- 18 Nisan 2018
- 537
- 855
- 18
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.081
Misafir geldigin de cocuklar yanina gitmesin diye kapıyı kapatiyorum o zaman duymak zor oluyor onun icin almayi dusunuyorum bendeBen motorola aldim ebebekten. Bi alışamadim kullanmaya. Hik dese duyuyorum zaten hep yanimda. Aldim ama kullanamadim
Saniye bencik ve sermin yaşar i bnde takip ediyorum canim cok teşekkürlerHaluk Yavuzer, Acar Baltaş, saniye bencik Kangal bunlar akademik isimler. Adem Güneş var ne mezunu olduğu şaibeli :) instagramda doğal anneye bakıyorum, ilk kızımda oyuncu anne ilham veriyordu. Ama çocukları büyüdü güncel paylaşımlarının içeriği değişti artık. Eski yazıları belki Facebook geçmişinden ulaşılabilir şekildedir bilmiyorum. Bildiklerim bunlar
Yerim ben o terleyen elleriniiii. Benim oğluşunda günde kaç kere temizlememe rağmen kirli avuç içi. Uçuşan tozlar giriyo dicem ama iplik gibi :)Açıyor oynarken ederken canım. Ama çoğu zaman kapalı tuttuğu için her gün içindeki kiri temizliyorum. Nereden buluyorsa bebek o kadar pisliği. Valla olurmu olur, sağolmasınlar diyeceğim artık o kadar stres yaşattılar ki. Erkinin de terliyor avuç.içi
Neyden oluyor acabaBenim kızım da açmıyor hiç yumruk şeklinde
Diğerleri böyle değildi
@Sia mia @Tzadkiel bayagidir yazmiyorlar @gazelim_24 @Coolpeople O otekivenus de bir görünup kayboldular. Kizlar iyisinizdir insallah
Geçmiş olsun canim anasonu nasıl kullanıyorsun bir de nereden aldın ? Ben günlük bir bardak rezene içiyorum aklıma geldikçe kimyon kullanıyorum o kadar bir de sup simplex kullanmaya başladım 1 haftadır bir tik daha iyi gibi gaz konusundaAynen bende sasırıyorum gündüz uykularımız yok gece uykuları başladı üç dört gündür oda birşey hiç değilse gece uyuyor ya gaz sancısına anason kullanıyorum düzenli ve yemeklerime kimyon koyuyorum sanırım rahatlamaya basladı oğlum inşallah böyle devam eder çok yoruldum iki aydır direncim düştüğü için hasta oldum iki gündür gribim inşallah oğluma gecmez
Biz multitaps bAsasladik ilk ay sonra trio Acde verdi ona devam ediyoruzKızlar merhaba d vitamini olarak ne kullaniyirsnz
CNim önceden yazdım mi bilmiyorum ilk6yil diye bir uygulama var telefona indirebilirsin faydalı seyler var gelişime göreSaniye bencik ve sermin yaşar i bnde takip ediyorum canim cok teşekkürler
Benim yetiyor çok şükür canım. Atarmıyım hiç dünyanın parasını döktüm o çaylara, en fazla gelinimiz hamile,ona veririm[
Atmak cozum olmuyor ki zaten en güzelini yapıyorsunuz
Sut cayı canim naturpy milk tea diye geciyor bana baya fayda ettiNe çayi bu canim
Ben icemedim cok şekerli geldi geri iade ettimSagolasin canim ben ebebek den malt icecegi aldim babalim nasil olcak
Canim ebe verdi demir dr kullanma dedi ben multitap kullaniyorumexixizimm canım dördüncü ayda demir takviyesi mi başlıyor? siz başladınız mı? birde d vitamini şuan ne kullanıyorsun
Naturpy milk tea diye çay canımNe çayi bu canim
Brn.kamerali kullaniyorum almanyadan hediye geldi megafon yerine kamerali tavsiye ederim donmeye vs başlayınca daha iyi olurMisafir geldigin de cocuklar yanina gitmesin diye kapıyı kapatiyorum o zaman duymak zor oluyor onun icin almayi dusunuyorum bende
MultitapsKızlar merhaba d vitamini olarak ne kullaniyirsnz
Selam canim iyiyiz cok sukur. Ben wellcare 400IU kullaniyorumKızlar merhaba d vitamini olarak ne kullaniyirsnz
Canım sen hangi domtora gidiyirsnSelam canim iyiyiz cok sukur. Ben wellcare 400IU kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?