2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar,
bebeklerinize ve sizlere sağlıklar diliyorum:nazar:

Tatsız bir konu için topiğinize gelmek zorunda kaldım, site kuralları gereği instagram, facebook, whatsapp vb mecralarda kurulan gruplara sitemiz üzerinden çağrı yapmak, üyeleri bu gruplara davet etmek yasaktır.

Son zamanlarda sayfanızdaki durağanlık dikkatimizi çekince biraz okuma ihtiyacı duyduk ve gördük ki bazı arkadaşlarınız instagram vs derken grup olup uzaklaşmış buralardan, yetmemiş liste oluşturalım demişler grupları için.

Sizler burada hamileliklerinizi öğrendiniz, bebeklerinizi beklerken ki heyecanınızı burada paylaştınız, ilk tekmelerini hissettiğinizde, cinsiyetlerini öğrendiğinizde, isimleri ne olsun diye düşünürken, karyolalarını seçerken tüm duygularınızı buraya yazdınız.

Tüm hayatınız bu site olsun demiyoruz, haşa öyle bir zorlamamız olamaz, grupta kurarsınız başka yerlerde o da tercihtir ama kurduğunuz gruplara çağırdığınız kişileri bu site sayesinde tanıdınız, arkadaş olmanıza bu site vesile oldu, site üzerinden gruplarınızın reklamını yapıp, buradan üye çağıramazsınız.

Şu kuralımızı okumanızı istiyorum:
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

Grup kurarak sizleri davet eden arkadaşlarınızın bu kuralı "bilmeden" ihlal ettiğine inanmak istiyoruz, bu sebepledir ki direkt reklamdan süresiz uyarı vermek yerine geçici uyarılar verdik, diliyorum topiğiniz eski canlılığına kavuşur ve gruplara davet etmek maksadıyla suistimal edilmez.

Hepinize hayırlı geceler dilerim.

Konulara sondan dalmayı da hiç sevmiyorum
Ben her gün neredeyse giriyorum sayfalara yetişemiyorum
Durağanlık nerede Bugun mesaj yazanlar da banlanmis

Ay insallah en.korktugum seyy.... ben zaten zor emziriyorum vucudumun cogu yerinde tik oldugu icin birde o cikmasin basima
Nbr minik kuzu bebek nasıl sen nasilsin kızlara noldu ya bı gireyim dedim banlanmislar mune uyarı yazmış falan durağan demiş ama oku oku bitiremedim iyi mi :KK76:

85 gunluk tecrubeme dayanarak diyebilirim ki olmuyor oyle birsey ne kizim uzdu beni ne oglum tersi diye bir durum yok yani.
Dilini isir çocukların da poposunu kaşı:D benimki gündüz uyusa o kadar rahat bir çocuk ki.aaah ah

Ne minik kuzu bebek nasıl sen nasilsin kızlara noldu ya bı gireyim dedim banlanmislar mune uyarı yazmış falan durağan demiş ama oku oku bitiremedim iyi mi :KK76:
Sen bayadir olmadigin icindir canim belki bende anlayamadim bi kac gundur kimseler yok pek fazla sebebini soylerler sanirim

Sen bayadir olmadigin icindir canim belki bende anlayamadim bi kac gundur kimseler yok pek fazla sebebini soylerler sanirim
Valla doğumdan sonra fazla kimsenin kalmaması normal aslında ben hiç bakamadım buraya annem geldi de rahatladım herkesin yanında annesi yok ki tek başına zor çocuk büyütmek ben yemek bile yiyemiyordum o yuzdendir daha az yazılması ama gördüğüm kadarıyla az buz da yazılmamış baya baya hayat var yine burada ilginç :KK76: bu kadar çok konu var ki hepsini böyle takip ediyorlarsa yöneticiler işleri zor ben olsam tek tek takip etmem kod koyarım (belki vardır) burada ki mesajlar ve özel mesajlarda yasaklı kelime geçerse uyarı kodu ya da şikayet üzerine bakarım konuya yoksa tek tek zor ay çok zor bu sitenin işi

Vay be uzun zamandır yoktum açık açık buraya mi yazmışlar grup kurduk gelin diye aaa ne ayıp yahu geçmişi okuyayım biraz bakalım nasıl çağrı yapmışlar çok ilginç :eek:
Ahaha ben her gün bakıyorum buraya ama bir şey görmedim nasıl olduysa :)))

Back