Kadinlar kulubu indirimi var ama baslangicta yuksek soyluyorlar zaten yani ikna edebilisine gore degisiyor fiyatlar.Pazarlik yapin acele etmeden.Fiyatida mutlaka burada söyleyin karşilastirin.Hangi kurum olursa olsun tüccar mantigi ile calisiyor.Ins canim güzel olacak hersey sadrce dikkatli karar verelim.Ben de tedavi düşünüyorum nereyi önerirsiniz kadınlar kulübü indirimi varmış sanırım heryerde geçerli mii
Tek tek görüsmeniz daha uygun kurum icinde doktorlar bile farkli.Her doktorun başarisi ayni degil ya da özeni .Sadece kurum seçmemeli doktor ve embriyolog da secmeliyiz.Acele etme canimBende Şubat ayı sonunda Kıbrıs’a gidip yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum.
Gynolife , HIT ve Bahçeci arasında gidip geliyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Çok fark olmaz canim.Ama yinede fiyati iyi araştirin standart degilBu fiyatı hangi İşlem için verdiler cnm bilği verirmisin ne donasyonu alıcaksın acaba ben embriyo düşünüyorum çünkü hem yumurta hem sperm
İnsallah canim zaten zor bir sürec kimsenin emekleri bosa gecmesin. takvim nasil ayarladinizbiz bahçecide eylem hanımda başladık tedaviye inşallah sonucum hayırlı olur
Herkese merhabaKıbrısta yumurta donasyonu dusunuyoruz biz de. Gynolife ile gorustum sadece burasi ile ilgili bilgisi olan var mi acaba? Ayrica sperm icin ve embruya olustuktan sonra embriyo icin genetik test ucrete dahil mi ayri fiyat aldiniz mi?
Bende Bahçeci yi oneririm canim hepsiyle görüştüm ama bence daha profesyoneller
Canim peki embriyoya yapilan genetik testlerle ilgili nasil bir bilgi aldin acaba?canım ben bütün merkezlerle tek tek görüştüm ama benim içime sinen yer bahçeci kliniği oldu. ben kesinlikle tavsiye ederim.
Canim peki embriyoya yapilan genetik testlerle ilgili nasil bir bilgi aldin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?