Hani embriyolarin kalitesi icin kod gibi biseyler diyorlar ya.Cok cok sevindim insallah. En son kalan 5 embriyonun kalite durumunu soylemislerdir ne dediler canim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz
- Konu Sahibi ravzan42
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- donasyon kıbrıs taşıyıcı anne
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
- 25 Şubat 2019
- 31
- 27
- 88
- 25 Şubat 2019
- 31
- 27
- 88
Nurdancebeci hanım nasılsınız umarım herşey istediginiz gibi olmustur bahçeciyi öneriyormusunuzevet canım benim ilk yumurta donasyonum çok defa tüp bebek denedik ama sonuç alamadık ilk denememizi bahçecide yaptırdık
Ben evli değilim ileride ne yaşarım sizler neler yaşadınız onu da bilmiyorum ama çocuğunuzun spermini yada yumurtasını parayla satın alma fikri kötü gelmiyor mu(ki bazen tüp bebekte de yumurtayla spermin seçilmesinin sanki kader belirlemek gibi olduğunu düşünüyorum)gerçekten çocuğunuz başkasının genetiğini taşıyacak fiziksel ve kişilik olarak başkasından özellikler alacak ki yumurtasını ve spermini satan insanlarin iyi insanlar olduğunu da düşünmüyorum.Toplum baskısı mı içinizdeki çocuk isteğiyle bu kararı alıyorsunuz bilmiyorum ama bence hem çocuk hem eşler için büyük haksızlık.Dini açıdan da helal değil tabi ki
Bunu canınızı acıtmak için yazmadım ama böyle bir şey düşünüyorsunuz etik ve ahlaki açıdan da bakmalı konuya
Bunu canınızı acıtmak için yazmadım ama böyle bir şey düşünüyorsunuz etik ve ahlaki açıdan da bakmalı konuya
- 25 Şubat 2019
- 31
- 27
- 88
Mecbur kalıyorsun herkesin sana acıyarak cocuksuz bunun cocugu yok istemesende duyuyorsun tavırlarından cocuklarını bile senden sakınıyorlar hamile bir yakınımın karnını elledim ay cok güzel diye istem dısı ve art niyetsiz hemen ay karnım kasıldı dedi maşallah diyelim orda herkesin içinde düştügün durumda ayrı kafam cok karısık allah kimseyi bizim durumumuza düşürmesin anlamakda anlatmakda zor
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
canım ben kesinlike öneririm bahçeciyi ben çok memnun kaldım Y Yesilelma33
- 22 Ocak 2019
- 77
- 89
- 3
- 36
- 25 Şubat 2019
- 31
- 27
- 88
Tşk ederim nurdan hanım inşallah hayırlı sonuclar alırız bende haftaya kıbrısa eylem hanıma gidecem ilaçlar bitincecanım ben kesinlike öneririm bahçeciyi ben çok memnun kaldım Y Yesilelma33
- 25 Şubat 2019
- 31
- 27
- 88
Bende eylem hanımla görüştüm herşeyi inceliyormus umarım hepimiz iyi sonuclarla dönerizcanım benim doktorum eylem hanım çok i,yi birisi kendisi benim eşimde bayan doktor isteyince seçimi ondan yana kullandık. çok tecrübeli bir doktor zaten
- 25 Şubat 2019
- 31
- 27
- 88
Siz ne zaman yaptıracaksınız lütfen gelişmelerden bana haber verrmisiniz rica etsem birde gitmeden ne yapmak gerek cok tecrübesiz ce kafam karısık yardımcınolursanız sevinirm teşekkürler cevap verdiginiz içincanım benim doktorum eylem hanım çok i,yi birisi kendisi benim eşimde bayan doktor isteyince seçimi ondan yana kullandık. çok tecrübeli bir doktor zaten
- 25 Şubat 2019
- 31
- 27
- 88
Nurdan hanım bant yazmıssınız ne bantı bende gitmeden kullanırım umarım sizi sıkmıyorum cünkü eşimi cok zor ikna ettim bidaha gitmez lütfen bilgi verirmisinizcanım embriyolar oluştu ama benim rahim transfere uygun olmadığı için bant kullanmaya başladım. Tam herşey oldu bitiyor demişken bu çıktı başıma. Neyse vardır herseyde bir hayır. Sen naptın canım başlayabildin mi tedaviye?
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
Gunaydin canim climara fort bant kullaniyorum ama sana uygun olur mu bir sor bakalim rahmim kalinlasmasi icin verdiNurdan hanım bant yazmıssınız ne bantı bende gitmeden kullanırım umarım sizi sıkmıyorum cünkü eşimi cok zor ikna ettim bidaha gitmez lütfen bilgi verirmisiniz
- 22 Ocak 2019
- 77
- 89
- 3
- 36
- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 34
Hangisini seçtin canımBende Şubat ayı sonunda Kıbrıs’a gidip yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum.
Gynolife , HIT ve Bahçeci arasında gidip geliyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 34
Sonuç ne oldu pekicanım ben kadınlar kulübünden geldiğimi söyledim buraya özel kampanyadan yararlandım bahçeci çünkü buraya özel kampanya yapmış. diğer merkezlerden de aldım fiyat ama içime sinen yer burası oldu 10 yumurta içinde garanti verdiler öyle olunca burda başladık
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 34
Ayyy had inşallah canım olumlu olur. Bahçeci Murat bey mi nasıl ulaştınız bende görüşmek istiyorum dacanım sonucum henüz belli değil :) ay sonu transferim olacak inşallah nisanda sonucumu paylaşacağım sizlerle ama ben çok güveniyorum doktorum murat bey inşallah güvendiğim gibi olur herşey