2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnternetim az kaldı çok yazamıycam. :( sonra telafi ederim :) saç dökülmesi has safhada ya bu kadar olamaz. Her elimi attığımda onlarca tel geliyor. İmom latte vitamin kullanıyorum omega 3. Yanına başka vitamin mi eklesem acaba?? Saçlarım zaten kısa ve seyrek napıcam bilmiyorum valla

İnternetim az kaldı çok yazamıycam. :KK43: sonra telafi ederim :) saç dökülmesi has safhada ya bu kadar olamaz. Her elimi attığımda onlarca tel geliyor. İmom latte vitamin kullanıyorum omega 3. Yanına başka vitamin mi eklesem acaba?? Saçlarım zaten kısa ve seyrek napıcam bilmiyorum valla
Bendede durum aynı canım ve ben hiçbir vitamin falan kullanmıyorum dr geçici dedi ama bakalım.

:-) Belime kadar saçım var ama üstler kel olunca halimi düşünsene. Düğün dernekteki tüpçü fikret gibi olcam yakında 2 tel saçı ne tarafa atsanda kel görünecek :KK70:
Esat kıratlıoğlu gibi yaparsın. :) biliyor musun onu eski siyasetçilerden. Sen gençsin sanırım tanımazsın belki:)

Bu arada benim kız iki öncesine kadar sıvı ve yeşil Kaka yapıyordu. İki gündür normale döndü. Büyüdüğüne mi dalalet acaba :))

Bu arada benim kız iki öncesine kadar sıvı ve yeşil Kaka yapıyordu. İki gündür normale döndü. Büyüdüğüne mi dalalet acaba :))
Sarımı şimdi? İnternette okumuştum sarı ve sıvı pötürlü olması gerekiyormuş yeşil kaka üşüttüğü anlamına geliyormuş nekadar doğru bilmiyorum :(

Sarımı şimdi? İnternette okumuştum sarı ve sıvı pötürlü olması gerekiyormuş yeşil kaka üşüttüğü anlamına geliyormuş nekadar doğru bilmiyorum :KK43:
Üşütmüş olamaz ya giydiriyorum yeterince. Neyse sarıya döndü şükür :)

Back