2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun, eşin yardimci olabildigince olsun, seni dinlendirsin ki biran once iyilesebilesin.
Ben de eş kişisine dedim ki ,aşkım 2 dk kızı al ben de son hazırlıkları yapayım da yatayım
her yerim ağrıyor ,alıcam az sonra dedim
Kızım prensesim diye bir bağırdı çocuğa ödü koptu kızın nasıl korktu anlatamam
Hesapta seviyor
Yarım saattir ağlıyor sakinleşemedi bir türlü
Eksik kalsın senin sevmen diyorum
Ayı yavrusunu severken boğarmış diyor :KK70:

Yasaa cnm bende bugün E Egepam ın dediği gibi emzik vermedim güzel emdi inşallah böyle devam eder sen gece veriyor muydun emziği[/QUOTE]
Kmsl Hnd Kmsl Hnd Evet ben gece gündüz veriyodum cok kötü alisti memeden süt geldigi an sinirlenip ağlıyordu boş cekmek istiyodu tamamen biraktirdim simdi hic bi an vermiyorum[/QUOTE]

Bende göğüs uçlarım sızlıyor diye emzirirken memeyi tutuyordum ağzına tam alabilmesi için uğraşıyordum o şekilde tıkandı galiba, bana doktor öyle dedi, süt orda birikip kalıp enfeksiyona çeviriyormuş. Ağrının yanında çok ateşli de oluyordu göğsüm yanıyordu resmen. Antibiyotik ve sıcak temas iyi geldi. Pompa kullanmıyorum ben emzirerek boşaltmasını sağlıyorum.
Peki acilirken gelen sutte fark var miydi, daha koyu olur vb diyor. Bence benim kanalin ucu tikali cunku ne yapsam acilmiyor, beklemis sut de sagmadim hic.

Kac haftalik bebek, atak filan olmasin? Bizimki nerdeyse bir aydir ayni duzende uyuyordu, 3 gundur aksam uykusundan 2 saatte uyaniyor sonra hrp memede saat basi gozunu aciyor. 12. Haftadayiz atak haftas, bugun uzun uzun eliyle oyuncaklara dokunmaya calisti, birkac gundur donmeyi deniyor. Bu zamanda yeninseyler ogrendigi icin uykusu yemesi bozulur, anneye duskun olur, ilgi ister vb diyor o nedenle hic kafaya takmiyorum, birkac gune duzelir diye.

Bende bu "harika haftalar"in kitabi varr wonder weeks doktorali arastirmacilarin yazdigi bir kitap bana mantikli geliyor.
2 ay 11 gunluk bir bebe. Bugun yatağında yatarken oyuncak dikkatini çekip baya oyalandi sürekli emiyor doyduğuna eminim zevkine emiyor..bi ara kıyafetini hep çıkardm bnde cikardim üstümu aldım kucağıma biraz sakinlesti.. ve hic ayakda sallanmadigi kadr sallandi omzum kollarim. ağırdı .. pilim bitti bugunluk.. asinin etkisi olabilir diyede düşünüyorum neyseki öyle böyle bugun gecti ins yarin da böyle olmaz.

2 ay 11 gunluk bir bebe. Bugun yatağında yatarken oyuncak dikkatini çekip baya oyalandi sürekli emiyor doyduğuna eminim zevkine emiyor..bi ara kıyafetini hep çıkardm bnde cikardim üstümu aldım kucağıma biraz sakinlesti.. ve hic ayakda sallanmadigi kadr sallandi omzum kollarim. ağırdı .. pilim bitti bugunluk.. asinin etkisi olabilir diyede düşünüyorum neyseki öyle böyle bugun gecti ins yarin da böyle olmaz.
O da gelisimsel atak geciriyor olabilir birkac gun icinde düzelirse anlarsin, onun disinda uykusuzluktan olabilir.

Bu gece ben de nobetteyim galiba kizlar...

Agliyor agliyor ve altini acinca susuyor ya da sakinliyor neden olabilir pisik de yok :(

Bugün bende bir ara yatağa tırmanmaya çalışırken kucağımda bebekle devriliyordum. Akşam üstü uykusuzluk başa vurunca çok yoruyor beni. Sen birde hastasın bir an önce iyi ol kuzum inşallah zor hasta hasta... birde bulaşacak tedirginliği de cabası
Aynen canım tüm gecemiz kucakta geçti umarım bugün daha iyi olurum

Ben de eş kişisine dedim ki ,aşkım 2 dk kızı al ben de son hazırlıkları yapayım da yatayım
her yerim ağrıyor ,alıcam az sonra dedim
Kızım prensesim diye bir bağırdı çocuğa ödü koptu kızın nasıl korktu anlatamam
Hesapta seviyor
Yarım saattir ağlıyor sakinleşemedi bir türlü
Eksik kalsın senin sevmen diyorum
Ayı yavrusunu severken boğarmış diyor :KK70:
:KK70::KK70:
Ben de gece verdim biraz ben uzanayım sen oyala diye 5 dk sonra sevinerek geldi “kaka yaptııık! Kaka yaptııık” diye ve iş başa düştü

Aşıdan sonra meme reddi yaşayan oldu mu yani normal bir şey mi ?
Dün akiamüstünden beri emzircem diye amuda kalkmadım bir tek. Ayakta hoplata hoplaya yürüyerek emiyor sadece biraz . Umarım geçidir

Aşıdan sonra meme reddi yaşayan oldu mu yani normal bir şey mi ?
Dün akiamüstünden beri emzircem diye amuda kalkmadım bir tek. Ayakta hoplata hoplaya yürüyerek emiyor sadece biraz . Umarım geçidir
Bu ara huysuzluktan bizdefe oluyor ayaga kalkinca geciyir tv acik veya isik varsa emmiyor ona bakicam diye

Back