2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun, eşin yardimci olabildigince olsun, seni dinlendirsin ki biran once iyilesebilesin.
Ben de eş kişisine dedim ki ,aşkım 2 dk kızı al ben de son hazırlıkları yapayım da yatayım
her yerim ağrıyor ,alıcam az sonra dedim
Kızım prensesim diye bir bağırdı çocuğa ödü koptu kızın nasıl korktu anlatamam
Hesapta seviyor
Yarım saattir ağlıyor sakinleşemedi bir türlü
Eksik kalsın senin sevmen diyorum
Ayı yavrusunu severken boğarmış diyor

Yasaa cnm bende bugün E Egepam ın dediği gibi emzik vermedim güzel emdi inşallah böyle devam eder sen gece veriyor muydun emziği[/QUOTE]
Kmsl Hnd Evet ben gece gündüz veriyodum cok kötü alisti memeden süt geldigi an sinirlenip ağlıyordu boş cekmek istiyodu tamamen biraktirdim simdi hic bi an vermiyorum[/QUOTE]

Peki acilirken gelen sutte fark var miydi, daha koyu olur vb diyor. Bence benim kanalin ucu tikali cunku ne yapsam acilmiyor, beklemis sut de sagmadim hic.

2 ay 11 gunluk bir bebe. Bugun yatağında yatarken oyuncak dikkatini çekip baya oyalandi sürekli emiyor doyduğuna eminim zevkine emiyor..bi ara kıyafetini hep çıkardm bnde cikardim üstümu aldım kucağıma biraz sakinlesti.. ve hic ayakda sallanmadigi kadr sallandi omzum kollarim. ağırdı .. pilim bitti bugunluk.. asinin etkisi olabilir diyede düşünüyorum neyseki öyle böyle bugun gecti ins yarin da böyle olmaz.

O da gelisimsel atak geciriyor olabilir birkac gun icinde düzelirse anlarsin, onun disinda uykusuzluktan olabilir.

Bu gece ben de nobetteyim galiba kizlar...

Agliyor agliyor ve altini acinca susuyor ya da sakinliyor neden olabilir pisik de yok

Aynen canım tüm gecemiz kucakta geçti umarım bugün daha iyi olurum

Ben de gece verdim biraz ben uzanayım sen oyala diye 5 dk sonra sevinerek geldi “kaka yaptııık! Kaka yaptııık” diye ve iş başa düştü

Aşıdan sonra meme reddi yaşayan oldu mu yani normal bir şey mi ?
Dün akiamüstünden beri emzircem diye amuda kalkmadım bir tek. Ayakta hoplata hoplaya yürüyerek emiyor sadece biraz . Umarım geçidir

Aşıdan sonra meme reddi yaşayan oldu mu yani normal bir şey mi ?
Dün akiamüstünden beri emzircem diye amuda kalkmadım bir tek. Ayakta hoplata hoplaya yürüyerek emiyor sadece biraz . Umarım geçidir
Bu ara huysuzluktan bizdefe oluyor ayaga kalkinca geciyir tv acik veya isik varsa emmiyor ona bakicam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…