benim oğlum gibi ufakmı doğdu acabaYaaa keşke olaaydı yoğurt... canım bugün gittim sağlıkocağına kızım 15 günde sadece 100 grm almış doktor mamaya başla dedi ama istemiyorum bende sağım pompası aldım hem sağıp hem emzirecem bakalım 15 gün sonra be kadar almış oluvak.. yaa sütün varken mama vermek istemiyorum... benim kız da 12 Eylül olucak yı sezaryen tarihimiz ama 1 Eylül oldu...
Canım sütüm var ama emmek istemiyor Kızım 37+1 de 3.200 doğdu senin oğlan ne kadar doğduAynen canım sütün varsa devam et bi sağ bakalım yeterince sütün varmı olmazsa hem emzirir hemde mama verirsin. Kızın kaç kilo doğdu? Benim oğlum gibi ufakmı doğdu acaba
Ben yapamıyorum süt diyeti. Her gün yoğurt yerim nasıl yapıyımüzüldüm sut diyetini bi sure yaptim ve cok zor.... bu genelde gecici bi durum en hizli sekilde gecer insallahh
Aaa çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim. Üzülme bak benim kız da hastalandı geçen aylarda. Ablası sağolsun kreşten mikrop taşıyıp dördümüzü de hasta etti. Ya böyle kreşte çocuğun olsaydı... diken üstündeyim. Geçer olacak bunlar endişelenmeİnşallah canım biran önce iyleşir. Dünden beri o ağladıkça bende ağlıyorum bana geçsin minnacık bedeniyle çaresizce gözlerimin içine bakıyor kendimi suçluyorum okadar dikkat etmeme rağmen oğlum hastalandı![]()
Yeşil Kaka gazdan dolayı da olabiliyor mu yani?Canım alerji testi yaptırdın mı? Başımdan geçeni anlatıyım kisaca..kizim cok gazliydi yesil ve kanli arada mukuslu kaka yapiyodu.yuzunde yaralar cikti alerjik egzamaymis.medicale alerji doktoruna gittik.sut alerjisi dediler.kan verdik temiz cikti ama temiz ciksa da olabiliyomus sut alerjisi...sampuan degistirdik mustela alerjik ciltler icin krem sampuani aldik.bide bunun yuz vucut kremini..yuzdeki yaralara 3 gunluk bi egzama kremi sonucu gecirdik..o gunden sonra yuzunde olmadi ben sut alerjisi diyetini biraktim deneme amacli...gunde 7 8 kez kakasini yapiodu ve cok ikiniyodu bu sebeple catlak olusmus kanin sebebi buymus fazla gaz ve cok diskilama da sebebi...gazdan dolayi yesol kaka...karisabiliyo anlayacagin iyice arastir incele bosuna diyet yapma.gecmisi okuyamadigimdan bilmiyorum test yaptirdin mi noldu ama.basimdan geceni yaziyim dedim sana olmasa baskasina belki yarar..
Bizdede oldu yeşil kaka? Dr mukuslu olmaması normal dediYeşil Kaka gazdan dolayı da olabiliyor mu yani?
Benim oğlum 37+6 da doğdu 2665 gramCanım sütüm var ama emmek istemiyor Kızım 37+1 de 3.200 doğdu senin oğlan ne kadar doğdu
Sağol canım benim inşallah çabuk atlatır. Sen neler yaptın çabuk atlatabilmesi için? Sizede geçmiş olsun birdaha olmaz inşallah heryer virus yaAaa çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim. Üzülme bak benim kız da hastalandı geçen aylarda. Ablası sağolsun kreşten mikrop taşıyıp dördümüzü de hasta etti. Ya böyle kreşte çocuğun olsaydı... diken üstündeyim. Geçer olacak bunlar endişelenme
Gece 9-10 gibi karanlık odada durun beraber. Gece gündüz farkını anlayamamışlar daha kıyamam :))) böylelikle zaman içinde uyku saatleri gitgide erken olmaya başlar. Benimki de 12den önce uyumuyor gerçi kelin merhemi olsa kendi başına sürer
Insallah düzelir bir an önce yoksa ben zombiye dönüsecegim yakinda :))Ben hiçbirşey yapmadım canım oğlum kendisi o saatte uyuyor bu gece mesela 2 kere uyandı altını değiştirdim emzirirken tekrardan uykuya dalıyor az önce gene uyandı altını değiştirdim emerken gene uyudu sabah 9 a kadar uyur gene. Yataga yatırıp emziriyorum kokumla uyuyor yanında nefes alış olsun yetiyor. Seninkilerde düzelir belki kimi bebekler gece gündüzü karıştırıyor çok şükür benim oğlum ayırabiliyor gündüz hiç uyumuyor yoruluyor gece uyuyor
Benim oğlumdada vardi canim bişey değil banyo yaptirmadan yarim saat önce zeytinyagi sür yumuşasin yika hafif ovalayarak zamanla geciyor benim oğluslarimda konak olustu zeytinyasğini kullaniyorum yine sık sıkta banyo yapiyorlar anlam veremedim bendeAy bizde dertler bitmiyor analı kızlı :) Sabah farkettim kaşında böyle bir şey çıkmış neden olur ki acaba? Göz kapağının ucunda da var aynı şekilde.