2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir türlü yakalaamıyorum onu ya suan yoldayım Elaziga geliyorum necmi bey nöbetiymiş yarın abdulrezzak bey ama bana uymuyor saati
Amannnn necmiyi bosver. Yillarin necmisi eskidi onlar. Ilgilidir ama geleneksel yaklasir. Abdurrezzak yogundur ve en pahali doktor ordaki. 125.tl muayene

Benim oglusun uykusu duzene girdi cok sukur :nazar: anammmmm abisi neydi onun oyle aralardinda daglar kadar fark var yani. Besik yerine esimi sallamisligim var o derece:KK76:
Benimki gündüz uyumuyor asla seninki uyuyor mu

Neyden oluyor acaba :KK43: internette anne karnında yaşanan stres diyor
Yok be ne stresi, ben stresli falan değildim ama bebişimin eli yumruk. Genelde eldivenli ondan mı acaba?eldiveni çıkarınca hemen buz kesiyor elleri ya sizler de yaşıyor musunuz ??

Sanmıyorum canım ya kalorifer yakıyoruz akşamları. Ben ezelden beri yangınım gerçi ama eşim de tişört giyiyor ki o üşür genelde
Bende ilk bebekten sonra kilo alinca eski halime gore yanma basladi yani bizim dogalgaz cekiliyor evlere ben elektrikli soba yakiyorum suan ama mesela acmazsam elleri soguk hep kapatmiyorda sipa battaniyeyle falan

Yok be ne stresi, ben stresli falan değildim ama bebişimin eli yumruk. Genelde eldivenli ondan mı acaba?eldiveni çıkarınca hemen buz kesiyor elleri ya sizler de yaşıyor musunuz ??
Benimkininde elleri ara ara soguk oluyor ama eldiven takmiyoruz benimki cildirir valla yatarken bile kollari disarda

Back