- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.241
Hee sonra bende online ama yazmiyor diye banlanayim baksana yazmayinca banlaniyoruzMillet yemiş banları bizimki hala emzirme danışmanlığı peşinde kız olaylar olaylar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee sonra bende online ama yazmiyor diye banlanayim baksana yazmayinca banlaniyoruzMillet yemiş banları bizimki hala emzirme danışmanlığı peşinde kız olaylar olaylar
Evet ikimiz de şikayet edelim bizim başımız kelmi [/QUOTE
Ben yöneticilerin bu kadar konuyu inceleyeceğini düşünmüyorum şikayet edersen anca bakarlarBirisi şikayet mi etmiş? Ben adminler kendileri bisi buldu sanmıştım
Millet ban yedi emmeyeyim yatıp uyuyayım demiyor Bebeler, bırak yapsın danışmanlığı hayret bişey :))Millet yemiş banları bizimki hala emzirme danışmanlığı peşinde kız olaylar olaylar
Ben de burdaydim en aktif Minik kuzular buradaydı sanırım hep onu gördüm .Hepiniz burdasınız kim gitti ki ?? Ben de bir iki gündür boş görünce forumu herkes gitti sadece ben ve nadiren takılan üyeler kaldı sanmıştım
Aynen yaa bende oyle hatırlıyorum..Bence kızların ban yemesi haksızlık olmuş grup kurmadı ki onlar hatırladığım kadarıyla birbirlerini takip etmeye başlayacaklardı grup kuralım buradan ayrılalım demediler ki ben mi yanlış anladım acaba
Lisede miyiz beni gruba almıyorlar yalnız bıraktılar diye şikayet mi edilir ya oha zeka yaşı kaç 4 mü inanmak istemiyorumBen yöneticilerin bu kadar konuyu inceleyeceğini düşünmüyorum şikayet edersen anca bakarlar
Lisede miyiz beni gruba almıyorlar yalnız bıraktılar diye şikayet mi edilir ya oha zeka yaşı kaç 4 mü inanmak istemiyorum
Cıx anaokuldayız , öbür kızlar benle oynamıyor annem gelsiinnn , ben dövdüler diyeyim hepsi disipline gitsinnLisede miyiz beni gruba almıyorlar yalnız bıraktılar diye şikayet mi edilir ya oha zeka yaşı kaç 4 mü inanmak istemiyorum
Hamileyken ayakları uzatıp KK'da takiliyodum su bir kac haftaya kadar gündüz uyuyordu iyiydi ama şimdi büyüdü hanimefendi rahat yok ki ah
Sabırsız benim eltim zatenBurada grup kuracak olsalar T TubaSude yı @etka31112 yı Minik kuzular i Sabirsiz61 i falan mutlaka cagirirlardi gördüğüm kadarıyla aranız baya iyiydi ben epeydir yoktum normal de ilginç geldi
İnsanlar sürekli yazılacak diye bir kural olduğunu düşünmüyorum insanların türlü türlü dertleri var bir gün 100 sayfa yazarlar bir gün hiç yazmazlar yoksa sen kime sorucam kaygısıyla şikayet mi ettin ki olan egepam a olmuş onla yakındim bendeHatta şimdi kime danışcam nerelere soracam sorularımı diye kaygılanmıştım :)) hepiniz bir anda yazmamayı nasıl başardınız peki ?? Siz de ayrı bir grup kurup ordan mı haberleşerek yazmama kararı almıştınız yoksa
Kiz eltiler anlasamaz ki siz nadir goruleen tiplerdensiniz herhalSabırsız benim eltim zaten
Akrabayız biz
Çağırsın cagirmasin olay o değil ki yani ben burda gözle görülür duraganlik hissetmedim..çocuklar 3 aylık oldu emzirme uyku vs artık herkesin daha çok bilgisi var burda sormuyor olabilirBurada grup kuracak olsalar T TubaSude yı @etka31112 yı Minik kuzular i Sabirsiz61 i falan mutlaka cagirirlardi gördüğüm kadarıyla aranız baya iyiydi ben epeydir yoktum normal de ilginç geldi
Cıx anaokuldayız , öbür kızlar benle oynamıyor annem gelsiinnn , ben dövdüler diyeyim hepsi disipline gitsinn
Ya benim 2-3 haftayla giremediğim oluyor. Malum çoluk çocuğa karıştık. Banlanan arkadaşlar neye göre seçildi acabaNeolmuş canlar bugún misafirim vardi giremedim kizlar banlanmiş sormasi ayip neyapmislar herkes burdaydi sonucta bizler dogum yaptik hergün hersaat buraya yazamayizki
Saçmalama Allahaşkına. Esprisine yazdım alıntıladığın yazıyı. Ben buradaki yazışmaları görmedim ki nasıl şikayet ediyim. Zaten niye ediyim çocuk muyum benİnsanlar sürekli yazılacak diye bir kural olduğunu düşünmüyorum insanların türlü türlü dertleri var bir gün 100 sayfa yazarlar bir gün hiç yazmazlar yoksa sen kime sorucam kaygısıyla şikayet mi ettin ki olan egepam a olmuş onla yakındim bende
Burdayim ben girlinred sen ve bi kac kisi daha var bende epey bi sayfa okudum sadece liste yapmaktan bahsedilmis oda mi sucBen de burdaydim en aktif Minik kuzular buradaydı sanırım hep onu gördüm .