- 4 Temmuz 2017
- 166
- 151
- 33
- 45
Tesekkur ederim, Imsı dan almiyo olabilirler evet ama Microchipten aliyolardir kesincanım bahçecide ımsıden para alınmıyor ama mikroçipi hiç bilmiyorum esktra ücret alınıyor mu ama ımsıden esktra para alınmaması lazım
Yumurtalıkları yumurta üretmeyen kadının, hamile kalabilmesi için, başka bir kadının yumurtasının kullanılmasıdır. Hamile kalındığında, biyolojik anne olunmaz.Bebek, yumurtanın sahibi olan kadının genlerini taşır.kızlar yumurta donasyonu nedir.niçin yapılır?
Canım vita alterayı öneririm çok ilgililer
Donasyon değildi, tüp bebek yaptırdım.Bence en güveniliri..reklam kısmına aldanıyoruz bu süreçlerde..Dr Murat beyi kesinlikle tavsiye ederim. Laboratuvar ve embriyolog çok önemli. Başarılılar. Tavsiye ediyorum.Herkese merhabaKıbrısta yumurta donasyonu dusunuyoruz biz de. Gynolife ile gorustum sadece burasi ile ilgili bilgisi olan var mi acaba? Ayrica sperm icin ve embruya olustuktan sonra embriyo icin genetik test ucrete dahil mi ayri fiyat aldiniz mi?
Merhabalar nasil gecti isleminiz?gunaydin kizlar benim islemim bahceci kibris tup bebek merkezinde oldu yumurta donasyonuydu esim donorun yumurtasi toplandigi gun biz Ankara da yasiyoruz esim tek gitti yumurtalar toplandigi gun sperm verdi sonucu cikana kadar ve yumurta toplama bilgilerinide yuz yuze gorusmus ve odemeyide o gun 4675euro yu o gun yapti ve ayni gun donduben simdi transfere hazirlaniyorum bende sabah gidip aksam donebilecegimi soyledi doktorum ekrem murat bilgin yani bosuna otel paralari bosuna masraf yapip oralarda embriyonuzun gelisimini beklemektense evinizde oturup beklemeniz daha mantikli 2 defa git gel yaparak kaliteli islem olsun ben ve esime cok mantikli geldi simdi hayirlisi ile transfere hazirlaniyorum Allah her kese bu mutlulugu nasip etsin :)
Merhaba isleminiz nasil gecti?gunaydin kizlar benim islemim bahceci kibris tup bebek merkezinde oldu yumurta donasyonuydu esim donorun yumurtasi toplandigi gun biz Ankara da yasiyoruz esim tek gitti yumurtalar toplandigi gun sperm verdi sonucu cikana kadar ve yumurta toplama bilgilerinide yuz yuze gorusmus ve odemeyide o gun 4675euro yu o gun yapti ve ayni gun donduben simdi transfere hazirlaniyorum bende sabah gidip aksam donebilecegimi soyledi doktorum ekrem murat bilgin yani bosuna otel paralari bosuna masraf yapip oralarda embriyonuzun gelisimini beklemektense evinizde oturup beklemeniz daha mantikli 2 defa git gel yaparak kaliteli islem olsun ben ve esime cok mantikli geldi simdi hayirlisi ile transfere hazirlaniyorum Allah her kese bu mutlulugu nasip etsin :)
Biz haziran gibi planliyoruz canim. Nisan gibi iletisime geceriz sanirim. Kac yumurta oldu ve kaci 5. gune ulasti canim?canım embriyolar oluştu ama benim rahim transfere uygun olmadığı için bant kullanmaya başladım. Tam herşey oldu bitiyor demişken bu çıktı başıma. Neyse vardır herseyde bir hayır. Sen naptın canım başlayabildin mi tedaviye?
Cok cok sevindim insallah. En son kalan 5 embriyonun kalite durumunu soylemislerdir ne dediler canim?canım 14 yumurta toplandi zaten bahçecide 10 yumurta için garanti vermişlerdi zaten. 9 tanesi döllendi ama 5. güne giden 5 embriyom var. İnşallah onlardan bir tanesi tutsa muradıma ereceğim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?