2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay cok tatliiii. Benim yaramaz halen istedigi gibi donemezse agliyor kalkip degistiriyorum pozisyonunu beni taniyor ama adiyla pek seslenmiyorum ben ya
Ne diye sesleniyorsun canım? Aşkım falan demiyorsundur inşallah ben ya oğlum diyorum yada ismiyle sesleniyorum pedagoglar ismiyle seslenin diyor

Bende biran önce ek gıdaya geçmek istiyorum. Kızım çok iştahlı bir bebek anne sütüde alamadığı için hep mama yemesine üzülüyorum bari baska tatlar alsın istiyorm Tabiki herseyin hayırlısı hepimiz içi

Amin canım yavaş yavaş sıvı şeylerin tadına baktır 6 aydan sonra püre yutmaya başlar. Benim sütüm var oğlumda emiyor şükür bende yavaş yavaş 6 aydan sonra başlarım.

Ne diye sesleniyorsun canım? Aşkım falan demiyorsundur inşallah ben ya oğlum diyorum yada ismiyle sesleniyorum pedagoglar ismiyle seslenin diyor
Yok kizzz minik kuzum yavrum sari boncugum diyorum ama adinida soylicem artik hos ne desem bakiyor bana ama

Ya kizlar yemek yerken falan oglum aglarsa aliyorum kucagima bir bakiyorum oturmus. Degistirmiyorum pozisyonu.sizde durum ne? Izin vermesem mi erken mi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…