- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.101
Red zamanı olabilirKizlar bebgim mememi almiyor aliyor 2 dk sonra birakiyor ne yapma gerekiyor ya
Israrla vereceksin pes etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Red zamanı olabilirKizlar bebgim mememi almiyor aliyor 2 dk sonra birakiyor ne yapma gerekiyor ya
Ben medikalde abdurrezzak a gidiyorum canimCanım sen hangi domtora gidiyirsn
Ben medikalde abdurrezzak a gidiyorum canim
Bir çay kaşığı sodaKizlar bebeklerin agzindaki beyazliklar icin kim ne ilac kullaniyordu isim alabilir miyim![]()
Amannnn necmiyi bosver. Yillarin necmisi eskidi onlar. Ilgilidir ama geleneksel yaklasir. Abdurrezzak yogundur ve en pahali doktor ordaki. 125.tl muayeneBir türlü yakalaamıyorum onu ya suan yoldayım Elaziga geliyorum necmi bey nöbetiymiş yarın abdulrezzak bey ama bana uymuyor saati
Ay sutekli tekrarliyor yapiyorum bi kac saate yine var dudaklarinda daha cok olmaya basladi ememiyor cuk cuk ses cikariyor memeyi kavrattitmiyor onlarBir çay kaşığı sodagünde 3-4 defa
Eczacı bana flagyl verdi 1 damla veriyorumKizlar bebeklerin agzindaki beyazliklar icin kim ne ilac kullaniyordu isim alabilir miyim![]()
Benimki gündüz uyumuyor asla seninki uyuyor muBenim oglusun uykusu duzene girdi cok sukuranammmmm abisi neydi onun oyle aralardinda daglar kadar fark var yani. Besik yerine esimi sallamisligim var o derece
![]()
Ise yaradi mi peki canim acabaEczacı bana flagyl verdi 1 damla veriyorum
Yok be ne stresi, ben stresli falan değildim ama bebişimin eli yumruk. Genelde eldivenli ondan mı acaba?eldiveni çıkarınca hemen buz kesiyor elleri ya sizler de yaşıyor musunuz ??Neyden oluyor acabainternette anne karnında yaşanan stres diyor
Uyuyor canim 2 saatte bir mutlaka 1 saate yakin uyur uyumasada cok agalmiyor akilli duruyor kuzum bende boyle bir bebege sahip olduguma sasiyorum halaBenimki gündüz uyumuyor asla seninki uyuyor mu
Soguk mu aacaba eviniz bizimki soguktan oluyorYok be ne stresi, ben stresli falan değildim ama bebişimin eli yumruk. Genelde eldivenli ondan mı acaba?eldiveni çıkarınca hemen buz kesiyor elleri ya sizler de yaşıyor musunuz ??
Aman maaşallahUyuyor canim 2 saatte bir mutlaka 1 saate yakin uyur uyumasada cok agalmiyor akilli duruyor kuzum bende boyle bir bebege sahip olduguma sasiyorum hala
Sanmıyorum canım ya kalorifer yakıyoruz akşamları. Ben ezelden beri yangınım gerçi ama eşim de tişört giyiyor ki o üşür geneldeSoguk mu aacaba eviniz bizimki soguktan oluyor
Bende ilk bebekten sonra kilo alinca eski halime gore yanma basladi yani bizim dogalgaz cekiliyor evlere ben elektrikli soba yakiyorum suan ama mesela acmazsam elleri soguk hep kapatmiyorda sipa battaniyeyle falanSanmıyorum canım ya kalorifer yakıyoruz akşamları. Ben ezelden beri yangınım gerçi ama eşim de tişört giyiyor ki o üşür genelde
Valla bende soktayim acikcasi buyuk 3 yasinda daha bu yaz gece uyumaya basladiAman maaşallahbenimki de 10ar dakika yatıp yatıp kalkıyor.
![]()
Hahah kiz kafami birakiyorlar normaldirBenim oglusun uykusu duzene girdi cok sukuranammmmm abisi neydi onun oyle aralardinda daglar kadar fark var yani. Besik yerine esimi sallamisligim var o derece
![]()
Benimkininde elleri ara ara soguk oluyor ama eldiven takmiyoruz benimki cildirir valla yatarken bile kollari disardaYok be ne stresi, ben stresli falan değildim ama bebişimin eli yumruk. Genelde eldivenli ondan mı acaba?eldiveni çıkarınca hemen buz kesiyor elleri ya sizler de yaşıyor musunuz ??