- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #80.001
Sen hamile misin ki birden ciddilesti konusma sankiBenim oğlum şaşırdı temmuzda geldi zaten ikincide temmuz olursa temmuz ayı kutlamalarla geçer artık :)) evlilik yıldönümü 23 temmuz oğlum 26 temmuzda doğdu :)
Olmasın öyle bisi yaaabenimde gecti ama ben igne oldum onda olabilirmis yinede ihtimal dahilinda olabilir mi ki acep
Hic iyi degilim kuzum,bebegimi annemin lafina uyarak biberona alistirdim mama verdim.simdi ise mememi almiyor.ustelik sutum varken.cok mutsuzum.10 gündür biberon kullanmiyorum ama memeye de donduremiyorumCocoChanelmademoiselle canim nasilsiniz
Nereden alıyorsunuz peki canım?Naturpy milk tea canim
Ne iğnesi kız? Ay sen hamileysen çok gülerim :))) ikinciyi zorla doğurttun kız aklıma geldikçe gülüyorum. Ben ise hastaneye ağlayarak gittim yalvardım resmen oğlum dur gelme odan hazır deil diye bide kp re küfrettim :)))benimde gecti ama ben igne oldum onda olabilirmis yinede ihtimal dahilinda olabilir mi ki acep
Ay yok ben kapattim dukkani yeter Allah olmayana versin insallah. Boyle diyorum ya ben bi gun gumburtuye giderim
Sem dogur dogur olmadi 3 gelinle yoluna devam edersin
Canlar cayin adi ne acabaBenim.bu hafta ciddi sutum artti ama anlamafim o caydan mi cunkundaha ince ictim etki yoktu o zaman düzenli iciyirsum
Naturpy milk tea adiHangi çaydan bahsediyorsunuz canım adı ne? Ben sadece rezene içiyorum günde 2 kez
Naturpy milk teaCanlar cayin adi ne acaba
Benim bi arkadasim tup bebek icin ugrasti 5 yil sonunda tup bebekle zorla hamile.kaldi nasilsa olmuyor derken ikinciye kazayla.hamile.kaldi oluyor yani bi sekilde kismeti varsaBen bile tup bebekle anne olldum korkuyorkm sizinki cok tehlikeli bir durum :)))
Jokerden aldim ben ama baska yerlerdede satiliyorNereden alıyorsunuz peki canım?
Kizzz nerde 3 tane Allah mi soyletti tovbe de bacimHahaha 3 taneler sen kizim de valla havada ucururlar seni
Cidden olmasin ben istemiyorumOlmasın öyle bisi yaaa
3 aylik korunma ignesi canim. Hahaha aynen oyle dra yalvar yakar dogurttum kendimi bir daha olursa kadin beni ne yapar acabaNe iğnesi kız? Ay sen hamileysen çok gülerim :))) ikinciyi zorla doğurttun kız aklıma geldikçe gülüyorum. Ben ise hastaneye ağlayarak gittim yalvardım resmen oğlum dur gelme odan hazır deil diye bide kp re küfrettim :)))
O potansiyel bende de var canim insallah olmaz ya ben senin kadar becerikli degilim bakamamBen öyle diye diye 4.cüyü doğurdum
Gülme komşuna gelir başına
Tüp bebek yapıp hemen arkasından doğal hamile kalan bir komşum var
Sagolasin canim ben ebebek den malt icecegi aldim babalim nasil olcakNaturpy milk tea
Ben gecw yatmadan 1 paket kremali biskuvi yiyorum 1 de maltana malt icecek iciyorum.goguslerimun agrisindan duramiyorumSagolasin canim ben ebebek den malt icecegi aldim babalim nasil olcak
O potansiyel bende de var canim insallah olmaz ya ben senin kadar becerikli degilim bakamam
Basa gelirse bakilir atilmaz tabi sen.anac birisin anladigim kadariyla bende oyleyim ama kendimi ne yapsamda yetersiz hissediyorum cunku hersey mukemmel olsun derdindeyim olmazsada kendimi bakamiyorum deyip depresyondan depresyona firlatiyorum bugun bi koltuklari sileyim dedim kac kere bebege kalk buyk oglanin isteklerine kos vallahi bunalima girdimBaşa gelince öyle güzel bakıyorsun ki
Canim yavas yavas azalt ama benimkide biberon aliyordu gayet guzel emiyordu bir ara emmedi oda red donemiymis meger sen dene once yari acken ver sonra acken ver alir insallah ayrica inanki biz gerildikmi onlar anliyor ve daha huzursuz oluyorHic iyi degilim kuzum,bebegimi annemin lafina uyarak biberona alistirdim mama verdim.simdi ise mememi almiyor.ustelik sutum varken.cok mutsuzum.10 gündür biberon kullanmiyorum ama memeye de donduremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?