- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.681
Ben de eş kişisine dedim ki ,aşkım 2 dk kızı al ben de son hazırlıkları yapayım da yatayımGecmis olsun, eşin yardimci olabildigince olsun, seni dinlendirsin ki biran once iyilesebilesin.
Amn allahimmKardeşim öyle doğmuş canım. Farkedildiğinde 3 aylık olmuşmuş
Peki acilirken gelen sutte fark var miydi, daha koyu olur vb diyor. Bence benim kanalin ucu tikali cunku ne yapsam acilmiyor, beklemis sut de sagmadim hic.Bende göğüs uçlarım sızlıyor diye emzirirken memeyi tutuyordum ağzına tam alabilmesi için uğraşıyordum o şekilde tıkandı galiba, bana doktor öyle dedi, süt orda birikip kalıp enfeksiyona çeviriyormuş. Ağrının yanında çok ateşli de oluyordu göğsüm yanıyordu resmen. Antibiyotik ve sıcak temas iyi geldi. Pompa kullanmıyorum ben emzirerek boşaltmasını sağlıyorum.
2 ay 11 gunluk bir bebe. Bugun yatağında yatarken oyuncak dikkatini çekip baya oyalandi sürekli emiyor doyduğuna eminim zevkine emiyor..bi ara kıyafetini hep çıkardm bnde cikardim üstümu aldım kucağıma biraz sakinlesti.. ve hic ayakda sallanmadigi kadr sallandi omzum kollarim. ağırdı .. pilim bitti bugunluk.. asinin etkisi olabilir diyede düşünüyorum neyseki öyle böyle bugun gecti ins yarin da böyle olmaz.Kac haftalik bebek, atak filan olmasin? Bizimki nerdeyse bir aydir ayni duzende uyuyordu, 3 gundur aksam uykusundan 2 saatte uyaniyor sonra hrp memede saat basi gozunu aciyor. 12. Haftadayiz atak haftas, bugun uzun uzun eliyle oyuncaklara dokunmaya calisti, birkac gundur donmeyi deniyor. Bu zamanda yeninseyler ogrendigi icin uykusu yemesi bozulur, anneye duskun olur, ilgi ister vb diyor o nedenle hic kafaya takmiyorum, birkac gune duzelir diye.
Bende bu "harika haftalar"in kitabi varr wonder weeks doktorali arastirmacilarin yazdigi bir kitap bana mantikli geliyor.
Ona da sukur ilacsiz bende o bile yokÇay damla vs bir şey içiyormusun? Ben hiç bir şey içmiyorum benimde az. 5 dakika sağıyorum 20 cc falan çıkıyor. Bir kere sinemaya gittik çok güldüm geldim 40 dakikada 90 cc çıktı anlamadım gitti
O da gelisimsel atak geciriyor olabilir birkac gun icinde düzelirse anlarsin, onun disinda uykusuzluktan olabilir.2 ay 11 gunluk bir bebe. Bugun yatağında yatarken oyuncak dikkatini çekip baya oyalandi sürekli emiyor doyduğuna eminim zevkine emiyor..bi ara kıyafetini hep çıkardm bnde cikardim üstümu aldım kucağıma biraz sakinlesti.. ve hic ayakda sallanmadigi kadr sallandi omzum kollarim. ağırdı .. pilim bitti bugunluk.. asinin etkisi olabilir diyede düşünüyorum neyseki öyle böyle bugun gecti ins yarin da böyle olmaz.
Uyurken yedigi agzina geliyor yutkunuyor uyaniyor ve kusuyorTam sorununuz neki canim insallah sadece bebek oldugu icindir aglamalari bi rahatsizligi yoktur umarim
Kuzu biz 3 aylik oldukmu 27 sindemi olucaz3 aylık sünnetsiz bebe sarışınları bu kadarmı keseroturmuş 1,5 saattir bir eylül meselesini izliyor binbir heyecanla
sutte etki etti mi ben kullanmadim henuzOhu biz de tuketiyoruz, faydali bir sey tadi da fena degil.
Aynen canım tüm gecemiz kucakta geçti umarım bugün daha iyi olurumBugün bende bir ara yatağa tırmanmaya çalışırken kucağımda bebekle devriliyordum. Akşam üstü uykusuzluk başa vurunca çok yoruyor beni. Sen birde hastasın bir an önce iyi ol kuzum inşallah zor hasta hasta... birde bulaşacak tedirginliği de cabası
Bugün benim de Boğaz ağrım başladı ben de deneyeyim teşekkürlerBoğaz ağrım için Bepanthen Pastil içmeye başladım
Memelerim süt doldu çok fena
Süt için herşeyi deneyen arkadaşlar bunu da deneyebilirsiniz
Çok teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun canımm. Çok berbat durum. Bir an önce iyileşirsin umarım
Sağol canım , yardımcı oluyor sağolsun ama işi çok yoğun erken gidip geç geliyorGecmis olsun, eşin yardimci olabildigince olsun, seni dinlendirsin ki biran once iyilesebilesin.
Ben de eş kişisine dedim ki ,aşkım 2 dk kızı al ben de son hazırlıkları yapayım da yatayım
her yerim ağrıyor ,alıcam az sonra dedim
Kızım prensesim diye bir bağırdı çocuğa ödü koptu kızın nasıl korktu anlatamam
Hesapta seviyor
Yarım saattir ağlıyor sakinleşemedi bir türlü
Eksik kalsın senin sevmen diyorum
Ayı yavrusunu severken boğarmış diyor
3 günümüz kaldıKuzu biz 3 aylik oldukmu 27 sindemi olucaz
Bu ara huysuzluktan bizdefe oluyor ayaga kalkinca geciyir tv acik veya isik varsa emmiyor ona bakicam diyeAşıdan sonra meme reddi yaşayan oldu mu yani normal bir şey mi ?
Dün akiamüstünden beri emzircem diye amuda kalkmadım bir tek. Ayakta hoplata hoplaya yürüyerek emiyor sadece biraz . Umarım geçidir
Sıpa bunlar ya hiç totolarınA vurmadık da ondan böylelerBu ara huysuzluktan bizdefe oluyor ayaga kalkinca geciyir tv acik veya isik varsa emmiyor ona bakicam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?