- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.661
Valla canım limonun mucizesi harikaaa. Kaç gündür kokmuyorum okadar mutluyumki, biran önce dene derimCidden mi?? Yapacam bunu
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım limonun mucizesi harikaaa. Kaç gündür kokmuyorum okadar mutluyumki, biran önce dene derimCidden mi?? Yapacam bunu
birdahaki duşa kadar koruyor mu? yoksa tekrarlamak lazım mıValla canım limonun mucizesi harikaaa. Kaç gündür kokmuyorum okadar mutluyumki, biran önce dene derim![]()
Ben 3 gün oldu yapalı hiçbirşey yapmadım hala devam ediyor canım. Koktugunda aynı işlemi gene tekrarlarsın 1 hafta sürüyor demişlerdi bana.birdahaki duşa kadar koruyor mu? yoksa tekrarlamak lazım mı
Bendede durum aynı canım ve ben hiçbir vitamin falan kullanmıyorum dr geçici dedi ama bakalım.İnternetim az kaldı çok yazamıycam.sonra telafi ederim :) saç dökülmesi has safhada ya bu kadar olamaz. Her elimi attığımda onlarca tel geliyor. İmom latte vitamin kullanıyorum omega 3. Yanına başka vitamin mi eklesem acaba?? Saçlarım zaten kısa ve seyrek napıcam bilmiyorum valla
Senin beline kadar saçın varmış kızım tuzun kuru :)Bendede durum aynı canım ve ben hiçbir vitamin falan kullanmıyorum dr geçici dedi ama bakalım.
Senin beline kadar saçın varmış kızım tuzun kuru :)
Esat kıratlıoğlu gibi yaparsın. :) biliyor musun onu eski siyasetçilerden. Sen gençsin sanırım tanımazsın belki:)Belime kadar saçım var ama üstler kel olunca halimi düşünsene. Düğün dernekteki tüpçü fikret gibi olcam yakında 2 tel saçı ne tarafa atsanda kel görünecek
![]()
Dur internetten bakayım bi:) yaşlıyım kız 34 yaşındayımEsat kıratlıoğlu gibi yaparsın. :) biliyor musun onu eski siyasetçilerden. Sen gençsin sanırım tanımazsın belki:)
Ay baktım nasıl dolamış kafasına öyle saçlarıEsat kıratlıoğlu gibi yaparsın. :) biliyor musun onu eski siyasetçilerden. Sen gençsin sanırım tanımazsın belki:)
Bi de Boğaz’da yüzmüştü haberlerde. Açıldı o saçlar arkaya doğru denizde :))Ay baktım nasıl dolamış kafasına öyle saçları![]()
Olsun bir yaş küçüksün benden gençsin sonuçta :)Dur internetten bakayım bi:) yaşlıyım kız 34 yaşındayım![]()
Hahaha ay koptum Allah iyiliğini versinBi de Boğaz’da yüzmüştü haberlerde. Açıldı o saçlar arkaya doğru denizde :))
1 yaşlamı gencim? Sende gençsin ozaman. GencizOlsun bir yaş küçüksün benden gençsin sonuçta :)
Ruhum genç çok şükür :) sen de öyle gibisin1 yaşlamı gencim? Sende gençsin ozaman. Genciz![]()
Sarımı şimdi? İnternette okumuştum sarı ve sıvı pötürlü olması gerekiyormuş yeşil kaka üşüttüğü anlamına geliyormuş nekadar doğru bilmiyorumBu arada benim kız iki öncesine kadar sıvı ve yeşil Kaka yapıyordu. İki gündür normale döndü. Büyüdüğüne mi dalalet acaba :))
20 li yaşlarda hissediyorumRuhum genç çok şükür :) sen de öyle gibisin
Üşütmüş olamaz ya giydiriyorum yeterince. Neyse sarıya döndü şükür :)Sarımı şimdi? İnternette okumuştum sarı ve sıvı pötürlü olması gerekiyormuş yeşil kaka üşüttüğü anlamına geliyormuş nekadar doğru bilmiyorum![]()
Evet bende denedim :)sonuc superCidden mi?? Yapacam bunu