2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok be ne stresi, ben stresli falan değildim ama bebişimin eli yumruk. Genelde eldivenli ondan mı acaba?eldiveni çıkarınca hemen buz kesiyor elleri ya sizler de yaşıyor musunuz ??
Benim oğlum eldiven hiç sevmiyor hiç takmadık diyebilirim. Benimkininde elleri hep soğuk yumruğunu açtığımdada terli oluyor içi eldiven taktığımdada. Üşüse terlemezdi herhalde bilmiyorumki :(

Benim oğlum eldiven hiç sevmiyor hiç takmadık diyebilirim. Benimkininde elleri hep soğuk yumruğunu açtığımdada terli oluyor içi eldiven taktığımdada. Üşüse terlemezdi herhalde bilmiyorumki :KK43:
Canim.ellerden anlasilmiyormus usudugu enseden sirti soguksa usurmus sicaksa usumezmis yani giyinik bolgeye bakiliyor

Canim.ellerden anlasilmiyormus usudugu enseden sirti soguksa usurmus sicaksa usumezmis yani giyinik bolgeye bakiliyor
Vucut ısısı iyi sadece eller ayaklar soğuk kansızlıktan olabilirmi acaba. Bende var çünkü ve benimde ellerim ayaklarım hep soğuk

Amannnn necmiyi bosver. Yillarin necmisi eskidi onlar. Ilgilidir ama geleneksel yaklasir. Abdurrezzak yogundur ve en pahali doktor ordaki. 125.tl muayene
Canim mustafa beye geliyoruz biz normalde ama suanda acil geldiğiniz icin necmi nöbetçi ona kaldik bu gece burdayım yarın mustafa muayne olcaz

Benim oğlum eldiven hiç sevmiyor hiç takmadık diyebilirim. Benimkininde elleri hep soğuk yumruğunu açtığımdada terli oluyor içi eldiven taktığımdada. Üşüse terlemezdi herhalde bilmiyorumki :KK43:
Tanıdık bir bayan hareketsiz oldukları için soğuk, hep öyledir yani demişti. Bilmiyorum yani doğru mudur ama bana mantıklı geldi

İlaç kullanmıyorum meme ucumu ve onun dilini karbonatlı suyla siliyorum gazlı bezle.
Canim bende gunde iki kez siliyordum biraz arttirayim.bari cunku sabah siliyorum ya aksama kadar yine oluyor maalesef. Nasilsin bebegin nasil iyi degil mi sorunsuz insallah gebelikte cpk sorun yasadin sen

Benimki deli cesareti birazda ogluma arkadas olsun diye paylasmayi falan bilmiyor en iyi kardesle ogrenir dedik ama pek sanmiyorum :işsiz:

Al benden de o kadar :)) annemin lafı vardı :) 2.cocuk istediğimi söylediğimde deliysen yap derdi hep hehe :) evet deli cesareti oldu ama iyi ki de oldu :) Suan yanimda uyumak İstemiyo muhabbetteyiz :))

Al benden de o kadar :)) annemin lafı vardı :) 2.cocuk istediğimi söylediğimde deliysen yap derdi hep hehe :) evet deli cesareti oldu ama iyi ki de oldu :) Suan yanimda uyumak İstemiyo muhabbetteyiz :))
Ayyy yerim onu gelsin ben ona laf anlatirimmmm. Tabiki de iyiki oldular :anne: beni hala buyuk zorluyor sendromdan sendroma giriyor sipa.

Canim bende gunde iki kez siliyordum biraz arttirayim.bari cunku sabah siliyorum ya aksama kadar yine oluyor maalesef. Nasilsin bebegin nasil iyi degil mi sorunsuz insallah gebelikte cpk sorun yasadin sen
Benim ilk bebeğim ben farketmedim dilinin beyazlığını normal sandım ama değilmiş. Bende günde 2 kere siliyorum sabah sildiğimde akşam yine oluyor. Siliyorum ama fayda eder diye bekliyorum.
Çok şükür korktukları gibi olmadı. Gazdan uyuyamayan dünyalar tatlısı kızım var. :)

Benim ilk bebeğim ben farketmedim dilinin beyazlığını normal sandım ama değilmiş. Bende günde 2 kere siliyorum sabah sildiğimde akşam yine oluyor. Siliyorum ama fayda eder diye bekliyorum.
Çok şükür korktukları gibi olmadı. Gazdan uyuyamayan dünyalar tatlısı kızım var. :)
En iyisi gunde 3.4 kere silmeye baslayalim. Allah bagislasin canim benim gaz da gecer insallah artik yavas yavas

Medela calma biberon kullanan bir arkadaş vardı, hatırlayamadım kim olduğunu inşallah görür. Biberonun içini nasıl yıkıyorsunuz? Ağzı çok dar, elim de girmiyor avent’in biberon fırçası da :işsiz:

Back