Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz
- Konu Sahibi ravzan42
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- donasyon kıbrıs taşıyıcı anne
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
merhaba canim hayirli olsun simdiden bende senin gibi basta karar veremedim gidip geldim ama bahceciden dr murat bey de karar kildim gercekten cok ilgili ve alakali cok guven duydum tum sorularima yanit alabiliyorum birde cok iyi teknolojiye ve laboratuvara sahipler sibel hanim devamli ariyor surecinim ile ilgileniyor
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
canım ne yaptın merkez araştırıyordun karar verebildin mi? uzaktan seçim yapmak çk zor vaktin varsa günübirlik gidip merkezleri gez derim ben. ben kendi gittiğim merkez olduğu için bahçeciyi gidip görmeni ekiple ve doktorla tanışmanı öneririm. hakkında hayırlısı olur inşallah
400 den fazla olmamali o merkez verdikleri fiyatlari biliyorumgunaydin kizlar , ben bahceci kibristan sibel hanimdan fiyat aldim kadinlar klubu uyelerine indirimli oldugu icin 4675euro ucret ile basladim fiyat diger merkezlere gore bahceci kalitesi yaninda bence cok iyi degil mi benim icim cok rahat suan
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
canım ben kadınlar kulübünden geldiğimi söyledim buraya özel kampanyadan yararlandım bahçeci çünkü buraya özel kampanya yapmış. diğer merkezlerden de aldım fiyat ama içime sinen yer burası oldu 10 yumurta içinde garanti verdiler öyle olunca burda başladık
Bende bugün hem onlarla hemde HİT ile görüşüp bir randevu alacağım.
- 4 Ocak 2019
- 5
- 0
- 6
- 42
doc doktor alı ender tellı hocamızın karadenız bolgesındeyken hastasıydım ve şükürler olsun anne oldum yıne hocama gıtmeyı dusunuyorum kendisi saolsun karadenizden gelen hastlarına özel indirimde sağlıyormus. Hocam çok anlayışlı ve yardımcıdır her konudabunu söylemen çok iyi oldu bende aradım üye olduğumu söyledim %15 indirim yapılıyormuş saol
Görüşmeleriniz ve fiyati burada yaz canim ona göre kandirilmayalim tartişiriz buradaBende bugün hem onlarla hemde HİT ile görüşüp bir randevu alacağım.
İndirim sonucu istenen rakac kac para canimcanım ben kadınlar kulübünden geldiğimi söyledim buraya özel kampanyadan yararlandım bahçeci çünkü buraya özel kampanya yapmış. diğer merkezlerden de aldım fiyat ama içime sinen yer burası oldu 10 yumurta içinde garanti verdiler öyle olunca burda başladık
İndirim sonunda kac para söyleniyor size canimdoc doktor alı ender tellı hocamızın karadenız bolgesındeyken hastasıydım ve şükürler olsun anne oldum yıne hocama gıtmeyı dusunuyorum kendisi saolsun karadenizden gelen hastlarına özel indirimde sağlıyormus. Hocam çok anlayışlı ve yardımcıdır her konuda
400 yanliş söylemisim 4000 avro dicektim400 den fazla olmamali o merkez verdikleri fiyatlari biliyorum
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
merhaba kizlar ben Bahceci Kibris Tup Bebek ten fiyat konusunda donorun 10 garanti yumurtasi ile 5500euro fiyat verdi sibel hanim
%15 kadinlar kulubu uyesi oldugumu soyledim indirim ile 4675euro fiyat verdiler ben hem garanti 10 yumurta hem fiyat hemde kalite ayrica doktorum murat beyden cok memnun kaldim fiyat net 4675euro sizinle paylasmak istedim
%15 kadinlar kulubu uyesi oldugumu soyledim indirim ile 4675euro fiyat verdiler ben hem garanti 10 yumurta hem fiyat hemde kalite ayrica doktorum murat beyden cok memnun kaldim fiyat net 4675euro sizinle paylasmak istedim
- 11 Kasım 2018
- 1
- 1
- 1
- 40
merhaba kizlar ben Bahceci Kibris Tup Bebek ten fiyat konusunda donorun 10 garanti yumurtasi ile 5500euro fiyat verdi sibel hanim
- 22 Ocak 2019
- 77
- 89
- 3
- 36
- 4 Ocak 2019
- 5
- 0
- 6
- 42
canım ben http://docdrendertelli.com/ bu adresten hocama ulaştım, ilkini samsundayken hocamda tedavi görmüştüm şükürler olsun kavuştum ikinciyede yine hocama başlıyorum.karadenızden gelen hastalarına fıyat konusunda yardımcı oluyor sizede olacagından emınım bır danışın derim.Ben de tedavi düşünüyorum nereyi önerirsiniz kadınlar kulübü indirimi varmış sanırım heryerde geçerli mii
- 22 Ocak 2019
- 77
- 89
- 3
- 36
tek bir doktorun olduğu bir yer mi burası ben biraz pinpirikliyim ya benim işlem günüm doktor hastalanırsa nolacak falan diye ben bir kaç doktorun çalıştığı büyük kurumlar araştırıyorum çünkü tek bir deneme yapma hakkımız var başka ekonomimiz yok maalesef. birde eşim kadın doktor istiyor önerdiğiniiz birisi var mı?
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
Gunaydin kizlar ben bu anlasma yani kadinlar kulubu anlasmasi sadece Bahceci Kibris Tup Bebek Merkezinde Uluslararasi standartlara sahip marka olmus bir kurum ben dr ekrem murat bilginde tedavim cok memnunum sibel senturk hanimin 0542 854 26 25 watsap numarasi ne zaman isterseniz arayin bilgi veriyor ve murat hoca ile konusmanizi oneririm tum.sorularima yanit aldim buyuk bir sabirla dinledi ve cavapladi cok memnunum rabbim tum bu guzel dileklerimizi kabul ben memnun oldugum icinde sizlerle paylasmak istedim
- 22 Ocak 2019
- 77
- 89
- 3
- 36