2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorcam ya bu doğumdan sonra başlayan ter kokusu sizdede varmı? Çözümü buldunuzmu? Çok rahatsız edici yaa :(

Annesi birazcık daha zaman geçsin varya her türlü şebekliği yaptırıyolar gülmek için. Yerimmmmm onları benn
40 i cikmak uzere kuzum.ne zaman görür bizi.yaptiklarimiza ne zaman guler sence?
Birde artik geceleri 2 saatte bir kaldirip emzirme bitiyo mu 40 i ciktiktan sonra

40 i cikmak uzere kuzum.ne zaman görür bizi.yaptiklarimiza ne zaman guler sence?
Birde artik geceleri 2 saatte bir kaldirip emzirme bitiyo mu 40 i ciktiktan sonra
Canım bizim oğlan 2 buçuk aydan sonra başladı görmeye ve gülmeye size daha var ama az kaldı. Ben oğlumun doğduğu ilk günden beri hiç saatle emzirmedim kendisine bıraktım ve çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Doğduğundan beri gece sadece 2 veya 3 kere uyanıyor altını değiştirip karnını doyuruyorum uyuyor. Sende prensese bırak derim ben acıkınca uyanır zaten

Canım ben hiç kendim uyandırmadım bebek ne zaman isterse o zaman emzirdim zaten ilk günler sürekli memedeydi şimdi aralar uzadı hatta çoğu zaman saç kurutma makinesi sesiyle emiyor etrafını farketmeye de 2 aylıkken başladı artık hepimizi takip ediyor ablalarına gülüyor oyuncaklara tepki gösteriyor

Şok haldeyim.trlim. Ozuk olduğu için girememiştim bir kaç gündür. Normalde hergün okuyam ama az yazan. İnüyeyim herkesi bilir tanırım. Üzüldüm gerçekten. Kafama en ufak bişey takılsa danışırdım burada. Umarım yine de aktif olur grup hayırlısı olsun

Kızlar bişey sorcam ya bu doğumdan sonra başlayan ter kokusu sizdede varmı? Çözümü buldunuzmu? Çok rahatsız edici yaa :KK43:
Kokusu bana gelmiyor da sırılsıklam terliyorum cidden . Normalde de terlerdim ama bu kadar değildi. Stick deodorant kullanıyorum ben

Artık uyandırmana gerek yok o acıkınca seni uyandırır zaten :) o 2 saatte emzirme sarılık olmasın diye sarılık zamanları geçti bırak rahat uyusun. gülmesi içinde daha erken ama al kucağına konuş onunla zamanla Güler. Sizi görüyordur ama daha uzakları görmez.

Nasıl kullanıyoruz limonu? Ben emzirdigim için deodorant kullanmiyorum
Bende emziriyorum canım. Duş sonrası limonu ikiye böl yada dörde ve koltuk altına sade limonu sür okadar. Ben duş alamadım pamuk ıslatıp koltuk altını temizleyip sildikten sonra limonu sürdüm dün geceden beri terim kokmadı hiç.

Nekadar basit bir şeymiş çözümü deilmi:) herkesin evinde bulunur limon. Hiç aklıma gelmezdi. Bende dün denedim ve işe yaradı kokuya son inşallah böyle devam eder
B3nimde simdiye kokmam lazimdi rolon falan kullanmadim hic koku yok hemde ne basitmis akil akildan ustun diye bosa dememisler :)

Nekadar basit bir şeymiş çözümü deilmi:) herkesin evinde bulunur limon. Hiç aklıma gelmezdi. Bende dün denedim ve işe yaradı kokuya son inşallah böyle devam eder
Canim hissiyati nasıl peki yapışık gibi olacakmış gibi geldi de...

Bide bu saç dökülmesini ne yapacak derdim dökülmesi değil aslında heryer saç oluyo oğlum fırsat vermediği için düzenli süpürge açamıyorum :(

Back