2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haluk Yavuzer, Acar Baltaş, saniye bencik Kangal bunlar akademik isimler. Adem Güneş var ne mezunu olduğu şaibeli :) instagramda doğal anneye bakıyorum, ilk kızımda oyuncu anne ilham veriyordu. Ama çocukları büyüdü güncel paylaşımlarının içeriği değişti artık. Eski yazıları belki Facebook geçmişinden ulaşılabilir şekildedir bilmiyorum. Bildiklerim bunlar
Saniye bencik ve sermin yaşar i bnde takip ediyorum canim cok teşekkürler

Açıyor oynarken ederken canım. Ama çoğu zaman kapalı tuttuğu için her gün içindeki kiri temizliyorum. Nereden buluyorsa bebek o kadar pisliği. Valla olurmu olur, sağolmasınlar diyeceğim artık o kadar stres yaşattılar ki. Erkinin de terliyor avuç.içi :KK43:
Yerim ben o terleyen elleriniiii. Benim oğluşunda günde kaç kere temizlememe rağmen kirli avuç içi. Uçuşan tozlar giriyo dicem ama iplik gibi :)

Aynen bende sasırıyorum gündüz uykularımız yok gece uykuları başladı üç dört gündür oda birşey hiç değilse gece uyuyor ya gaz sancısına anason kullanıyorum düzenli ve yemeklerime kimyon koyuyorum sanırım rahatlamaya basladı oğlum inşallah böyle devam eder çok yoruldum iki aydır direncim düştüğü için hasta oldum iki gündür gribim inşallah oğluma gecmez
Geçmiş olsun canim anasonu nasıl kullanıyorsun bir de nereden aldın ? Ben günlük bir bardak rezene içiyorum aklıma geldikçe kimyon kullanıyorum o kadar bir de sup simplex kullanmaya başladım 1 haftadır bir tik daha iyi gibi gaz konusunda

Back