2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kiz bebeklerde enfeksiyon cok yaygin goruluyor. Sutunden suphen yoksa mamayada baslamasan oncelik idrar tahlili ve kulturu istemen olsaydi keske. Ve merak erme bir süre mama verdin diye memeyi birakmaz oyle bir eğilim icine girerse onun icinde destek veririz verirler rahat ol. Hepimiz meme reddini biberon mama emzik olsun yada okmasin yasiyoruz.
İnşallah canım. Sütümden şöyle şüphem var, eskisi gibi fazla değil. Kızım da çok sağlıklı ememiyor. Başka doktora gidip test yaptıralım mamadan önce dedim. Malesef kabul ettiremedim. Onu da anlıyorum kilo verdiğini duyunca üzüldü panik yaptı. 8 gün sonra kontrolümüz var bakalım.

İnşallah canım. Sütümden şöyle şüphem var, eskisi gibi fazla değil. Kızım da çok sağlıklı ememiyor. Başka doktora gidip test yaptıralım mamadan önce dedim. Malesef kabul ettiremedim. Onu da anlıyorum kilo verdiğini duyunca üzüldü panik yaptı. 8 gün sonra kontrolümüz var bakalım.
O zaman emzir uzerine sag. Sagim yapiyor muydun. Sagdigin sutu ver hemde sutun artmasini saglarsin. Sutun nemede dururken mama verme eger sutun varsa.

herkese merhaba,

gecen hafta mastit oldum antibiyotik verdi doktor diye yazmistim. maalesef antibiyotik etki etmedi, daha kotu oldum. bugun tekrar doktora gittim acile yönlendirdi, cerrah görsün diye. simdi ultrason icin bekliyorum ama sanirim tikanmayi acmak icin igne veya kesikle müdahale edecek. Bebegi emzirip eve yolladim. Iki paket sagdigim süt var buzlukta, aksama biter umarım.
Cok gecmis olsun

Kızlar çok üzgünüm canım çok sıkkın. Bebeğim bugün tam 2 aylık oldu. İlk ay 800 gr almıştı gayet iyiydi. 2. ay bırakın almayı 100 gr kaybetmiş zayıflamış yavrum :KK43: Sadece anne sütü alıyordu. Doktor acilen mamaya başlattı. 10 gün içinde 500 gr almazsa başka şeyleri araştıracağız dedi. Başına böyle birşey gelen var mı? İnşallah bir hastalık değildir. Bir yandan da ya mememi bırakırsa diye üzülüyorum. Çok üzgünüm çok :KK43:
İnsallah hastaliktan degildir

İyiyim canım emzirme kalmadı bizde maalesef sadece mama kv kp bakıyor ikizler iyi büyüyor 2 sinde 5 ay bitiyor zaman zalımsınnn
Oyy maşallah zaman nekadar çabuk geçiyo minikler koca adam olmuş. Berkin nasıl canım Demire yetiştimi kilo olarak?

Sevgili @Mune banladiginiz arkadaşlar bizim burada çok aktif soru cevap yaptığımız arkadaşlar onları banlamanız topigin yoğunluğunu doğal olarak azaltacaktır. Şahsım adına ben kendilerinin banı kalkana kadar herhangi bir paylaşım yapmayacağım sizler de buna destek verir misiniz haksız bir duruma karşı birlik olalım? @TubaSude @Minik kuzular Nesrinay86 Nesrinay86 @girlinred Sabirsiz61 Sabirsiz61 @Sia mia @Ftm41
Beni bu birlige davet etmemissin sikayet mi etsem :)))

Ben tesadüf geldim ama şikayet etmiş birileri ki egepam falan banlanmis banli görünce mesaj attım malum birbirimize yakın olduğumuzdan yüzyüze görüşüyoruz sordum banlanmissin hayırdır dedi haberim yok olaya gel
Egepam dan bizi haberdar eder misin o zaman ben tum arkadaslarim icin cok uzuldum :(

Hepimiz mucizelerimiz acaba bizimlemi 3 aylık riskli dönemi nasıl atlatacağız, bebeğin kalbi atıyormu sağlıklımı, ilk tekmeleri cinsiyetleri öğrenmemiz doğum ve doğum sonrası herseyimizi paylaştık bazen sevindik bazen üzüldük. Bebekler doğdu birbirimizi bilgilendirdik hiç dağılmaz bu topic dedik ve böyle oldu çok üzüldüm olmaması gereken boş şeyler yüzünden kalpler kırıldı moraller bozuldu :(

Neyse kızlar uzatmayalım bence geçici ban almış arkadaşlar, dönerler inşallah en yakın zamanda. Böyle birşeyin şikayetinide hangi çocuk ruhlu arkadaşımız yaptıysa aklına sağlık :işsiz: Aktif yazanlardan olduğunu da düşünmüyorum zaten. Biz daha fazla germeyelim burayı :KK200:
Ban suresi ne kadar

Back