• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz

Her yeri araştirin Halil Ibrahim Tekin iyidir.Bahceci.gonalife bunlar iyidir.Belki daha iyileri vardir ama arastirmak lazim.Doğuş berbattir.Iyi arastirmak lazim telefonda herkes iyi konusur ama is bitince kafanizda soru isareti kalmayacak merkez önemli.Herkese kolayliklar dilerim.

Her yeri araştirin Halil Ibrahim Tekin iyidir.Bahceci.gonalife bunlar iyidir.Belki daha iyileri vardir ama arastirmak lazim.Doğuş berbattir.Iyi arastirmak lazim telefonda herkes iyi konusur ama is bitince kafanizda soru isareti kalmayacak merkez önemli.Herkese kolayliklar dilerim.
Bende hit ve bahçeci Murat bey düşünüyorum

canım ben murat beye değilde ilk önce koordinatör sibel hanıma ulaştım sonra o beni murat beyle görüştürdü sonrasında cep numarasını verdiği için hep ordan yazıştım sibel hanımla bişey olıunca onlar doktora arattı beni

Nurdanhanom merhaba bahceciyi öneryormusunuz bazı arkadaslar orda denemiş olmamıs kafam cok karıstı ilgililermi nasıl

Bahçeci transfer ve kalacak yer işlerini karşilamiyor.Bunlarda önemli.Sonuçta merkez ile havaalani arasi uzak.Oradan oraya taksi parasi var.Kalacak yerde sorun.

Peki siz nereyi öneriyorsunuz kafam karıstı ilkinde olmuyor zaten yazmıs arkadaslar bunuda anlamadım

kizlar valla benim icin kaliteli islem ve guvenilir her an aradigimda cevap alabilecegim doktor ve kurum onemli o yuzden arac almaya birakmaya cok takilmadim zaten esim sperm vermeye gunubirlik gidip geldi KIBHAS diye havalimanindan kalkan servisler ile Bahceciye 5 dk mesafrde esim inmis cok rahat ulasim ile gidip geldi islemi yaptik sonrasi ilgi devam etti onemli olan kalite guvenli kurum ve ulasabildigim doktor du benim icin onuda cok sukur buldum Bahcecide 🤗😍deneyip gorun sizde anlatmakla olmuyor yasamak lazim

canım ben öneriyorum bahçeciden memnunum sonucumu henüz almadım ama kurumsallığı beni çok etkiledi

kizlar valla benim icin kaliteli islem ve guvenilir her an aradigimda cevap alabilecegim doktor ve kurum onemli o yuzden arac almaya birakmaya cok takilmadim zaten esim sperm vermeye gunubirlik gidip geldi KIBHAS diye havalimanindan kalkan servisler ile Bahceciye 5 dk mesafrde esim inmis cok rahat ulasim ile gidip geldi islemi yaptik sonrasi ilgi devam etti onemli olan kalite guvenli kurum ve ulasabildigim doktor du benim icin onuda cok sukur buldum Bahcecide 🤗😍deneyip gorun sizde anlatmakla olmuyor yasamak lazim
Canim inşallah olumlu sonuçlar da alırsın. Binde Murat beyle görüşmek istiyorum nasıl ulaşabilirim. Özelden ulaşabileceğim numara yazman mümkün mü ?

Kadinlar kulubune özel indirim yapan bir kurum yok.Bahçecide bizzat denedim önce sordum nekadar olur diye ..sonrada kadinlar kulubu diye sordum iki fiyatta ayniydi aklinizda olsun 😁

Kadinlar kulubune özel indirim yapan bir kurum yok.Bahçecide bizzat denedim önce sordum nekadar olur diye ..sonrada kadinlar kulubu diye sordum iki fiyatta ayniydi aklinizda olsun 😁

Yok canım ben tedavideyim sadece sperm donasyonu icin 4000 euro idi ama kadınlar klübünden olduğumu söyleyince %15 indirim yapıldı bana da aynı değil fiyatlar, ulaşım için de anlaşmalı otelleri var bir gece yumurtalarım toplanınca kalacağız. Özel şoför var hastane otel havaalani bir hafta boyunda tum transferler için ücretli, fiyatı da taksiden uygundu,ben hastane 15 dk havaalanına günübirlik gelicem diye istemedim zaten çok yakın. Dr Eylem Hanım ile sürekli görüşüyorum her aradığında doktoruma ulaşabiliyorum, acikcasi güven verdi bana Bahçeci, inşallah hep böyle devam etsin:)

Diğer merkezlerde sperm donasyonu olumlu sonuc alan var mı arkadaşlar, ben embryo donasyonundan vazgectim once kendi yumurtalarim ile deneyeceğim inşallah pişman olmam

Son düzenleme:
Yok canım ben tedavideyim sadece sperm donasyonu icin 4000 euro idi ama kadınlar klübünden olduğumu söyleyince %15 indirim yapıldı bana da aynı değil fiyatlar, ulaşım için de anlaşmalı otelleri var bir gece yumurtalarım toplanınca kalacağız. Özel şoför var hastane otel havaalani bir hafta boyunda tum transferler için ücretli, fiyatı da taksiden uygundu,ben hastane 15 dk havaalanına günübirlik gelicem diye istemedim zaten çok yakın. Dr Eylem Hanım ile sürekli görüşüyorum her aradığında doktoruma ulaşabiliyorum, acikcasi güven verdi bana Bahçeci, inşallah hep böyle devam etsin:)
Canim kadinlar kulubü demeden de yüzde 15 yapiyor Buda ilk yalanlari bahçelinin.Vala bilemedim daha biraz araştiracagim k9nusunca hepsi simsicak sorun yokta.Hangisi bilemedim bilem3dim😁

Diğer merkezlerde sperm donasyonu olumlu sonuc alan var mı arkadaşlar, ben embryo donasyonundan vazgectim once kendi yumurtalarim ile deneyeceğim inşallah pişman olmam
Her merkezin olumlu olumsuz sonuclari var kesin birşey yok canim.Iyice arastirmak lazim.Benim net bilgigim yer doğuş onlar rastgele kullaniyorlar asla güven olmaz.Biraz sabir biraz daha araştir.

Canim kadinlar kulubü demeden de yüzde 15 yapiyor Buda ilk yalanlari bahçelinin.Vala bilemedim daha biraz araştiracagim k9nusunca hepsi simsicak sorun yokta.Hangisi bilemedim bilem3dim😁
Canim bence sen Bahceciyi forumdan takip ettigini soyledin de hatirlamiyorsundur 😅😅 Hem soylemesen bile sana yardımcı olmalarının yalancılıkla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kac kisi görüştü forumdan indirim yapmamislardi.. Maddi sikintilarini ve Bahceyi forumlarda takip ettiklerini soyleyince indirim yaptılar.
Ben tedavideyim ve Bahceçi den çok memnunum, bence sen sana indirim yapip yardımcı olmalarina ragmen haksızlık ediyorsun😈😈bense 3 aydır gorusuyorum doktoru hemşiresi embryologlari hepsi çok ilgililer 🤗 😊🤗

Her merkezin olumlu olumsuz sonuclari var kesin birşey yok canim.Iyice arastirmak lazim.Benim net bilgigim yer doğuş onlar rastgele kullaniyorlar asla güven olmaz.Biraz sabir biraz daha araştir.
Yine de böyle alenen karalama yapmanın o merkezdeki tedavi olmuş olumlu ya da olumsuz sonuc almış herkesi uzeceğini düşünüyorum. Tecrübe paylasayim derken kimsenin motivasyonunu düşürmemeliyiz.

Canim bence sen Bahceciyi forumdan takip ettigini soyledin de hatirlamiyorsundur 😅😅 Hem soylemesen bile sana yardımcı olmalarının yalancılıkla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kac kisi görüştü forumdan indirim yapmamislardi.. Maddi sikintilarini ve Bahceyi forumlarda takip ettiklerini soyleyince indirim yaptılar.
Ben tedavideyim ve Bahceçi den çok memnunum, bence sen sana indirim yapip yardımcı olmalarina ragmen haksızlık ediyorsun😈😈bense 3 aydır gorusuyorum doktoru hemşiresi embryologlari hepsi çok ilgililer 🤗😊🤗
Ins iyi olur hakkinda hayirlisi olsun.Benim amacim daha çok bilgi ve merkez hakkinda bilgi sahibi olmak.Indirim konusuna gelince bir kac telefon numarasindan denedim hepsinde israr etmeden bisey demeden yüzde 15 yaptilar indirim.Kadinlar kulubu ile ilgisi yok sadece bundan eminim baska olumsuz bisey söyleyemem tabiki.Deneyimim olmadan bisey demem haksizlik olur.Amac daha cok bilgi toplamak burda hepimiz herseyi yazalim.Diger merkezler içinde yazanlar olsa keşke.Zor bir karar o yüzden ko
Ben tedavideyim ve Bahceçi den çok memnunum, bence sen sana indirim yapip yardımcı olmalarina ragmen haksızlık ediyorsun😈😈bense 3 aydır gorusuyorum doktoru hemşiresi embryologlari hepsi çok ilgililer 🤗😊🤗
Ins iyi olur hakkinda hayirlisi olsun.Benim amacim daha çok bilgi ve merkez hakkinda bilgi sahibi olmak.Indirim konusuna gelince bir kac telefon numarasindan denedim hepsinde israr etmeden bisey demeden yüzde 15 yaptilar indirim.Kadinlar kulubu ile ilgisi yok sadece bundan eminim baska olumsuz bisey söyleyemem tabiki.Deneyimim olmadan bisey demem haksizlik olur.Amac daha cok bilgi toplamak burda hepimiz herseyi yazalim.Diger merkezler içinde yazanlar olsa keşke.Zor bir karar o yüzden konusulan her kelimeyi eleyip düşunuyorum.Ama sen her gelismeni yaz bizde bilgi sahibi olalim.Bilgilerin icin tesekkur ederim.Herşey gönlünce ve mutlu bitsin

Back