2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hepiniz burdasınız kim gitti ki ?? Ben de bir iki gündür boş görünce forumu herkes gitti sadece ben ve nadiren takılan üyeler kaldı sanmıştım
Ben de burdaydim en aktif Minik kuzular Minik kuzular buradaydı sanırım hep onu gördüm .

Ben yöneticilerin bu kadar konuyu inceleyeceğini düşünmüyorum şikayet edersen anca bakarlar
Lisede miyiz beni gruba almıyorlar yalnız bıraktılar diye şikayet mi edilir ya oha zeka yaşı kaç 4 mü :D inanmak istemiyorum

:KK52:Hatta şimdi kime danışcam nerelere soracam sorularımı diye kaygılanmıştım :)) hepiniz bir anda yazmamayı nasıl başardınız peki ?? Siz de ayrı bir grup kurup ordan mı haberleşerek yazmama kararı almıştınız yoksa:halay:

:KK52:Hatta şimdi kime danışcam nerelere soracam sorularımı diye kaygılanmıştım :)) hepiniz bir anda yazmamayı nasıl başardınız peki ?? Siz de ayrı bir grup kurup ordan mı haberleşerek yazmama kararı almıştınız yoksa:halay:
İnsanlar sürekli yazılacak diye bir kural olduğunu düşünmüyorum insanların türlü türlü dertleri var bir gün 100 sayfa yazarlar bir gün hiç yazmazlar yoksa sen kime sorucam kaygısıyla şikayet mi ettin ki olan egepam a olmuş onla yakındim bende

Arkadaslarimizin cezalandırılma sebebini okudum ve biraz geçmişe gittim. Çok önce konusu olmuş bir durum var üzerinden 10 günden fazla zaman geçmiş. Yöneticilerin de tek tek sayfa okuyacagini düşünmüyorum açıkçası. Zamanında bu işi ben de yaptım, biliyorum. Şikayet edilmiş olma olasılıkları yüksek.
Birincisi engellenen arkadaşlar sayfayi ayakta tutan kişiler engellemek yerine özelden uyarı verilmesi daha uygun olurdu Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Engellenen arkadaşlar en son mesajlarını da bugün yazmışlar keşke bu da göz önünde bulundurulsaydi
İkincisi burası baslangicta doğum yapacak olan annelerin bir araya geldiği bir gruptu. Ortak paydamiz vardı. Doğum anı. O özel anda birbirimizden haberdar olmak istedik doğal olarak. Farklı bağlantıların olmasinı istemek kadar doğal bir durum yok bence. Bu sebeple sen yanlış yaptın hadi git siteye girme demek hiç hoş değil.
Sadece buradan iletişim kurulmasını beklemek de bana mantıksız geliyor.
Son olarak yaşanan bu durum bir sikayetten kaynaklaniyorsa bu duruma söylenecek sözüm de yok. Çünkü sebebini cozemiyorum. Soru sorup da cevabını alamayan kaç kişi oldu ki? Ya da başka yerlerde insanlar iletişim kuruyor diye şikayet etmek de neyin kafası?
Bir son söz daha umarım ceza alan arkadaşlar kirilip da bizi tecrübelerinden mahrum etmezler. Şahsım adına bana çok şey kattiklari için teşekkürü borç bilirim.

Burada grup kuracak olsalar T TubaSude@etka31112 Minik kuzular Minik kuzular i Sabirsiz61 Sabirsiz61 i falan mutlaka cagirirlardi gördüğüm kadarıyla aranız baya iyiydi ben epeydir yoktum normal de ilginç geldi
Çağırsın cagirmasin olay o değil ki yani ben burda gözle görülür duraganlik hissetmedim..çocuklar 3 aylık oldu emzirme uyku vs artık herkesin daha çok bilgisi var burda sormuyor olabilir

Cıx anaokuldayız , öbür kızlar benle oynamıyor annem gelsiinnn , ben dövdüler diyeyim hepsi disipline gitsinn :mad:

Bi de bu şikayet eden kimse onun da en az 1 çocuğu var bu topikte olduğuna göre, yazık. Çocuklarımız sonra niye akran zorbaligina uğruyor; düşük özgüvenli ebeveynler yüzünden. Dünya burdan ibaret değil sevilirsin sevilmezsin .ki bence grup olsa herkes çağrılır burda kimse kavgalı değil ki

Neolmuş canlar bugún misafirim vardi giremedim kizlar banlanmiş sormasi ayip neyapmislar herkes burdaydi sonucta bizler dogum yaptik hergün hersaat buraya yazamayizki :eek:
Ya benim 2-3 haftayla giremediğim oluyor. Malum çoluk çocuğa karıştık. Banlanan arkadaşlar neye göre seçildi acaba :KK51:

İnsanlar sürekli yazılacak diye bir kural olduğunu düşünmüyorum insanların türlü türlü dertleri var bir gün 100 sayfa yazarlar bir gün hiç yazmazlar yoksa sen kime sorucam kaygısıyla şikayet mi ettin ki olan egepam a olmuş onla yakındim bende
Saçmalama Allahaşkına. Esprisine yazdım alıntıladığın yazıyı. Ben buradaki yazışmaları görmedim ki nasıl şikayet ediyim. Zaten niye ediyim çocuk muyum ben

Back