2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabaha karşı sütüm azalıyor galiba o zaman saat başı kalkıyor :)
Sut azalmasindan değildir gaz sancilari sabaha karsi basliyor genelde. Misal benim oğlan gece emince gaz cikartamiyorum uyurken en son ne oluyor birikiyor birikiyor 4-4.30 dan sonra uyanıyor rahatsizlik nedeniyle

Sut azalmasindan değildir gaz sancilari sabaha karsi basliyor genelde. Misal benim oğlan gece emince gaz cikartamiyorum uyurken en son ne oluyor birikiyor birikiyor 4-4.30 dan sonra uyanıyor rahatsizlik nedeniyle
Aaa evettt sabahları hep zort zort yapıp duruyor haklısın

Valla doğumdan sonra fazla kimsenin kalmaması normal aslında ben hiç bakamadım buraya annem geldi de rahatladım herkesin yanında annesi yok ki tek başına zor çocuk büyütmek ben yemek bile yiyemiyordum o yuzdendir daha az yazılması ama gördüğüm kadarıyla az buz da yazılmamış baya baya hayat var yine burada ilginç :KK76: bu kadar çok konu var ki hepsini böyle takip ediyorlarsa yöneticiler işleri zor ben olsam tek tek takip etmem kod koyarım (belki vardır) burada ki mesajlar ve özel mesajlarda yasaklı kelime geçerse uyarı kodu ya da şikayet üzerine bakarım konuya yoksa tek tek zor ay çok zor bu sitenin işi
O yuzden dedim.ya sen uzun zamandir olmayinca konular birikti tabi ama.bizim.yine cenemiz pek durmadi benim.kimsem yok ama yinede burdayim isleri yapamazsam.pes edip oturuyorum

Millet yemiş banları bizimki hala emzirme danışmanlığı peşinde :D kız olaylar olaylar

Hepiniz burdasınız kim gitti ki ?? Ben de bir iki gündür boş görünce forumu herkes gitti sadece ben ve nadiren takılan üyeler kaldı sanmıştım

Back