- Emoji Skoru
- 4.706
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.641
Cok gecmis olsun canim.emzirirken imuneks tarzi ilac kullanilabiliyor mu acaba alsanAşı huysuzluğu ve benim hastalığım birleşti örerim çıktı. Babasına kanguruyu taktım evin içinde turluyorlar ben de 10 dk kafamı koydum
Çay damla vs bir şey içiyormusun? Ben hiç bir şey içmiyorum benimde az. 5 dakika sağıyorum 20 cc falan çıkıyor. Bir kere sinemaya gittik çok güldüm geldim 40 dakikada 90 cc çıktı anlamadım gitti20 dk dan 3 defa sagiyorum surekli 1 defada degil malesef
Hem aylık rutin kontrol hem de rota aşısı için biz gittik canımKızlar biz šimdi ayin 27 sinde tam 3 aylik olacazya aylik kontrole gidiliyormu acaba
Kv bugun ilk defa gitmekten bahsetti aa dedim bebegim daha dur 1 ay oldu geleli
Neymis o gitmek istiyormus da esim surat yapiyormus o surati operim aksam gelince sen merak etme dedim içimden
Neyse sözünü etmeye basladiysa bir aya kadar gider heralde
Benim saçım dokulurdu daha önce de ama su an fena dökülüyor hiç bu kadar olmazdıSac dokulmem son surat devam ediyor ya 2 haftadir vitamin kullaniyorum ama avuc avuc dökülüyor sizde de varmi hayatimda hic saçımın döküldüğü görmedim elimi atmaya korkuyorum kafama yaa
Hiç bilmiyorum canım bir araştırayım zira en berbat günümüzü yaşıyoruz. Bebeğimin bana ihtiyacı var ama ben yeterince ilgilenemiyorum. sürekli kucağımda ama dermanım kalmadı düşürmekten korkuyorumCok gecmis olsun canim.emzirirken imuneks tarzi ilac kullanilabiliyor mu acaba alsan
Allah kolaylık versin canımHiç bilmiyorum canım bir araştırayım zira en berbat günümüzü yaşıyoruz. Bebeğimin bana ihtiyacı var ama ben yeterince ilgilenemiyorum. sürekli kucağımda ama dermanım kalmadı düşürmekten korkuyorum
Gecen paylastim ya sut yapar diye ikea icecek oda soguk alginligi bagisiklik.cok iyi geliyormuş aklinda olsunHiç bilmiyorum canım bir araştırayım zira en berbat günümüzü yaşıyoruz. Bebeğimin bana ihtiyacı var ama ben yeterince ilgilenemiyorum. sürekli kucağımda ama dermanım kalmadı düşürmekten korkuyorum
Hemşire bana gek dedi asisi yyok ama kilo boy takibine bakariz dedjKızlar biz šimdi ayin 27 sinde tam 3 aylik olacazya aylik kontrole gidiliyormu acaba
Bende göğüs uçlarım sızlıyor diye emzirirken memeyi tutuyordum ağzına tam alabilmesi için uğraşıyordum o şekilde tıkandı galiba, bana doktor öyle dedi, süt orda birikip kalıp enfeksiyona çeviriyormuş. Ağrının yanında çok ateşli de oluyordu göğsüm yanıyordu resmen. Antibiyotik ve sıcak temas iyi geldi. Pompa kullanmıyorum ben emzirerek boşaltmasını sağlıyorum.Ben memeyi desteklemek için sürekli elimle c, u tutuşu yapıyordum. Bir de kv bebek nefes almakta zorlaniyor diye parmaginla burnunun önünü ac diyordu, bastiriyordum ben de. Bunlardan mi oldu bilmiyorum. meme ucumda yarık var, kanama vb yok ama şekli hala normale dönmedi ondan mi oluyor acaba...
Bir önceki uykusu ne kadar önceydi?Sakaa gibii ya 10 dkika uyudu sadece. Uyandı bile
Bugun gun icinde sadece 1 1 bucuk saat uyudu. 4 saat once yarim yarim saatlik uykuBir önceki uykusu ne kadar önceydi?
Bugün bende bir ara yatağa tırmanmaya çalışırken kucağımda bebekle devriliyordum. Akşam üstü uykusuzluk başa vurunca çok yoruyor beni. Sen birde hastasın bir an önce iyi ol kuzum inşallah zor hasta hasta... birde bulaşacak tedirginliği de cabasıHiç bilmiyorum canım bir araştırayım zira en berbat günümüzü yaşıyoruz. Bebeğimin bana ihtiyacı var ama ben yeterince ilgilenemiyorum. sürekli kucağımda ama dermanım kalmadı düşürmekten korkuyorum
Bu bebeklerin 1,5 saat filan uyanık kalması gerekiyor. 3 ayı geçtiyse hadi 2 saat. Akşam uykusu içinde 3 saat ara olsun diyorlar. Yorgunluktan mı uyuyamıyor acaba?Bugun gun icinde sadece 1 1 bucuk saat uyudu. 4 saat once yarim yarim saatlik uyku
Alla alla pastil alabiliyormuyuz acaba onunda denerizBoğaz ağrım için Bepanthen Pastil içmeye başladım
Memelerim süt doldu çok fena
Süt için herşeyi deneyen arkadaşlar bunu da deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?