• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz aksam acile gittik kan ve idrar tahlili aldilar idrar yolu enfeksiyonu varmis benim bahsettigim reflumsu seylerle ilgilenmediler kusma icin de fitil verdiler.

Bugun de sabah cocuk dr una gittik yine benm esas sorunumla ilgilenmedi yeniden idrar tahlili istedi sonuc bekliyoruz ne olacak boyle anlamadm ben esas sorunumla kimse ilgilenmiyor :KK43:
Merhaba benim bebeğimde de reflü var, gaviscon kullandık bebekler için olanından verdi dr. Bize iyi geldi çok şükür, 1 hafta kadar kullandım şimdi daha iyi, yine arada ağzına mideden su geliyor yüzünden belli oluyor ama eskisi gibi değil. Sırf reflüsü için kamera aldım beşiğine yerleştirdim her an telefondan bakıyorum paranoyak olmuştum :(

Eşin gelince o çocukla ilgilenirken yapsan yemekleri. Ben o şekilde ertesi günün yemeğini yapa yapa götürüyorum. Biraz da bol yapıp kavonozlara dolduruyorum o da idare ediyor. Doğuma kadar instgramda yemek hesabım vardı yemekler paylaşırdım, şimdi yemek yemesi bile zor :kk77:
Hesabin adi ne cnm bakayim meraknettim :)

Başım çok şiddetli ağrıyor
Öykü Duru aralıksız şarkı söylüyor :KK47:
Bebiş memede yaşamak istiyor o_O
Nasıl olayım işte çok iyiyim:işsiz:

Ben içiyorum sürekli
En güzeli de Doğadan Rezene çayı geldi bana
Güzel süt yapıyor
Oyle hazir posette isirgan cayi da var mi

Merhaba benim bebeğimde de reflü var, gaviscon kullandık bebekler için olanından verdi dr. Bize iyi geldi çok şükür, 1 hafta kadar kullandım şimdi daha iyi, yine arada ağzına mideden su geliyor yüzünden belli oluyor ama eskisi gibi değil. Sırf reflüsü için kamera aldım beşiğine yerleştirdim her an telefondan bakıyorum paranoyak olmuştum :KK43:
Benim anlattigim belirtilerle ilgilenen olmadi napacam bilmiorum idrar tahlili sonucu bekliorum bakalim

kızlar, mastit oldum. memenin üstü kizardi, aciyor. antibiyotik başlattı doktor. memedeki tikanma gecmiyor bir türlü, moralim cok bozuk, tavsiye edilen herşeyi yapiyorum ama daha kotuye gidiyor :KK43:
Merhaba canım beniö de sağ göğsümün alt kısmında olmuştu gece öyle bir ağrıyla uyanmıştımki sabahı zor ettim doktora gitmek için. Aksef antibiyotik kullandırdı ve parol aldım bebeğe zararı yok dedi, onun üzerine iyiyim ama yine arada oluyor ağrı. Sürekli o memeyi boşaltmak gerekiyormuş. Birde emerken elinle makas yapma ozaman da tıkanıyor. Ben sıcak suya küçük havluyu batırıp ağrıyan yere koyuyordum o da iyi geldi.

Eşin gelince o çocukla ilgilenirken yapsan yemekleri. Ben o şekilde ertesi günün yemeğini yapa yapa götürüyorum. Biraz da bol yapıp kavonozlara dolduruyorum o da idare ediyor. Doğuma kadar instgramda yemek hesabım vardı yemekler paylaşırdım, şimdi yemek yemesi bile zor :kk77:
Kanguruya koyun kızlar tavsiye ederim. Ben.soğanı dograyip hooop kanguruya koyuyorum devam ediyorum sogan gözünü yakar diye onu o yokken doğruyorum

Kanguruya koyun kızlar tavsiye ederim. Ben.soğanı dograyip hooop kanguruya koyuyorum devam ediyorum sogan gözünü yakar diye onu o yokken doğruyorum
Ya yenidoğan aparatı almadım ya ondan mıdır nedir eğilip doğrulamıyorum ben çok rahat ya... hoş benimkini koyup yemek yapsam onuda beğenmez illa gezdir beni der ;)

Belirtileri neler peki?
Uyurken yedigi ağzına gelip yutkunuyor hemen uyanıyor 2 dakika ya da 5 dakika uyuyabiliyor gece uykusunda sorun yok ama gündüz böyle olduğu için uyuyamıyor ki mama yedikten sonra hırıltı oluşuyor

Benimki daha 120 ye gecmedi henuz 100 ml aliyor ondan ogun sayisi 1 fazla olabilir bende
Biz gunduz iki satte bir 60 ml gece 4 saatte bir 80 yiyoruz az mi simdi siz bile deyince bi suphelendim ama fazlasini yemiyor cok nadir gunduz 80 ictigi bugun 12 de hastaneden gelince tek seferde 120 yedi hayret ettim normalde agzindan cikariyordu biberonu

Kıyamam geçmiş olsun cnm duşta tarak ile masaj öneriyordu arkadaşlar sık sık da emzirme. Umarım geçer bir an önce

Teşekkürler, bu duşta tarakla masajı denedim daha önce, şu anda yangı olduğu için acıyor fazla zorlamıyorum. Antibiyotik etki etmeye başlarsa bunu tekrar deneyeceğim.

Çok geçmiş olsun. Mastit olana kadar herhangi bir şey hissetmemiş miydin

Hissetmez olur muyum, buraya da yazmıştım. Memede kitle vardı, süt kanalı tıkandı herhalde. Sicak duş, sıcak havlu, masaj vb. deneyerek açmaya çalıştım, büyümeye devam etti. Elektrikli pompa aldım bosaltayim diye ama 3 haftadan fazla oldu tikaniklik acilmadi hatta kitle giderek buyuyor parmak ucu kadardi su anda avuc ici kadar oldu :( simdi mastit antibiyotkle iyilesse bile asil bu tikanikligi acmam gerek.

Merhaba canım beniö de sağ göğsümün alt kısmında olmuştu gece öyle bir ağrıyla uyanmıştımki sabahı zor ettim doktora gitmek için. Aksef antibiyotik kullandırdı ve parol aldım bebeğe zararı yok dedi, onun üzerine iyiyim ama yine arada oluyor ağrı. Sürekli o memeyi boşaltmak gerekiyormuş. Birde emerken elinle makas yapma ozaman da tıkanıyor. Ben sıcak suya küçük havluyu batırıp ağrıyan yere koyuyordum o da iyi geldi.

Evet ben pompayi arada kullaniyordum, sanirim duzenli kullanmak gerekecek.

Ben memeyi desteklemek için sürekli elimle c, u tutuşu yapıyordum. Bir de kv bebek nefes almakta zorlaniyor diye parmaginla burnunun önünü ac diyordu, bastiriyordum ben de. Bunlardan mi oldu bilmiyorum. meme ucumda yarık var, kanama vb yok ama şekli hala normale dönmedi ondan mi oluyor acaba...

Aaaaaa benim kızım da sürekli emzik istiyor memeye gelince ağlıyor acaba ondan mı böyle oldu ki sen bıraktın mı emziği
Aynen E Egepam gibi benim kizda emzik delisi olmustu 10 saat boyunca hic bi sekilde meme emmiyodu her türlü şeyi denedim olmadi emzik agzindan ciktigi an kiyamet kopuyodu.boş emicek illa süt geldigi an mosmor oluyodu çözüm olarak emziği biraktirdm 5 gün oldu oldu hic vermedim ve kuzum doğduğundan beri en cok bu 3 gündür meme yiyo cok şükür arada sirada sinirlensede yine de eskisi gibi memeyle kavgasi süt gelince tükürmesi yok sende bi an önce bıraktır emziği bence[/QUOTE]

Kızlar ben tekrar eski yenidoğan gaz yapmayan yavaş akışlı biberona döndüm. Yavaş akıyor uzun sürede bitiriyor mamasını. Yoruluyor ama yenisindedir hızlı rahat içiyordu. Çok rahattı ve çok alışmıştı. Belki böyle bu şekilde memedende vazgeçmez. Doğrumu düşünüyorum sizce? Yoksa yanlişmi?

Back