2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle oldu canim mama meme gidelim dedik ama olmadi sen elinden geldigince verme biberon destek al benim cahilligime geldi ama ayni senin bebegin gibi meme vermek icin kucagima yatirinca basiyordu bagirtiyi sen ugras doner insallah ac birak gerekirse

T TubaSude senin onunde saygiyla egiliyorum ablacim 4. Cocukta mi bu kadar rahatladin peki
İkinci bebekle beraber terapiye başladım ben
Aile terapisi aldık
Sude bebeğe alışamadı ben evin dağınıklığına vs vs
Bir sürü küçük şey dert oldu ben de düzeni kaçırmamak için aklımı kaçırıyordum diyelim

Aslinda kardes guzel sey ama nasil bakabilirim bilmiyorum inan Allahim hakkimizda hayirlisini versin belki 3 yil sonra bir kizim olur :)

Gönlünden geçen olsun inşallah
Hayırlısıyla

Cok zor emziriyorum kuzu ya 10 gündür biberon vermiyorum hala yaygara kopariyor hayirlisi

Biberonla doyup memede doymuyorsa da ağlıyor olabilir
Birden bırakılmıyor mama öğün azaltılarak bırakılıyor
Sen aniden kestiysen aç olabilir kızın
Bir de duş alırken meme vermeyi teklif et
Genelde seviyor bebekler

Çocuk bi şekilde büyür herseyi kendine dert etme canım dert ettikçe hem tersi oluyor hemde dert sahibi oluyoruz. Sen nasılsın dikişlerin iyleştimi?

Benimde ikinci ipler iyice kopmaya basladi duzen delisi degilim ama daginikligada tahammul edemiyorum aslinda bebegim.abisine gore cok akilli sorun bende sanirim

Benim yetiyor çok şükür canım. Atarmıyım hiç dünyanın parasını döktüm o çaylara, en fazla gelinimiz hamile,ona veririm

Benimki de yumruğunu kemiriyor, parmak emmedikçe sorun değil oğlum diyip geçiyorum ))

Ben de uyutmam 12-1 bizimle uyur sabah 11 kadar da bu akşam dışarıdaydık erken uyudu arabasında. Ama şükür şimdi tekrar uyudu. Sen nasılsın canım? Ve neden nöbettesin?
Acikti sipa uzun emince bi bakinayim dedim canim iyiyz cok sukur yuvarlanip gidiyoruz senin yavrularin nasillar

Benimde ikinci ipler iyice kopmaya basladi duzen delisi degilim ama daginikligada tahammul edemiyorum aslinda bebegim.abisine gore cok akilli sorun bende sanirim

Valla yazılanlar okuyunca 2.bebeyi epey bir süre sonra yapmaya karar verdim :) birlikte büyür vb... anneyi yıpratıyor o zaman başla biz iyi olucaz ki bebeklerimize bakabilelim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…