Hani embriyolarin kalitesi icin kod gibi biseyler diyorlar ya.Cok cok sevindim insallah. En son kalan 5 embriyonun kalite durumunu soylemislerdir ne dediler canim?
Nurdancebeci hanım nasılsınız umarım herşey istediginiz gibi olmustur bahçeciyi öneriyormusunuzevet canım benim ilk yumurta donasyonum çok defa tüp bebek denedik ama sonuç alamadık ilk denememizi bahçecide yaptırdık
Tşk ederim nurdan hanım inşallah hayırlı sonuclar alırız bende haftaya kıbrısa eylem hanıma gidecem ilaçlar bitincecanım ben kesinlike öneririm bahçeciyi ben çok memnun kaldım Y Yesilelma33
Bende eylem hanımla görüştüm herşeyi inceliyormus umarım hepimiz iyi sonuclarla dönerizcanım benim doktorum eylem hanım çok i,yi birisi kendisi benim eşimde bayan doktor isteyince seçimi ondan yana kullandık. çok tecrübeli bir doktor zaten
Siz ne zaman yaptıracaksınız lütfen gelişmelerden bana haber verrmisiniz rica etsem birde gitmeden ne yapmak gerek cok tecrübesiz ce kafam karısık yardımcınolursanız sevinirm teşekkürler cevap verdiginiz içincanım benim doktorum eylem hanım çok i,yi birisi kendisi benim eşimde bayan doktor isteyince seçimi ondan yana kullandık. çok tecrübeli bir doktor zaten
Nurdan hanım bant yazmıssınız ne bantı bende gitmeden kullanırım umarım sizi sıkmıyorum cünkü eşimi cok zor ikna ettim bidaha gitmez lütfen bilgi verirmisinizcanım embriyolar oluştu ama benim rahim transfere uygun olmadığı için bant kullanmaya başladım. Tam herşey oldu bitiyor demişken bu çıktı başıma. Neyse vardır herseyde bir hayır. Sen naptın canım başlayabildin mi tedaviye?
Gunaydin canim climara fort bant kullaniyorum ama sana uygun olur mu bir sor bakalim rahmim kalinlasmasi icin verdiNurdan hanım bant yazmıssınız ne bantı bende gitmeden kullanırım umarım sizi sıkmıyorum cünkü eşimi cok zor ikna ettim bidaha gitmez lütfen bilgi verirmisiniz
Hangisini seçtin canımBende Şubat ayı sonunda Kıbrıs’a gidip yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum.
Gynolife , HIT ve Bahçeci arasında gidip geliyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Sonuç ne oldu pekicanım ben kadınlar kulübünden geldiğimi söyledim buraya özel kampanyadan yararlandım bahçeci çünkü buraya özel kampanya yapmış. diğer merkezlerden de aldım fiyat ama içime sinen yer burası oldu 10 yumurta içinde garanti verdiler öyle olunca burda başladık
Ayyy had inşallah canım olumlu olur. Bahçeci Murat bey mi nasıl ulaştınız bende görüşmek istiyorum dacanım sonucum henüz belli değil :) ay sonu transferim olacak inşallah nisanda sonucumu paylaşacağım sizlerle ama ben çok güveniyorum doktorum murat bey inşallah güvendiğim gibi olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?