2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canim ben askim canim gibi kelimleri kullanmayin sizinle cocuk arasinda ebeveyn evlat iliskisi gelisimi acisindan diye duymustum o yuzden zayen soylemiyordum
Abovv doğduğudan beri aşkım birtanem Balım kıymetlim vb. Şeylerle seviyorum ben minnoşu ilk çocuk ya böyle konuşmayınca onunla sanki sevgimi belli edemiyorum gibi geliyor. :)

Erken canım oturması için arada oluyorsa sorun olmaz ama bizde çocuğun kemikleri batar derler :)
Benimkide hep oturmak istiyo öbür türkü durmuyo kucağımda oturuyor sürekli.. kemikleri batarlarin falan tıbbi dayanağı yok sanırım bastirmayinda diyorlar ama benimki onu da çok seviyor...

Bugün aşımız vardı d vitamini de verdi ebe tera-d3 diye monovit hakkında olumsuz şeyler duymuştum. Bu vitamin nasıl acaba bilgisi olan kullanan var mı?

Bugün aşımız vardı d vitamini de verdi ebe tera-d3 diye monovit hakkında olumsuz şeyler duymuştum. Bu vitamin nasıl acaba bilgisi olan kullanan var mı?
Geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatır yavrun geceyi. Ben bilmiyorum o vitamini. Yurt dışında varmı bilmiyorum ama bizimki farklı

Ateşi çıktı şimdi yeni yeni düşüyor. :KK43: 1 çay kaşığı ateş düşürücü verdim.

İlk monovit vermişlerdi. Şimdi bunj verince dedim yine olumsuz şeyler mi var içinde.
Canim bize ilk verdigiydi incelemedim acikcasi o kadar cok nerede ne var derken bariz belli olmadiktan sonra ben cok uzerine dusmeyi sevmiyorum acikcasi

Ateşi çıktı şimdi yeni yeni düşüyor. :KK43: 1 çay kaşığı ateş düşürücü verdim.

İlk monovit vermişlerdi. Şimdi bunj verince dedim yine olumsuz şeyler mi var içinde.
Bugun takipte ol annesi yarin aksama kadar zaten epeyce duzelmis olur bizde olmadi ama eger atesi varsa yukselip dusmesi olacaktir mutlaka

Anneler benim oğlumun kilosu geçen ay 5.200 du bu ay 5.900 geldi kiyafetten 200 Gr düştü ebe sadece 500 Gr almış az değil mi ebe gayet iyi diyor emmeside güzel çişini falanda yapıyor ama yinede kafam takılıyor niye az aldı diye:KK43:

Anneler benim oğlumun kilosu geçen ay 5.200 du bu ay 5.900 geldi kiyafetten 200 Gr düştü ebe sadece 500 Gr almış az değil mi ebe gayet iyi diyor emmeside güzel çişini falanda yapıyor ama yinede kafam takılıyor niye az aldı diye:KK43:
Sınır 600 gr canim aylik bizde gidicez ama bir turlu firsat olmadi. Bence cok dert etme bizim dr birak az kilo alsin ama sadece anne situyle beslensin dedi

Sınır 600 gr canim aylik bizde gidicez ama bir turlu firsat olmadi. Bence cok dert etme bizim dr birak az kilo alsin ama sadece anne situyle beslensin dedi
Sadece anne sütü alıyor ebede PC de çizelge gösterdi bak gayet güzel gidiyor sen bolca emzir dedi bide meme reddi yaşıyoruz bu sıralar ya uykuluyken yada yatarak emiyor ama zorla

Sadece anne sütü alıyor ebede PC de çizelge gösterdi bak gayet güzel gidiyor sen bolca emzir dedi bide meme reddi yaşıyoruz bu sıralar ya uykuluyken yada yatarak emiyor ama zorla
Sen yilma devam et canim ne sekilde istiyorsa oyle emzir sende bence az degil.500 gr zaten yavas yavas kilo.alimlari azalacak

Back