2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pazar günü sınavım var çok uzun bir süre değil ama yine de biberona süt aktaracağım kızım için.. bir kereden biberona alışmaz değil mi?

Kizlar bebek gelişimi yetisimi ile ilgili bir kitap veya bir site birsey vsr mi bildiğiniz hani şu ay şunu yapın bu yaşın da bu şekilde davranın öğretin gibi bilgileri veren birsey her ne olursa..tavsiyelerinizi alabilir miyim

Kizlar bebek gelişimi yetisimi ile ilgili bir kitap veya bir site birsey vsr mi bildiğiniz hani şu ay şunu yapın bu yaşın da bu şekilde davranın öğretin gibi bilgileri veren birsey her ne olursa..tavsiyelerinizi alabilir miyim
Inst baldan anneyi takip etmeni oneririm ben cok sey ogrendim ondan (:

Haluk Yavuzer, Acar Baltaş, saniye bencik Kangal bunlar akademik isimler. Adem Güneş var ne mezunu olduğu şaibeli :) instagramda doğal anneye bakıyorum, ilk kızımda oyuncu anne ilham veriyordu. Ama çocukları büyüdü güncel paylaşımlarının içeriği değişti artık. Eski yazıları belki Facebook geçmişinden ulaşılabilir şekildedir bilmiyorum. Bildiklerim bunlar

Bir de Mahallenin En Mutlu Bebeği kitabı çok güzeldi. Okuyacağım tekrar

BENim bebis te oyle hıc uyumuyor ya sabaha karşı 4 te uyudu :KK43: artık mecalim kalmadı:KK43: 2,5 aylık olduk hala normal yaşantıma geçemiyorum. Uyumuyor arkadaşı dün sabahladık resmen. BU adar k ucu k bit b eben bu denli uykusuz nasıl kalır onu anlamıyorum
Aynen bende sasırıyorum gündüz uykularımız yok gece uykuları başladı üç dört gündür oda birşey hiç değilse gece uyuyor ya gaz sancısına anason kullanıyorum düzenli ve yemeklerime kimyon koyuyorum sanırım rahatlamaya basladı oğlum inşallah böyle devam eder çok yoruldum iki aydır direncim düştüğü için hasta oldum iki gündür gribim inşallah oğluma gecmez

Benim oğlumun eli hiç açılmıyor yumruk halinde bazen avuç içi çok terliyor senin oğlanda öylemi ya internette okudum anne karnındaki stresten yazıyordu :KK43:
Açıyor oynarken ederken canım. Ama çoğu zaman kapalı tuttuğu için her gün içindeki kiri temizliyorum. Nereden buluyorsa bebek o kadar pisliği. Valla olurmu olur, sağolmasınlar diyeceğim artık o kadar stres yaşattılar ki. Erkinin de terliyor avuç.içi :(

Açıyor oynarken ederken canım. Ama çoğu zaman kapalı tuttuğu için her gün içindeki kiri temizliyorum. Nereden buluyorsa bebek o kadar pisliği. Valla olurmu olur, sağolmasınlar diyeceğim artık o kadar stres yaşattılar ki. Erkinin de terliyor avuç.içi :KK43:
Yok ya stresten değildir o, birseyleri tutma refleksinden. Bi de eli kapali olana eli sıkı olacak derler bizimkiler. Oyle seyler getirmeyin akliniza. Karnimda stresliydi diye uzulup simdi de stres yasatmayin daha gecti gitti

Back