2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla onlar gruptan muhabbet edip gelip burda bizi kekleyeceklermiş. Sonradan yaşananlar midemi bulandırdı açıkçası.
Ben senin gibi dusunmuyorum simdi daha mi iyi oldu bir elin parmagini gecmiyor konusan bide niye keklenecekmisiz herkes istedigini yapar bence insanlari bu kadar sıkmak cok sacma ulkede neler oluyor burdakilerin derdide kk da baska grup kurulmus

Kizlar bebislerinizde donme calismasi var mi benim oglum ayaklarini kaldiriyor havaya biraz gayret ediyor gibi ama.tam bisey yok henuz
Benimki çabalıyor canım. Ayaklarını bastırıp poposunu kaldırıyor yan tarafına dönüyor henüz tam dönmeyi yapamıyor bu arada hoşgeldin :))

Benimki çabalıyor canım. Ayaklarını bastırıp poposunu kaldırıyor yan tarafına dönüyor henüz tam dönmeyi yapamıyor bu arada hoşgeldin :))
Tesekkurler canim :KK200: ben biraz donme cabasi diye dusundum acikcasi ama yinede emin olamadim sahi 3 aylik oldular artik yavas yavas baslarlar sanirim

Tesekkurler canim :KK200: ben biraz donme cabasi diye dusundum acikcasi ama yinede emin olamadim sahi 3 aylik oldular artik yavas yavas baslarlar sanirim
Başlarlar canım evde büyük kardeş varsa diğerleri daha hareketli olup herşeyi erken yapabiliyorlar benim iki numara ablasını takip edecek diye erkenden dönmüştü erkenden emekledi 10 aylık yürüdü :) bu bebeden de aynı performansı bekliyorum :KK49:

Başlarlar canım evde büyük kardeş varsa diğerleri daha hareketli olup herşeyi erken yapabiliyorlar benim iki numara ablasını takip edecek diye erkenden dönmüştü erkenden emekledi 10 aylık yürüdü :) bu bebeden de aynı performansı bekliyorum :KK49:
Evet canim surekli abisini izliyor zaten yerinde durmadigi icin :emir_bebek:bakalim ne yapacaklar. Bu arada emziriken hic dis tedavisi yaptirdin mi cok cocuklu birini bulmusken sorayim :KK16:

Evet canim surekli abisini izliyor zaten yerinde durmadigi icin :emir_bebek:bakalim ne yapacaklar. Bu arada emziriken hic dis tedavisi yaptirdin mi cok cocuklu birini bulmusken sorayim :KK16:
Canım diğerlerini hatırlamıyorum yaptırmadım galiba Zaten sadece bu bebeği emzirebildim bir numara mama aldı iki numara anne sütü artı mama bu bebek sadece anne sütü

Kizlar bebislerinizde donme calismasi var mi benim oglum ayaklarini kaldiriyor havaya biraz gayret ediyor gibi ama.tam bisey yok henuz
Benim oğlumda bu kaç gündür ayaklarıyla yere bastırıp popoyu kaldırıyor yatırıyorum kalkmaya çalışıyor gece 10 kere kalkıp düz yatırıyorum bi bakıyorum dönmüş yatağında daire çiziyor:) birde Sesimden tanıyor artık beni ve kendi isminede dönüyor

Benim oğlumda bu kaç gündür ayaklarıyla yere bastırıp popoyu kaldırıyor yatırıyorum kalkmaya çalışıyor gece 10 kere kalkıp düz yatırıyorum bi bakıyorum dönmüş yatağında daire çiziyor:) birde Sesimden tanıyor artık beni ve kendi isminede dönüyor
Ay cok tatliiii. Benim yaramaz halen istedigi gibi donemezse agliyor kalkip degistiriyorum pozisyonunu beni taniyor ama adiyla pek seslenmiyorum ben ya

Denedim bile dur bakalim sonuca ne olacak ilk dogum yaptigimda daha kotuydu ama halada var yani
Valla ben koku yüzünden depresyona giriyordum kızkardesimle öyle konuşurken ya abla bi arkadasım limon önerdi ben denicem sende bi denesene kokuyu götürüyor dedi veeee sonuç şahaneee 3 gündür koku yok:)

Valla ben koku yüzünden depresyona giriyordum kızkardesimle öyle konuşurken ya abla bi arkadasım limon önerdi ben denicem sende bi denesene kokuyu götürüyor dedi veeee sonuç şahaneee 3 gündür koku yok:)
Her gun mu suruyorsun yoksa surdugunden bu yana 3 gundur mu yok

Bebisleriniz ne kadar aralıklarla emiyo kızlar benimki 3 buçuk dört saatte bir emmeye başladı onun öncesinde verirsem memeyi gorduguyle basiyor çığlığı.. emdiği zamanda tek göğüs beş dkyi bulmuyor bile:( cisli bezlerimizde baya bi azalma var..Meme reddi mi bu yoksa büyüdüğü için mi bilemedim.. kilo alımıda durdu gibi geliyo

Bebisleriniz ne kadar aralıklarla emiyo kızlar benimki 3 buçuk dört saatte bir emmeye başladı onun öncesinde verirsem memeyi gorduguyle basiyor çığlığı.. emdiği zamanda tek göğüs beş dkyi bulmuyor bile:KK43: cisli bezlerimizde baya bi azalma var..Meme reddi mi bu yoksa büyüdüğü için mi bilemedim.. kilo alımıda durdu gibi geliyo
Meme reddi baslamis gibi gorunuyor canim sagip vermeyi dene arada cok endiseleniyorsan ama yinede emzormeye calis ayakta pis pis yaparak ver sarki soyle uykulu iken emzirmeye calis aklima gelenler bunlar.

Bebisleriniz ne kadar aralıklarla emiyo kızlar benimki 3 buçuk dört saatte bir emmeye başladı onun öncesinde verirsem memeyi gorduguyle basiyor çığlığı.. emdiği zamanda tek göğüs beş dkyi bulmuyor bile:KK43: cisli bezlerimizde baya bi azalma var..Meme reddi mi bu yoksa büyüdüğü için mi bilemedim.. kilo alımıda durdu gibi geliyo
Benim oğlumda öyle sanki ya ay sonu kontrolümüz ve aşılarımız var bakalım dr ne dicek. Sende bi göster bence canım için rahat eder.

Benim kız 3.5 aylık oldu ne dönme var ne bişey :KK43: tembel çıktı valla
Bence senin kız herseyi birden yapar. Oyle çocuklar vardır ya benim yiğen 8 aylıktı emeklemiyordu neler yaptık neler sonra çocuk emeklemeden direk yürüdü:))

Back