• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sac dokulmem son surat devam ediyor ya 2 haftadir vitamin kullaniyorum ama avuc avuc dökülüyor sizde de varmi hayatimda hic saçımın döküldüğü görmedim elimi atmaya korkuyorum kafama yaa

Kv bugun ilk defa gitmekten bahsetti aa dedim bebegim daha dur 1 ay oldu geleli :bicak:
Neymis o gitmek istiyormus da esim surat yapiyormus o surati operim aksam gelince sen merak etme dedim içimden
Neyse sözünü etmeye basladiysa bir aya kadar gider heralde :duduk::KK49:

Anaa bizimki de hep böyle diyor esime sordum yoo yapmıyorum aslında ona öyle geliyordur diyor

Sac dokulmem son surat devam ediyor ya 2 haftadir vitamin kullaniyorum ama avuc avuc dökülüyor sizde de varmi hayatimda hic saçımın döküldüğü görmedim elimi atmaya korkuyorum kafama yaa
Benim saçım dokulurdu daha önce de ama su an fena dökülüyor hiç bu kadar olmazdı

Cok gecmis olsun canim.emzirirken imuneks tarzi ilac kullanilabiliyor mu acaba alsan
Hiç bilmiyorum canım bir araştırayım zira en berbat günümüzü yaşıyoruz. Bebeğimin bana ihtiyacı var ama ben yeterince ilgilenemiyorum. sürekli kucağımda ama dermanım kalmadı düşürmekten korkuyorum

Hiç bilmiyorum canım bir araştırayım zira en berbat günümüzü yaşıyoruz. Bebeğimin bana ihtiyacı var ama ben yeterince ilgilenemiyorum. sürekli kucağımda ama dermanım kalmadı düşürmekten korkuyorum
Gecen paylastim ya sut yapar diye ikea icecek oda soguk alginligi bagisiklik.cok iyi geliyormuş aklinda olsun

Bugun bir saat uyudu nerdeyse yarim saat koynumds uyudu yarjm saat yerinde. Çıldırcktm bir ara. Uyudu gibi galiba sanirim :))

Ben memeyi desteklemek için sürekli elimle c, u tutuşu yapıyordum. Bir de kv bebek nefes almakta zorlaniyor diye parmaginla burnunun önünü ac diyordu, bastiriyordum ben de. Bunlardan mi oldu bilmiyorum. meme ucumda yarık var, kanama vb yok ama şekli hala normale dönmedi ondan mi oluyor acaba...
Bende göğüs uçlarım sızlıyor diye emzirirken memeyi tutuyordum ağzına tam alabilmesi için uğraşıyordum o şekilde tıkandı galiba, bana doktor öyle dedi, süt orda birikip kalıp enfeksiyona çeviriyormuş. Ağrının yanında çok ateşli de oluyordu göğsüm yanıyordu resmen. Antibiyotik ve sıcak temas iyi geldi. Pompa kullanmıyorum ben emzirerek boşaltmasını sağlıyorum.

Birswy sorucam adet olunmadan gebe kalinir mj. Merakımdan yani yoksa baska birswy yok :rapci::olamaz:. Saka maka oyke birsey oolsa bn naparimmm.

Bugün bende bir ara yatağa tırmanmaya çalışırken kucağımda bebekle devriliyordum. Akşam üstü uykusuzluk başa vurunca çok yoruyor beni. Sen birde hastasın bir an önce iyi ol kuzum inşallah zor hasta hasta... birde bulaşacak tedirginliği de cabası

Back