- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.245
- 198
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de çağıran olmadı aşk olsunNiye kimse beni çağırmadı ki acaba![]()
Sut azalmasindan değildir gaz sancilari sabaha karsi basliyor genelde. Misal benim oğlan gece emince gaz cikartamiyorum uyurken en son ne oluyor birikiyor birikiyor 4-4.30 dan sonra uyanıyor rahatsizlik nedeniyleSabaha karşı sütüm azalıyor galiba o zaman saat başı kalkıyor :)
Aynen alındım bizim muhabbet mi sarmiyor milleti acaba. Ben bir iki gündür hastayım ama duraganlik fark etmedim her girdiğimde yeni mesaj oluyordu .Sizi çağıran oldu mu? H Hunili Anne P PoouhNiye kimse beni çağırmadı ki acaba![]()
Kız uykusu geliyo ağlıyor hüngür sümük keşke dursa da konussak oynasakYahu birak gunduz uyumasin. Bir seyler ogrenmesi icin uyanik olması da lazim :)
Aaa evettt sabahları hep zort zort yapıp duruyor haklısınSut azalmasindan değildir gaz sancilari sabaha karsi basliyor genelde. Misal benim oğlan gece emince gaz cikartamiyorum uyurken en son ne oluyor birikiyor birikiyor 4-4.30 dan sonra uyanıyor rahatsizlik nedeniyle
O yuzden dedim.ya sen uzun zamandir olmayinca konular birikti tabi ama.bizim.yine cenemiz pek durmadi benim.kimsem yok ama yinede burdayim isleri yapamazsam.pes edip oturuyorumValla doğumdan sonra fazla kimsenin kalmaması normal aslında ben hiç bakamadım buraya annem geldi de rahatladım herkesin yanında annesi yok ki tek başına zor çocuk büyütmek ben yemek bile yiyemiyordum o yuzdendir daha az yazılması ama gördüğüm kadarıyla az buz da yazılmamış baya baya hayat var yine burada ilginçbu kadar çok konu var ki hepsini böyle takip ediyorlarsa yöneticiler işleri zor ben olsam tek tek takip etmem kod koyarım (belki vardır) burada ki mesajlar ve özel mesajlarda yasaklı kelime geçerse uyarı kodu ya da şikayet üzerine bakarım konuya yoksa tek tek zor ay çok zor bu sitenin işi
Gozden IRAK gönülden ırakBeni de çağıran olmadı aşk olsun![]()
sesli guldummmmNapsinlar seni dort taaaanee cocugunla :))
Beni çağıran olmadı işte ay şikayet edicem beni cahirmadilarAynen alındım bizim muhabbet mi sarmiyor milleti acaba. Ben bir iki gündür hastayım ama duraganlik fark etmedim her girdiğimde yeni mesaj oluyordu .Sizi çağıran oldu mu? H Hunili Anne P PoouhMinik kuzular
Sabirsiz61
ONTK
girlinred ve diğer aktif olup yazamadiklarim?
Halbuki senin 4 çocuğun da yokBeni de çağıran olmadı aşk olsun![]()
Yok benide beğenen olmamış galibaAynen alındım bizim muhabbet mi sarmiyor milleti acaba. Ben bir iki gündür hastayım ama duraganlik fark etmedim her girdiğimde yeni mesaj oluyordu .Sizi çağıran oldu mu? H Hunili Anne P PoouhMinik kuzular
Sabirsiz61
ONTK
girlinred ve diğer aktif olup yazamadiklarim?
Anammmmmm oldurdun beniNapsinlar seni dort taaaanee cocugunla :))
Evet ikimiz de şikayet edelim bizim başımız kelmiYok benide beğenen olmamış galibaBizde mi şikayet etseydik tüh
Millet yemiş banları bizimki hala emzirme danışmanlığı peşindeSut azalmasindan değildir gaz sancilari sabaha karsi basliyor genelde. Misal benim oğlan gece emince gaz cikartamiyorum uyurken en son ne oluyor birikiyor birikiyor 4-4.30 dan sonra uyanıyor rahatsizlik nedeniyle
Bence kızların ban yemesi haksızlık olmuş grup kurmadı ki onlar hatırladığım kadarıyla birbirlerini takip etmeye başlayacaklardı grup kuralım buradan ayrılalım demediler ki ben mi yanlış anladım acaba
Birisi şikayet mi etmiş? Ben adminler kendileri bisi buldu sanmıştımYok benide beğenen olmamış galibaBizde mi şikayet etseydik tüh