- Konu Sahibi Nesrinay86
- #79.701
Yalnız değilsin canım benim ilk çocuk bende iş falan yapamıyorum. Özellikle gündüzleri 10 15 dakika anca uyuyor öğlen ikiden önce kahvaltı yapamıyorum ikide uyuyor en fazla 1 saat o ara yaptım yaptım daha da birşey yiyip icemiyorum çünkü uyumuyor gece ikiye kadar öyle suruyor hatta gece ondan ikiye kadar hiç uyumuyor öyle.hergun duş almak hayal oldu üç günde anca alıyorum bazı günler unutuyorum bile onunla ugrasmaktan aklıma gelmiyor gunduz zaten uyumadıgı için iş yapamıyorum karnımı zor doyuruyorum lavaboya gitmeyi bile unutuyorum akşam eşim işten gelince giriyorum. Geçen gün çok sıkıştım mecbur girdim oda pusetteydi hemen uyanmış geldim nasıl ağlıyor yokmuş birde yüzünü gözünden yaş gelmis o derece ağlamış eh dedim ben ne yapayım :/ bazen bende senin gibi kendimi beceriksiz buluyorum diyorum ben beceremiyorum bu işi. Saçlarım uzadı uçları kırıldı kuaföre gidemiyorum dert çok anlıycagın ama hepsi geçici bir süre sonra bu kadar çaresiz olmıycaz inşallahYine uykusuz bir geceden selam olsunson 12 saattir en uzun uykusu 15 dk. Alışkanlık edindi sanırım gece 2 olmadan uyumuyor bizim kız. Abisi de bize ayak uyduruyor oh ne ala :) ev cümbüş yeri :)
Haaaa bir de babamız var ne mi yapıyor misil misil uykuda.
2 çocuklular düzeni kurabildiniz mi? Ben mi bu işi beceremiyorum ne is ne yemek gece geç yat sabah geç kalk aksama kadar da çocuklarla uğraş vakit kalmıyor hiç Birseye .. ne zaman her ise yetişebileceğim ?
Sacım oldu 2 renk dipler geldi uçlara
Zaten yüzümde sıkıntıdan mi ne sivilce doldu çirkinleştim de birde tatlı yemektejn kilo almaya başladım engel olamıyorum emzirdigim icin habire tatlı yiyorum
Dertlendim bu gece ben !![]()