- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.121
Oyle bir bebekle iyi 2. Yi yapmissin masallah sanaValla bende soktayim acikcasi buyuk 3 yasinda daha bu yaz gece uyumaya basladi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle bir bebekle iyi 2. Yi yapmissin masallah sanaValla bende soktayim acikcasi buyuk 3 yasinda daha bu yaz gece uyumaya basladi
Benim oğlum eldiven hiç sevmiyor hiç takmadık diyebilirim. Benimkininde elleri hep soğuk yumruğunu açtığımdada terli oluyor içi eldiven taktığımdada. Üşüse terlemezdi herhalde bilmiyorumkiYok be ne stresi, ben stresli falan değildim ama bebişimin eli yumruk. Genelde eldivenli ondan mı acaba?eldiveni çıkarınca hemen buz kesiyor elleri ya sizler de yaşıyor musunuz ??
Canim.ellerden anlasilmiyormus usudugu enseden sirti soguksa usurmus sicaksa usumezmis yani giyinik bolgeye bakiliyorBenim oğlum eldiven hiç sevmiyor hiç takmadık diyebilirim. Benimkininde elleri hep soğuk yumruğunu açtığımdada terli oluyor içi eldiven taktığımdada. Üşüse terlemezdi herhalde bilmiyorumki![]()
Vucut ısısı iyi sadece eller ayaklar soğuk kansızlıktan olabilirmi acaba. Bende var çünkü ve benimde ellerim ayaklarım hep soğukCanim.ellerden anlasilmiyormus usudugu enseden sirti soguksa usurmus sicaksa usumezmis yani giyinik bolgeye bakiliyor
Canim mustafa beye geliyoruz biz normalde ama suanda acil geldiğiniz icin necmi nöbetçi ona kaldik bu gece burdayım yarın mustafa muayne olcazAmannnn necmiyi bosver. Yillarin necmisi eskidi onlar. Ilgilidir ama geleneksel yaklasir. Abdurrezzak yogundur ve en pahali doktor ordaki. 125.tl muayene
Tanıdık bir bayan hareketsiz oldukları için soğuk, hep öyledir yani demişti. Bilmiyorum yani doğru mudur ama bana mantıklı geldiBenim oğlum eldiven hiç sevmiyor hiç takmadık diyebilirim. Benimkininde elleri hep soğuk yumruğunu açtığımdada terli oluyor içi eldiven taktığımdada. Üşüse terlemezdi herhalde bilmiyorumki![]()
Atlasinda oyle normal.mis usumekten degilmis hatta sicakladiginda bile.soguk.olurmu vicutn iisni dengekemek.icinVucut ısısı iyi sadece eller ayaklar soğuk kansızlıktan olabilirmi acaba. Bende var çünkü ve benimde ellerim ayaklarım hep soğuk
Valla benim oğlum çok hareketli ne eli duruyor ne ayağı terliyorda ama eller ayaklar soğukTanıdık bir bayan hareketsiz oldukları için soğuk, hep öyledir yani demişti. Bilmiyorum yani doğru mudur ama bana mantıklı geldi
Bizim çocuk doktoru elleri üşüdüğünde biraz sar vucut ısısıyla aynı olur dedi ama bizimki çok hareketliAtlasinda oyle normal.mis usumekten degilmis hatta sicakladiginda bile.soguk.olurmu vicutn iisni dengekemek.icin
Adam.kalkmis panikle ne oldu deyince de kendime geldimHahah kiz kafami birakiyorlar normaldir
Benimki deli cesareti birazda ogluma arkadas olsun diye paylasmayi falan bilmiyor en iyi kardesle ogrenir dedik ama pek sanmiyorumOyle bir bebekle iyi 2. Yi yapmissin masallah sana
İlaç kullanmıyorum meme ucumu ve onun dilini karbonatlı suyla siliyorum gazlı bezle.Kizlar bebeklerin agzindaki beyazliklar icin kim ne ilac kullaniyordu isim alabilir miyim![]()
Canim bende gunde iki kez siliyordum biraz arttirayim.bari cunku sabah siliyorum ya aksama kadar yine oluyor maalesef. Nasilsin bebegin nasil iyi degil mi sorunsuz insallah gebelikte cpk sorun yasadin senİlaç kullanmıyorum meme ucumu ve onun dilini karbonatlı suyla siliyorum gazlı bezle.
Benimki deli cesareti birazda ogluma arkadas olsun diye paylasmayi falan bilmiyor en iyi kardesle ogrenir dedik ama pek sanmiyorum![]()
Ayyy yerim onu gelsin ben ona laf anlatirimmmm. Tabiki de iyiki oldularAl benden de o kadar :)) annemin lafı vardı :) 2.cocuk istediğimi söylediğimde deliysen yap derdi hep hehe :) evet deli cesareti oldu ama iyi ki de oldu :) Suan yanimda uyumak İstemiyo muhabbetteyiz :))
Benim ilk bebeğim ben farketmedim dilinin beyazlığını normal sandım ama değilmiş. Bende günde 2 kere siliyorum sabah sildiğimde akşam yine oluyor. Siliyorum ama fayda eder diye bekliyorum.Canim bende gunde iki kez siliyordum biraz arttirayim.bari cunku sabah siliyorum ya aksama kadar yine oluyor maalesef. Nasilsin bebegin nasil iyi degil mi sorunsuz insallah gebelikte cpk sorun yasadin sen
En iyisi gunde 3.4 kere silmeye baslayalim. Allah bagislasin canim benim gaz da gecer insallah artik yavas yavasBenim ilk bebeğim ben farketmedim dilinin beyazlığını normal sandım ama değilmiş. Bende günde 2 kere siliyorum sabah sildiğimde akşam yine oluyor. Siliyorum ama fayda eder diye bekliyorum.
Çok şükür korktukları gibi olmadı. Gazdan uyuyamayan dünyalar tatlısı kızım var. :)
O sekilde bakinca gayet sicak oluyor canim o zaman korkmayalim mi. Ya nkrmalde takmazdim ama ev merkezi sistemden dogalgaza donuyor soguk biraz usutmesinden korkuyorumCanim.ellerden anlasilmiyormus usudugu enseden sirti soguksa usurmus sicaksa usumezmis yani giyinik bolgeye bakiliyor