2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hissiyati nasıl peki yapışık gibi olacakmış gibi geldi de...
İlk sürdüğümde bende öyle dedim ama hiç ne yapışıklık ne bişi valla tertemiz biran önce dene canım. Ben dün geceden beridir okadar rahatımki. Kokudan fena durumdaydım kendimden tiskiniyordum limonu duyar duymaz denedim geceden beri okadar mutluyumki kokusuz ohh misss.

Bide bu saç dökülmesini ne yapacak derdim dökülmesi değil aslında heryer saç oluyo oğlum fırsat vermediği için düzenli süpürge açamıyorum :KK43:
Bendede var saç dökülmesi doktoru aradım tatildeydi sekreter vitamin haplarını kullanmaya başla dedi. Ben doğumdan sonra kullanmadım elevit i. Benim evde birde kedi var ve bu ara kılları çok dökülüyor oglumu kendime bağlıyorum duruyor o şekilde süpürüyorum yada eşim süpürüyor.

Bendede var saç dökülmesi doktoru aradım tatildeydi sekreter vitamin haplarını kullanmaya başla dedi. Ben doğumdan sonra kullanmadım elevit i. Benim evde birde kedi var ve bu ara kılları çok dökülüyor oglumu kendime bağlıyorum duruyor o şekilde süpürüyorum yada eşim süpürüyor.
Ben vitamin ide birakmadim emziriken faydali diye ama yinede cook dokuluyor :(

Bende kisalttim baya iyi oldu dokulmeye etkisi olmadı sms ben ferahladim dediğin gibi banyo süresi falan :KK66:
Senin saçlar uzunmuydu canım? Benim saçlar belimde kıyamıyorum kesmeye. Haklısın banyo süresi bakımı çocukla çok zor aklımdan geçirmiyo değilim heleki duş almak isteyip alamadığımda

Senin saçlar uzunmuydu canım? Benim saçlar belimde kıyamıyorum kesmeye. Haklısın banyo süresi bakımı çocukla çok zor aklımdan geçirmiyo değilim heleki duş almak isteyip alamadığımda
Yok okadar uzun değildi bide kırılmıştı uçları falan hamileyken hiç kestirmemistim bir yılı geçmişti bana iyi oldu ama seninki gibi olsa bende kiyamazdim ;)

Kızlar iyi geceler doğum yapalı neredeyse 3 ay oldu bir fırsat bulup giremedim foruma benim oğluş yarın 3 aylık oluyor üzülerek söyleyeyim sadece mamayla besleniyor sütüm çok az geldi ve kesildi göğsümdeki problemden dolayı. Bebeğim 4 kilo doğdu şu an 7 buçuk kilo oldu ek gıdaya geçip mamayı azaltmayı sabırla bekliyorum ama daha çok var nasıl

Bende süt veremiyorum. Çok üzgünüm çok. Kilosu fazla mı acaba? Bizimki 15 gün önce 5.500gramdı. 13ünde kontrol var yine. Ben anne sütu veremedigim için 4. Ayda ek gıdaya baslarz dedi doktor. Sende o zamanlarda baslayabilirsin

Kızlar iyi geceler doğum yapalı neredeyse 3 ay oldu bir fırsat bulup giremedim foruma benim oğluş yarın 3 aylık oluyor üzülerek söyleyeyim sadece mamayla besleniyor sütüm çok az geldi ve kesildi göğsümdeki problemden dolayı. Bebeğim 4 kilo doğdu şu an 7 buçuk kilo oldu ek gıdaya geçip mamayı azaltmayı sabırla bekliyorum ama daha çok var nasıl
Kilosu fazla değil mi canım (maşallah)? Yada benim kızım mı zayıf acaba...ay pardon yavrucak zaten dört kilo doğmuş :)

Bende emziriyorum canım. Duş sonrası limonu ikiye böl yada dörde ve koltuk altına sade limonu sür okadar. Ben duş alamadım pamuk ıslatıp koltuk altını temizleyip sildikten sonra limonu sürdüm dün geceden beri terim kokmadı hiç.
Cidden mi?? Yapacam bunu

Grupta en cok muhabbet edenleri sikayet ettiler ve engellendiler geride gelmiceklerini soylediler buralarda boyle sessizlesti iste
Valla onlar gruptan muhabbet edip gelip burda bizi kekleyeceklermiş. Sonradan yaşananlar midemi bulandırdı açıkçası.

Canım benim yiğenim 4200 doğdu ve kızkardesimin sütü olmasına rağmen çocuk 3 aydan sonra memeyi istemedi ve mamayla beslenmek zorunda kaldı acaba kilolarından dolayı süt doyurucumu olmuyor bilmiyorum. 4 aydan sonra üzümdür mandalinadır yavas yavas tattırmayada basladı 6 aydan sonra ise annem pirinç, tavuk, havuç gibi şeyleri kaynatıp püre haline getirip o şekilde ek gıdaya geçti. Allah kolaylık versin. Kuzunada sağlıklı ömür versin.
Bende süt veremiyorum. Çok üzgünüm çok. Kilosu fazla mı acaba? Bizimki 15 gün önce 5.500gramdı. 13ünde kontrol var yine. Ben anne sütu veremedigim için 4. Ayda ek gıdaya baslarz dedi doktor. Sende o zamanlarda baslayabilirsin
Herseyde vardır bir hayır canım üzülme senin elinde olan birsey deil sonuçta. Yukarda yazdığım gibi bazen süt olsada yavrular almayabiliyor memeyi Allah sağlık versin. Az kaldı dişleri çıkmaya başladığında zaten kendi isteklerine bağlı olacaz ek gıdaya geçtikten sonra işimiz dahada zorlaşacak. Benim oğlum 3 buçuk aylık şimdiden başladı bişeyleri agzına atmaya:))

Back