- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.021
Nasip ama suan degil gercekten huni ile daga cikarimBen öyle diye diye 4.cüyü doğurdum
Gülme komşuna gelir başına
Tüp bebek yapıp hemen arkasından doğal hamile kalan bir komşum var
Ben korkudan korunuyorum yinede canim dogumdan sonra adet olmadan hamile olan tanidiklar var o yuzden cok korkuyorumBenim bi arkadasim tup bebek icin ugrasti 5 yil sonunda tup bebekle zorla hamile.kaldi nasilsa olmuyor derken ikinciye kazayla.hamile.kaldi oluyor yani bi sekilde kismeti varsa
Ben oyle hissettim 3 erkek anasi :)))Kizzz nerde 3 tane Allah mi soyletti tovbe de bacim
Senin yuzunden gram veremiyorum yiyorum iciyorum tik yok arkadasBen gecw yatmadan 1 paket kremali biskuvi yiyorum 1 de maltana malt icecek iciyorum.goguslerimun agrisindan duramiyorum
Ay ben kendimi cok zorladim emziricem diye vucudum basa cikamadi benle sut urettiSenin yuzunden gram veremiyorum yiyorum iciyorum tik yok arkadaskesip aticam bunlari
Al kafayi kac olurum valla biz 3 kiz kardewiz avlaminda 2 kizi var ilk erkek bende oldu anam ben sokBen oyle hissettim 3 erkek anasi :)))
Noldu peki geri alistirabildin mi memeye?denedin mi cok?Canim yavas yavas azalt ama benimkide biberon aliyordu gayet guzel emiyordu bir ara emmedi oda red donemiymis meger sen dene once yari acken ver sonra acken ver alir insallah ayrica inanki biz gerildikmi onlar anliyor ve daha huzursuz oluyor
Coco canim biberonu uykuluyken vermeye basla mumkunse memeyide ayakta pis pis yaparak saeki soyleyerek sevdigi ninni falan varsa acip da ver kuzim benim buyk oglumda reddetti ve bir daha asla meme almadi sut varken zamanla o sutde azaldi tabi ve gittiNoldu peki geri alistirabildin mi memeye?denedin mi cok?
Tatlım yaş küçükken senin gibiydim ben deBasa gelirse bakilir atilmaz tabi sen.anac birisin anladigim kadariyla bende oyleyim ama kendimi ne yapsamda yetersiz hissediyorum cunku hersey mukemmel olsun derdindeyim olmazsada kendimi bakamiyorum deyip depresyondan depresyona firlatiyorum bugun bi koltuklari sileyim dedim kac kere bebege kalk buyk oglanin isteklerine kos vallahi bunalima girdim
Hakkında hayırlısı olsunNasip ama suan degil gercekten huni ile daga cikarimherkes senin gibi degil sabirli insan degilim
Ohhhh vala senden alasi yok bizimde kapida yatsin araba ben cesaret edipde iki cocukla cikamam zaten evlendik evleneli yok hamileyim diye yok kucik bebek var diye beyefendi arabayi kullanmama musade etmedi benim cesarette uctu gitti sanki unitmus gibiyim ama bebis biraz olsun el aticam tekrardan bide burasi kucuk yer anacim bi ucundn bi ucuna yurusem.10 dk arabaya gwrek yokki.Tatlım yaş küçükken senin gibiydim ben de
Hatta terapilik oldum ben
Seanslarım bitti ben bir relax değme keyfime
Şimdi yapabildiğim kadar
Haftada bir yardımcım var temizliğe geliyor
Olduğu kadar artık
Allah razı olsun eşimden arabamı da aldı sıkıldım mı çıkarım dışarıya
Bir şekilde kendimi onarıyorum
Sen de koltukları temizleme önce kendi psikolojini onar
Yetmiyorum duygusunu sil at kafandan
Gerisi kolay
Niye ya cokmu zor ne zorlugu var meselaAl kafayi kac olurum valla biz 3 kiz kardewiz avlaminda 2 kizi var ilk erkek bende oldu anam ben soko kadar mi zor olurmus erkek cocuk
Evet emiyor suan sukur once cok denedim iyce kacti sonra kendi haline birakip sagdim geri dondu ama seninki cok kucuk emer mutlakaNoldu peki geri alistirabildin mi memeye?denedin mi cok?
Kizlar daha sakindi hele benim oglandan sonra kanatli melek oldu ablamin kizlari duz duvara tirmanmadigi kaliyor bacim birde benim oglum asiri hareketli kendini bilmeden heryere atliyor herseyi yapiyor evdeyken sorun yok evde tehlikesi olan ne varsa halletim mesela ama bi yere gidersem totomun uzerine oturamiyorumNiye ya cokmu zor ne zorlugu var mesela
Aslinda kardes guzel sey ama nasil bakabilirim bilmiyorum inan Allahim hakkimizda hayirlisini versin belki 3 yil sonra bir kizim olur :)Hakkında hayırlısı olsun
Ama bir kardeşi olsun ilerde inşallah
Benim yegenimde oyle 1 dk oturmuyor hic olmadi kanepe uzerinde uzaniyor poyrazdami oyle olur acabaKizlar daha sakindi hele benim oglandan sonra kanatli melek oldu ablamin kizlari duz duvara tirmanmadigi kaliyor bacim birde benim oglum asiri hareketli kendini bilmeden heryere atliyor herseyi yapiyor evdeyken sorun yok evde tehlikesi olan ne varsa halletim mesela ama bi yere gidersem totomun uzerine oturamiyorum
Eşim aktardan almıştıNereden alıyorsunuz peki canım?
Benim yegenimde oyle 1 dk oturmuyor hic olmadi kanepe uzerinde uzaniyor poyrazdami oyle olur acaba
Of cok kötü bi durum ya benimkide mi almiycak simdiCoco canim biberonu uykuluyken vermeye basla mumkunse memeyide ayakta pis pis yaparak saeki soyleyerek sevdigi ninni falan varsa acip da ver kuzim benim buyk oglumda reddetti ve bir daha asla meme almadi sut varken zamanla o sutde azaldi tabi ve gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?