- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.701
Ben disime kanal tedavisi yaptirdim daha yeni.bir problem olmaz dediler canim.hgEvet canim surekli abisini izliyor zaten yerinde durmadigi icinbakalim ne yapacaklar. Bu arada emziriken hic dis tedavisi yaptirdin mi cok cocuklu birini bulmusken sorayim
İnşallahBence senin kız herseyi birden yapar. Oyle çocuklar vardır ya benim yiğen 8 aylıktı emeklemiyordu neler yaptık neler sonra çocuk emeklemeden direk yürüdü:))
Bende kanal yaptiricam yarin aktif emziriyosun degil mi 1 saat sonra sagip onu dokun dediler sadeceBen disime kanal tedavisi yaptirdim daha yeni.bir problem olmaz dediler canim.hg
Ne diye sesleniyorsun canım? Aşkım falan demiyorsundur inşallahAy cok tatliiii. Benim yaramaz halen istedigi gibi donemezse agliyor kalkip degistiriyorum pozisyonunu beni taniyor ama adiyla pek seslenmiyorum ben ya
Bende biran önce ek gıdaya geçmek istiyorum. Kızım çok iştahlı bir bebek anne sütüde alamadığı için hep mama yemesine üzülüyorum bari baska tatlar alsın istiyorm Tabiki herseyin hayırlısı hepimiz içiCanım benim yiğenim 4200 doğdu ve kızkardesimin sütü olmasına rağmen çocuk 3 aydan sonra memeyi istemedi ve mamayla beslenmek zorunda kaldı acaba kilolarından dolayı süt doyurucumu olmuyor bilmiyorum. 4 aydan sonra üzümdür mandalinadır yavas yavas tattırmayada basladı 6 aydan sonra ise annem pirinç, tavuk, havuç gibi şeyleri kaynatıp püre haline getirip o şekilde ek gıdaya geçti. Allah kolaylık versin. Kuzunada sağlıklı ömür versin.
Herseyde vardır bir hayır canım üzülme senin elinde olan birsey deil sonuçta. Yukarda yazdığım gibi bazen süt olsada yavrular almayabiliyor memeyi Allah sağlık versin. Az kaldı dişleri çıkmaya başladığında zaten kendi isteklerine bağlı olacaz ek gıdaya geçtikten sonra işimiz dahada zorlaşacak. Benim oğlum 3 buçuk aylık şimdiden başladı bişeyleri agzına atmaya:))
Amin canım yavaş yavaş sıvı şeylerin tadına baktır 6 aydan sonra püre yutmaya başlar. Benim sütüm var oğlumda emiyor şükür bende yavaş yavaş 6 aydan sonra başlarım.Bende biran önce ek gıdaya geçmek istiyorum. Kızım çok iştahlı bir bebek anne sütüde alamadığı için hep mama yemesine üzülüyorum bari baska tatlar alsın istiyorm Tabiki herseyin hayırlısı hepimiz içi
Benimki çok dogrulmaya çalısıyor. Ama kalkacak nerdeyse normal mi bu kadarı anlam veremedimKizlar bebislerinizde donme calismasi var mi benim oglum ayaklarini kaldiriyor havaya biraz gayret ediyor gibi ama.tam bisey yok henuz
Bende ismiyle sesleniyorum severken cesitli sifat kullaniyorum :)))Ne diye sesleniyorsun canım? Aşkım falan demiyorsundur inşallahben ya oğlum diyorum yada ismiyle sesleniyorum pedagoglar ismiyle seslenin diyor
Pusetinden alırken sırtını kaldırmaya çalışıyor, poposunu hareket ettiriyor. Sanırım öğrenilen bir davranış :)Benimki çok dogrulmaya çalısıyor. Ama kalkacak nerdeyse normal mi bu kadarı anlam veremedim
Ben puseti iptal ettim gecen arabasinda avm de gezdirdim baya rahatti pusette cocuk top gibi oluyor benimkide biraz rahatina duskunPusetinden alırken sırtını kaldırmaya çalışıyor, poposunu hareket ettiriyor. Sanırım öğrenilen bir davranış :)
Emziriyorum cnm benim disci oyle birsey demedi.kolay gelsin sana simdiden.Bende kanal yaptiricam yarin aktif emziriyosun degil mi 1 saat sonra sagip onu dokun dediler sadece
Yok kizzz minik kuzum yavrum sari boncugum diyorum ama adinida soylicem artik hos ne desem bakiyor bana amaNe diye sesleniyorsun canım? Aşkım falan demiyorsundur inşallahben ya oğlum diyorum yada ismiyle sesleniyorum pedagoglar ismiyle seslenin diyor
Duz yerden mi oyle kalkmaya calisiyor pusetten falan miBenimki çok dogrulmaya çalısıyor. Ama kalkacak nerdeyse normal mi bu kadarı anlam veremedim
Ay insallah kolay olur canim sagol.Emziriyorum cnm benim disci oyle birsey demedi.kolay gelsin sana simdiden.
Araba derken? Yatak gibi mi?Ben puseti iptal ettim gecen arabasinda avm de gezdirdim baya rahatti pusette cocuk top gibi oluyor benimkide biraz rahatina duskun
Normall bebek arabasi varya onda gezdirdim arkayi hafif kaldirdim emniyet kemeribi taktim gezdik cok rahatti valla o puseti aldigima cok pisman oldunAraba derken? Yatak gibi mi?
ya ben aşkım bebeğim çiçeğim diyorum ne olur kiNe diye sesleniyorsun canım? Aşkım falan demiyorsundur inşallahben ya oğlum diyorum yada ismiyle sesleniyorum pedagoglar ismiyle seslenin diyor
Yerim ben onun sıfatını:))Bende ismiyle sesleniyorum severken cesitli sifat kullaniyorum :)))
Aşkım,hayatım,sevgilim gibi kelimeler çocuğun cinsel gelişimini etkiliyormuş canım demeya ben aşkım bebeğim çiçeğim diyorum ne olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?