• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bebeklerin 1,5 saat filan uyanık kalması gerekiyor. 3 ayı geçtiyse hadi 2 saat. Akşam uykusu içinde 3 saat ara olsun diyorlar. Yorgunluktan mı uyuyamıyor acaba?
Hic boyle yapmazdi resmn gozlerinj ovalıyor kipkirmizi oldu gozleri. Aşı oldu acaba ondan mi die düşünüyorm. 2 aylik daha.

Çay damla vs bir şey içiyormusun? Ben hiç bir şey içmiyorum benimde az. 5 dakika sağıyorum 20 cc falan çıkıyor. Bir kere sinemaya gittik çok güldüm geldim 40 dakikada 90 cc çıktı anlamadım gitti
Aa gercektenmi sen gul ozaman canim surekli :) denemedigim hic birsey kalmadi canim surekli disardan aldim.evde hurma kuru uzum kaysi karisimi ictim hic oynamadi bile :( 2 haftadir bebegim emmiyordu sukur 3 gundur onu cozduk sagmaktan kurtuldum.emiyor artik cok ozlemisim oglumu :) bu da yeter napayim

Aa gercektenmi sen gul ozaman canim surekli :) denemedigim hic birsey kalmadi canim surekli disardan aldim.evde hurma kuru uzum kaysi karisimi ictim hic oynamadi bile :KK43: 2 haftadir bebegim emmiyordu sukur 3 gundur onu cozduk sagmaktan kurtuldum.emiyor artik cok ozlemisim oglumu :) bu da yeter napayim
Az maz emsinde gerisi kolay artık diyorum. Bir damlası bile faydalı sütün. Buna şükür diyorum bende. İnşallah çok çok artar sütün seninde

Birswy sorucam adet olunmadan gebe kalinir mj. Merakımdan yani yoksa baska birswy yok :rapci::olamaz:. Saka maka oyke birsey oolsa bn naparimmm.
Kalınır:)
Boğaz ağrım için Bepanthen Pastil içmeye başladım
Memelerim süt doldu çok fena
Süt için herşeyi deneyen arkadaşlar bunu da deneyebilirsiniz
Ben o pastili ememiyorum midem bulanıyor canım. Ben pes ettim artık gelirse benimdir gelmezse hiç benim olmamıştır )

Bugun bir saat uyudu nerdeyse yarim saat koynumds uyudu yarjm saat yerinde. Çıldırcktm bir ara. Uyudu gibi galiba sanirim :))
Nazar degdirdin kendi kendine :D uyumuyor bu bebeler benimki tam uyuyacak gibi oldu sevindim şu an yatmış aguu aguuu himmm himmm yapıyor :KK76:

Teşekkürler, bu duşta tarakla masajı denedim daha önce, şu anda yangı olduğu için acıyor fazla zorlamıyorum. Antibiyotik etki etmeye başlarsa bunu tekrar deneyeceğim.

Hissetmez olur muyum, buraya da yazmıştım. Memede kitle vardı, süt kanalı tıkandı herhalde. Sicak duş, sıcak havlu, masaj vb. deneyerek açmaya çalıştım, büyümeye devam etti. Elektrikli pompa aldım bosaltayim diye ama 3 haftadan fazla oldu tikaniklik acilmadi hatta kitle giderek buyuyor parmak ucu kadardi su anda avuc ici kadar oldu :KK43: simdi mastit antibiyotkle iyilesse bile asil bu tikanikligi acmam gerek.

Evet ben pompayi arada kullaniyordum, sanirim duzenli kullanmak gerekecek.
Benim de geçen hafta bir göğsümde elime geldi kitle. Masaj, sıcak su, sıcak soğuk kopmres, sağma vs derken üç günde ancak düzeldi. Daha önce doğumdan 10 gün sonra falan olmuştu, gece şiddetli kasılma gibi titremelerim olmuştu. Yine aynı yöntemlerle açıldı. İnşallah bir an önce toparlanır, çok sızlıyor çünkü:KK43:

3 dr gordu ikisi idrar ve kan tahliline yogunlasti birisi cigerlerini dinledi colyak olabilir dedi reflu mu dedim bisey demedi yine aglama krizimiz geliyor valla cok bunaldim napcam bilmiorum drlar da mi anlamior acaba
Tam sorununuz neki canim insallah sadece bebek oldugu icindir aglamalari bi rahatsizligi yoktur umarim

Hiç bilmiyorum canım bir araştırayım zira en berbat günümüzü yaşıyoruz. Bebeğimin bana ihtiyacı var ama ben yeterince ilgilenemiyorum. sürekli kucağımda ama dermanım kalmadı düşürmekten korkuyorum
Çok geçmiş olsun canımm. Çok berbat durum. Bir an önce iyileşirsin umarım

Alla alla pastil alabiliyormuyuz acaba onunda deneriz

Boğazım çok kötü olunca eczaneye gittim emziriyorum dedim bana bepanthen pastil verdi
Ama mübarek şimdiye kadar hiç bu kadar süt de olmamıştı artık sol göğsüm acıyor şişkinlikten
Tabi bir de kişiden kişiye farklılık gösterir birşey de diyemem

Kalınır:)

Ben o pastili ememiyorum midem bulanıyor canım. Ben pes ettim artık gelirse benimdir gelmezse hiç benim olmamıştır )

Bunun hiç tadı kokusu yok
Sıfır tatsız nanesiz aromasız birşey
İlk defa kullanıyorum ben de
Boğaz yangınım duruyor ama memelerim 100 oldu
Bir de eskisi gibi sıvı bile tüketemiyorum

Aa gercektenmi sen gul ozaman canim surekli :) denemedigim hic birsey kalmadi canim surekli disardan aldim.evde hurma kuru uzum kaysi karisimi ictim hic oynamadi bile :KK43: 2 haftadir bebegim emmiyordu sukur 3 gundur onu cozduk sagmaktan kurtuldum.emiyor artik cok ozlemisim oglumu :) bu da yeter napayim
Duşta emzirmeyi denedin mi?
O da etkili oluyor

Hiç bilmiyorum canım bir araştırayım zira en berbat günümüzü yaşıyoruz. Bebeğimin bana ihtiyacı var ama ben yeterince ilgilenemiyorum. sürekli kucağımda ama dermanım kalmadı düşürmekten korkuyorum
Gecmis olsun, eşin yardimci olabildigince olsun, seni dinlendirsin ki biran once iyilesebilesin.

Boğazım çok kötü olunca eczaneye gittim emziriyorum dedim bana bepanthen pastil verdi
Ama mübarek şimdiye kadar hiç bu kadar süt de olmamıştı artık sol göğsüm acıyor şişkinlikten
Tabi bir de kişiden kişiye farklılık gösterir birşey de diyemem

Bunun hiç tadı kokusu yok
Sıfır tatsız nanesiz aromasız birşey
İlk defa kullanıyorum ben de
Boğaz yangınım duruyor ama memelerim 100 oldu
Bir de eskisi gibi sıvı bile tüketemiyorum
Biliyorum o pastili ben dokusundan dolayı ememiyorum onu ama zaten süt olsun diye pastil emmedigim kalmıştı:D demek ki prolaktini tetikliyor ilginç

Bugun bir saat uyudu nerdeyse yarim saat koynumds uyudu yarjm saat yerinde. Çıldırcktm bir ara. Uyudu gibi galiba sanirim :))
Kac haftalik bebek, atak filan olmasin? Bizimki nerdeyse bir aydir ayni duzende uyuyordu, 3 gundur aksam uykusundan 2 saatte uyaniyor sonra hrp memede saat basi gozunu aciyor. 12. Haftadayiz atak haftas, bugun uzun uzun eliyle oyuncaklara dokunmaya calisti, birkac gundur donmeyi deniyor. Bu zamanda yeninseyler ogrendigi icin uykusu yemesi bozulur, anneye duskun olur, ilgi ister vb diyor o nedenle hic kafaya takmiyorum, birkac gune duzelir diye.

Bende bu "harika haftalar"in kitabi varr wonder weeks doktorali arastirmacilarin yazdigi bir kitap bana mantikli geliyor.

Back