2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yine uykusuz bir geceden selam olsun :KK43: son 12 saattir en uzun uykusu 15 dk. Alışkanlık edindi sanırım gece 2 olmadan uyumuyor bizim kız. Abisi de bize ayak uyduruyor oh ne ala :) ev cümbüş yeri :)
Haaaa bir de babamız var ne mi yapıyor misil misil uykuda.
2 çocuklular düzeni kurabildiniz mi? Ben mi bu işi beceremiyorum ne is ne yemek gece geç yat sabah geç kalk aksama kadar da çocuklarla uğraş vakit kalmıyor hiç Birseye .. ne zaman her ise yetişebileceğim ?
Sacım oldu 2 renk dipler geldi uçlara :KK43:
Zaten yüzümde sıkıntıdan mi ne sivilce doldu çirkinleştim de birde tatlı yemektejn kilo almaya başladım engel olamıyorum emzirdigim icin habire tatlı yiyorum :KK43:
Dertlendim bu gece ben !:KK43:
Yalnız değilsin canım benim ilk çocuk bende iş falan yapamıyorum. Özellikle gündüzleri 10 15 dakika anca uyuyor öğlen ikiden önce kahvaltı yapamıyorum ikide uyuyor en fazla 1 saat o ara yaptım yaptım daha da birşey yiyip icemiyorum çünkü uyumuyor gece ikiye kadar öyle suruyor hatta gece ondan ikiye kadar hiç uyumuyor öyle.hergun duş almak hayal oldu üç günde anca alıyorum bazı günler unutuyorum bile onunla ugrasmaktan aklıma gelmiyor gunduz zaten uyumadıgı için iş yapamıyorum karnımı zor doyuruyorum lavaboya gitmeyi bile unutuyorum akşam eşim işten gelince giriyorum. Geçen gün çok sıkıştım mecbur girdim oda pusetteydi hemen uyanmış geldim nasıl ağlıyor yokmuş birde yüzünü gözünden yaş gelmis o derece ağlamış eh dedim ben ne yapayım :/ bazen bende senin gibi kendimi beceriksiz buluyorum diyorum ben beceremiyorum bu işi. Saçlarım uzadı uçları kırıldı kuaföre gidemiyorum dert çok anlıycagın ama hepsi geçici bir süre sonra bu kadar çaresiz olmıycaz inşallah

Biz aksam acile gittik kan ve idrar tahlili aldilar idrar yolu enfeksiyonu varmis benim bahsettigim reflumsu seylerle ilgilenmediler kusma icin de fitil verdiler.

Bugun de sabah cocuk dr una gittik yine benm esas sorunumla ilgilenmedi yeniden idrar tahlili istedi sonuc bekliyoruz ne olacak boyle anlamadm ben esas sorunumla kimse ilgilenmiyor :KK43:
Gecmis olsun sanirim bizdede var ilaca ragmen hala kusuyor

Aşıdan sonra meme reddi yaşayan oldu mu yani normal bir şey mi ?
Dün akiamüstünden beri emzircem diye amuda kalkmadım bir tek. Ayakta hoplata hoplaya yürüyerek emiyor sadece biraz . Umarım geçidir
Benimki asidan sonra 3 gun baska bir çocuk oldu meme reddetti asla uyumadi gece gündüz sürekli ağladı mızmızlandı.. Pilates topunu çıkardım üstüne oturup zıplayarak emzirdim daha az yorucu oldu.

Bir de anneler şu an ayın konumunda bisiler varmış çok anlamam da çocukların uyumamasi falan ona bağlı olabilirmiş

Akşam yola çıkıcaz bu velet gündüz uyumuyor bensiz asla oyalanmıyor, evi mi bir kaç hafta gelmeyecek şekilde toparlayım, valiz mi hazırlayım bebeğin eşyalarını mı hazırlayım... yetişemiyorum yaaa beceriksizim galiba :(

Dün akiamüstünden beri emzircem diye amuda kalkmadım bir tek. Ayakta hoplata hoplaya yürüyerek emiyor sadece biraz . Umarım geçidir
2 ve 4-5. Aylarda yogun meme redleri yasaniyor asi yapilsada yapilmasada sure denk dusuyor asiya sadece. Bizde o durumdayiz. Bir haftadir gunduz emmiyor duzgun. Zorla tutturumayi basardigim emzikle ask yasiyor bugun itibariyle emzigi sadece gece uykusuna dalarken verecegim duzelmesi lazim biran once. Banyomda cam yok karanlik orada emziriyorum gunduz dikkati dagilmasin etrafa bakmasin diye daha iyi oldu. Bu tarz birsey deneyebilirsin.

Ben isim varsa ya da WC ye gideceksem koyuyorum anakicagina Yanımda oluyor gördüğü için ağlamıyor da ya da ağlasa da panik olmuyorum

Temizlik falan da zamanla alışılacak daha ortalama 2 aylık bebekler zaten çoğu kişinin de 1 aya yakın yanında birileri vardı
Kim neyi hemen öğreniyor olduğu kadar deyin kasmayın mutsuz olmayın
Bizim stresiniz yansıyor bebeklere
Temiz ev mutsuz bebek mi
Dağınık ev mutlu bebek mi

Varsin temizde olmasin bu pazar mevlut yapicam dun es kisisi ne zaman tenizlik yapicaksin diye soruyor mevlut gunu dedim ne yapiyim kaca boluniyim suan en onemlisi oglum gelsin bir isin ucundan tutsun

Varsin temizde olmasin bu pazar mevlut yapicam dun es kisisi ne zaman tenizlik yapicaksin diye soruyor mevlut gunu dedim ne yapiyim kaca boluniyim suan en onemlisi oglum gelsin bir isin ucundan tutsun

Aynı muhabbet bizde de oldu 26 günlüktü Mevlüt yaptık hazırlıklar vs ancak
3-4 kala ne Zaman yapacaksın deme gafletinde bulundu
Bir de 2 gün kala ben enfeksiyon kapmışım ishal kusma
Serum iğne falan yedim kolumu kaldıramıyordum

Dedim ben değil siz yapacaksınız :D
Banyo WC balkonları o yıkadı
Annem de geldi ama biri süpürdü eşim vileda yaptı

Şimdi de yemek soramıyor
Eğer fırsat olduysa yapıyorum yoksa o gelince yapıyorum

Ya da makarna kahvaltı geçiştiriyoruz
Sonuçta çocuğu tek yapmadık o iste olduğu için çok dahil olamıyor
Ama zorluklarını görsün

Aynı muhabbet bizde de oldu 26 günlüktü Mevlüt yaptık hazırlıklar vs ancak
3-4 kala ne Zaman yapacaksın deme gafletinde bulundu
Bir de 2 gün kala ben enfeksiyon kapmışım ishal kusma
Serum iğne falan yedim kolumu kaldıramıyordum

Dedim ben değil siz yapacaksınız :KK70:
Banyo WC balkonları o yıkadı
Annem de geldi ama biri süpürdü eşim vileda yaptı

Şimdi de yemek soramıyor
Eğer fırsat olduysa yapıyorum yoksa o gelince yapıyorum

Ya da makarna kahvaltı geçiştiriyoruz
Sonuçta çocuğu tek yapmadık o iste olduğu için çok dahil olamıyor
Ama zorluklarını görsün
Bende suan hastayim ve kafami kaldirip cocuga zor yetisiyorum ve bana temizlik soruyor gucum olsa kalkip kavga ederdim :):KK11:

basbelasiyim basbelasiyim Tzadkiel Tzadkiel BadeAk34 BadeAk34
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl?

İyiyim ben canım, hastalandık antibiyotk kullandık bi hafta ama yine hırıltısı var. Bugun 2.ay aşısını olduk cok agladı. Son günlerde susmadan aglıyo. İlk kızım beni hiç yormuyomus onu anldım ben:( saglık olsn tabi. Sen nasılsın kızın nasıl

Bugün benim de Boğaz ağrım başladı ben de deneyeyim teşekkürler
Şifa olsun süt olsun inşallah

Aşıdan sonra ağrıları oluyor bence o yüzden ememiyorlar
Bir de benim kızımda çok uyku yaptı 2.ay aşısı
Zamanları da geliyor meme reddi için bu aralar başlayacak artık

Akşam yola çıkıcaz bu velet gündüz uyumuyor bensiz asla oyalanmıyor, evi mi bir kaç hafta gelmeyecek şekilde toparlayım, valiz mi hazırlayım bebeğin eşyalarını mı hazırlayım... yetişemiyorum yaaa beceriksizim galiba :KK43:

Bunun beceri ile alakası yok hayatım
Aksi ağlayan bir bebek olunca insanın eli ayağına karışıyor
Yapacağını da unutuyor insan
Allah’ım bugün sakinlik versin Deniz Paşa’ya annesi de hazırlansın inşallah

2 ve 4-5. Aylarda yogun meme redleri yasaniyor asi yapilsada yapilmasada sure denk dusuyor asiya sadece. Bizde o durumdayiz. Bir haftadir gunduz emmiyor duzgun. Zorla tutturumayi basardigim emzikle ask yasiyor bugun itibariyle emzigi sadece gece uykusuna dalarken verecegim duzelmesi lazim biran once. Banyomda cam yok karanlik orada emziriyorum gunduz dikkati dagilmasin etrafa bakmasin diye daha iyi oldu. Bu tarz birsey deneyebilirsin.
Benim ki hala emzik almıyor
Hangi marka aldın da emmeye başladı?

Ben isim varsa ya da WC ye gideceksem koyuyorum anakicagina Yanımda oluyor gördüğü için ağlamıyor da ya da ağlasa da panik olmuyorum

Temizlik falan da zamanla alışılacak daha ortalama 2 aylık bebekler zaten çoğu kişinin de 1 aya yakın yanında birileri vardı
Kim neyi hemen öğreniyor olduğu kadar deyin kasmayın mutsuz olmayın
Bizim stresiniz yansıyor bebeklere
Temiz ev mutsuz bebek mi
Dağınık ev mutlu bebek mi

Dağınık ev mutlu bebek=mutsuz anne :)

Yok ama cozumu ayakta ziplayip sarki soyleyerek emzirmekte buldum :) sagolsun bir arkadasim gecen soyledi

Aklımda olsun benim de
Hem kalori de yakılır böyle :)(

İyiyim ben canım, hastalandık antibiyotk kullandık bi hafta ama yine hırıltısı var. Bugun 2.ay aşısını olduk cok agladı. Son günlerde susmadan aglıyo. İlk kızım beni hiç yormuyomus onu anldım ben:KK43: saglık olsn tabi. Sen nasılsın kızın nasıl
Geçmiş olsun canım
Genel olarak bir huzursuzluk var bebeklerde
Rabbim hepsine şifa versin

Ben de grip oluyorum tüm kemiklerim ağrıyor
Geçecek inşallah

Annem eşimle tanistiginda bu kız daginiktir emin misin bir daha düşün istersen demişti :KK48: Kocacim vazgeçsin de evlenmeyelim diye mi yaptı nedir :olamaz: ama bana en büyük iyiliği yapmış haberi yok. Benim bahtsiz kocam dağınıklığı topluyor. Bebek de bahanem oldu :KK53:
Yapabildiğim kadariyla ev düzenli oluyor. Olmuyorsa zorlamiyorum. Beboş mutlu ben mutlu :KK48:

Annem eşimle tanistiginda bu kız daginiktir emin misin bir daha düşün istersen demişti :KK48: Kocacim vazgeçsin de evlenmeyelim diye mi yaptı nedir :olamaz: ama bana en büyük iyiliği yapmış haberi yok. Benim bahtsiz kocam dağınıklığı topluyor. Bebek de bahanem oldu :KK53:
Yapabildiğim kadariyla ev düzenli oluyor. Olmuyorsa zorlamiyorum. Beboş mutlu ben mutlu :KK48:

Benim annem de bu kız hiçbir şey bilmiyor demişti ama hiç etkisi olmadı biz de :KK70::KK70:
Adam o kadar dağınık ki
6 kızdan sonra doğmuş bir şehzade kendisi:cool:

Sağol cnm iyiyiz 12 gün önce taburcu olduk çok sukur deniz çok iyi sen nasılsın bebiş nasil

Bebiş iyi elhamdulillah
Ablası tepesinde geziyor sürekli
Tetikteyim sürekli o yoruyor beni
Seninkilerin kıskançlık durumları nasıl?

T TubaSude P Pikapii Geçmiş olsun. İnşallah en kisa zamanda iyilesirsiniz.
Canım benim sağolasın
Dinlenmek lazım ama ne mümkün
Geçecek inşallah buna hamdolsun

Back