2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten simdiki cocuklar hormonlar vitaminlerden dolayi ergenlik 10 yasina indi makalaler de baya anlatiyor drlar
Evet birde üstüne bu kelimeler eklenince çocuk karıştırıyormuş duyguları. Ben kv aşkım diyor diye kavga ettim gerek yok çocuğun cinselliğiylede oynamaya:(

Gerçekten mi yaa ben bunların hepsini diyorum.Babasıda öyle aşkım sevgilim bitanem hep böyleyiz valla.
Şimdiki zamanda herkes öyle dediği için zaten çocuklar ergenliklerini falan bilmeden büyüyor canım farkında olmadan çocuklarımıza zarar veriyor ve erkenden cinselliğe sürüklüyoruz malesef :( siz kocanla birbirinize deyin çocuk aradaki farkı anlasın.

Otomobilde pusete koyuyorum bir yere godeceksem am disarda arabaya takmiyorum yok biz kendi memeleketimizdeyiz daha uzun yola cikmadik insallah mayista dusunuyoruz bakalim ne olacak
Tamam işte puset mecburi benc. Biz gurbetteyiz. Öyle olmasak da ben de araba kullanıyorum çocuk mecbur güvenli bir yerde oturmak zorunda. Fren yaparken arka koltuğu mu düşünelim :) puseti evde de kullanıyorum. Yatmak istemiyor genelde. Tek başıma devamlı kucağa alamam ki. Mutfakta puseti sandalyeye koyup yemek yapıyorum mesela. Olmazsa olmaz bir şey o aldığıma pişman olmayı bırak duacıyım resmen :)))

Tamam işte puset mecburi benc. Biz gurbetteyiz. Öyle olmasak da ben de araba kullanıyorum çocuk mecbur güvenli bir yerde oturmak zorunda. Fren yaparken arka koltuğu mu düşünelim :) puseti evde de kullanıyorum. Yatmak istemiyor genelde. Tek başıma devamlı kucağa alamam ki. Mutfakta puseti sandalyeye koyup yemek yapıyorum mesela. Olmazsa olmaz bir şey o aldığıma pişman olmayı bırak duacıyım resmen :)))
Hahah benimki de oyle kucaga almasamda yanimda dur diyordu valla su oyun halisini yapanada ben duaciyim en azindan biraz oyaliyor :) araba icin puset olmali tabiki ama ben sevemedim neyseki isine yaramis cok guzel valla

Pedagoglar ismiyle hitap edin diyorlar kendini bilsin diye. Bende severken aslan oğlum yakışıklı oğlum falan diye seviyorum ama isminide kullanıyorum.
Tamam canim ben askim canim gibi kelimleri kullanmayin sizinle cocuk arasinda ebeveyn evlat iliskisi gelisimi acisindan diye duymustum o yuzden zayen soylemiyordum

Genellikle kucağımdayken mama verirken hafif eğik tutuyorum ya maması bitince çok sinirleniyor o zaman kalkmak istiyor işte
Bende yastiga falan koyunca oluyor o sekilde egimli tuttugumuzdan bence donmesi icinde duz zemine birakiyorum ki daha kolay olsun. Desene senin bebeis mama icin yurur bile :emir_bebek:

Puset bizdede can kurtarici ya nereye gitsek.arabayla gidiyoruz uyudugunda vs. Daha rahat oluyor

Bende sürekli araba kullandığım için puset aldım pusetsiz çok cezasıda var ama çocuk için önemli. Bizimki hep arabada duruyor evde kullanmadım hiç.

Back