Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz

bu arada hanımlar bahçecinin fiyatları diğer yerlere göre bir tık pahalı olabilir ama kadınlar kulübüne özel indirimleri var. görüşürken mutlaka kadınlar kulübünden gördüğünüzü söyleyip indirimli fiyattan öğrenin fiyatları diğer sayfalarda okudum euro olunca %5 bile çok çok önemli çünkü.

canım sende haklısın çok fazla reklam içerikli mesajla karşılaşıyoruz. Ama ben süreçlerimi paylaşmak istiyorum sadece. Buu arada birine faydam da olursa ne güzel

Merhaba, kibristaki merkezlerde sperm secimi icin IMCI ve Microchip yontemlerinde ekstra ucret aliniyormu? Ucretleri nelerdir biliyomusunuz arkadaslar?

canım bahçecide ımsıden para alınmıyor ama mikroçipi hiç bilmiyorum esktra ücret alınıyor mu ama ımsıden esktra para alınmaması lazım

mikroçip ne kızlar erkek kısırlığında mı kullanılıyor? Bana hiç önermediler bilgilendirebilir misiniz?

Yumurta donasyonu olacak bizim esimde onemli bir sorun yok ama en iyi spermlerin secilebilmesi icin microchip yaptirtmak istiyoruz. Sperm saglikli gorunebiliyorken genetik olarak yine de sıkıntılı olabiliyor. O sebeple riske atmak istemiyoruz cunku sadece 1 kez yumurta donasyonu yaptircaz.

IMSI yönteminde spermleri 6000-8000 kat buyuterek gorunus olarak inceleyip seciyorlar. MİCROCHİP ise spermleri süzdüklerini düşünün genetik hasarlilar süzülüyor kaliteliler kaliyor en basit anlasılabilecek sekilde microchip yönteminin mantığı bu.

Valla arkadaslar sadece 1 seferlik yaptiracagimiz icin seçim aşamalarinda yeni ekstra uygulama ne varsa yaptirmayi dusunuyorum. Daha da olumsuz olursa buraya kadar dicez artik

kızlar yumurta donasyonu nedir.niçin yapılır?
Yumurtalıkları yumurta üretmeyen kadının, hamile kalabilmesi için, başka bir kadının yumurtasının kullanılmasıdır. Hamile kalındığında, biyolojik anne olunmaz.Bebek, yumurtanın sahibi olan kadının genlerini taşır.

Canım vita alterayı öneririm çok ilgililer
Donasyon değildi, tüp bebek yaptırdım.Bence en güveniliri..reklam kısmına aldanıyoruz bu süreçlerde..Dr Murat beyi kesinlikle tavsiye ederim. Laboratuvar ve embriyolog çok önemli. Başarılılar. Tavsiye ediyorum.

Merhabalar nasil gecti isleminiz?

Merhaba isleminiz nasil gecti?

canım embriyolar oluştu ama benim rahim transfere uygun olmadığı için bant kullanmaya başladım. Tam herşey oldu bitiyor demişken bu çıktı başıma. Neyse vardır herseyde bir hayır. Sen naptın canım başlayabildin mi tedaviye?

Biz haziran gibi planliyoruz canim. Nisan gibi iletisime geceriz sanirim. Kac yumurta oldu ve kaci 5. gune ulasti canim?

canım 14 yumurta toplandi zaten bahçecide 10 yumurta için garanti vermişlerdi zaten. 9 tanesi döllendi ama 5. güne giden 5 embriyom var. İnşallah onlardan bir tanesi tutsa muradıma ereceğim zaten.

canım 14 yumurta toplandi zaten bahçecide 10 yumurta için garanti vermişlerdi zaten. 9 tanesi döllendi ama 5. güne giden 5 embriyom var. İnşallah onlardan bir tanesi tutsa muradıma ereceğim zaten.
Cok cok sevindim insallah. En son kalan 5 embriyonun kalite durumunu soylemislerdir ne dediler canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…