Kadinlar kulubu indirimi var ama baslangicta yuksek soyluyorlar zaten yani ikna edebilisine gore degisiyor fiyatlar.Pazarlik yapin acele etmeden.Fiyatida mutlaka burada söyleyin karşilastirin.Hangi kurum olursa olsun tüccar mantigi ile calisiyor.Ins canim güzel olacak hersey sadrce dikkatli karar verelim.Ben de tedavi düşünüyorum nereyi önerirsiniz kadınlar kulübü indirimi varmış sanırım heryerde geçerli mii
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri 2018-2019 Kibrista sperm ve yumurta donasyonu yaptiracaklar merkezler hakkinda bilgilerimiz
- Konu Sahibi ravzan42
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- donasyon kıbrıs taşıyıcı anne
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tek tek görüsmeniz daha uygun kurum icinde doktorlar bile farkli.Her doktorun başarisi ayni degil ya da özeni .Sadece kurum seçmemeli doktor ve embriyolog da secmeliyiz.Acele etme canimBende Şubat ayı sonunda Kıbrıs’a gidip yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum.
Gynolife , HIT ve Bahçeci arasında gidip geliyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Çok fark olmaz canim.Ama yinede fiyati iyi araştirin standart degilBu fiyatı hangi İşlem için verdiler cnm bilği verirmisin ne donasyonu alıcaksın acaba ben embriyo düşünüyorum çünkü hem yumurta hem sperm
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
gunaydin kizlar benim islemim bahceci kibris tup bebek merkezinde oldu yumurta donasyonuydu esim donorun yumurtasi toplandigi gun biz Ankara da yasiyoruz esim tek gitti yumurtalar toplandigi gun sperm verdi sonucu cikana kadar ve yumurta toplama bilgilerinide yuz yuze gorusmus ve odemeyide o gun 4675euro yu o gun yapti ve ayni gun dondu ben simdi transfere hazirlaniyorum bende sabah gidip aksam donebilecegimi soyledi doktorum ekrem murat bilgin yani bosuna otel paralari bosuna masraf yapip oralarda embriyonuzun gelisimini beklemektense evinizde oturup beklemeniz daha mantikli 2 defa git gel yaparak kaliteli islem olsun ben ve esime cok mantikli geldi simdi hayirlisi ile transfere hazirlaniyorum Allah her kese bu mutlulugu nasip etsin :)
- 22 Ocak 2019
- 77
- 89
- 3
- 36
- 22 Ocak 2019
- 77
- 89
- 3
- 36
İnsallah canim zaten zor bir sürec kimsenin emekleri bosa gecmesin. takvim nasil ayarladinizbiz bahçecide eylem hanımda başladık tedaviye inşallah sonucum hayırlı olur
- 22 Ocak 2019
- 77
- 89
- 3
- 36
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
eylem hanım bir tanedir bizim tam içimize sinen donörü buldu hemen bize ee siz zor kısmı atlatmışsınız hadi hayırlısı o zaman inşallah güzel sonuçlar alırsın H hicrannmmurat
- 14 Kasım 2018
- 84
- 101
- 3
- 44
Herkese merhaba Kıbrısta yumurta donasyonu dusunuyoruz biz de. Gynolife ile gorustum sadece burasi ile ilgili bilgisi olan var mi acaba? Ayrica sperm icin ve embruya olustuktan sonra embriyo icin genetik test ucrete dahil mi ayri fiyat aldiniz mi?
Canım vita alterayı öneririm çok ilgililer
- 22 Ocak 2019
- 77
- 89
- 3
- 36
Bende Bahçeci yi oneririm canim hepsiyle görüştüm ama bence daha profesyoneller
Daha tedavi bile olmadan nasıl bu kararı verebiliyorsunuz ve yönlendiriyorunuz anlamış değilim.Fake hesap gibi geldi bana
- 25 Şubat 2019
- 2
- 0
- 1
- 41
Canim peki embriyoya yapilan genetik testlerle ilgili nasil bir bilgi aldin acaba?canım ben bütün merkezlerle tek tek görüştüm ama benim içime sinen yer bahçeci kliniği oldu. ben kesinlikle tavsiye ederim.
Canim peki embriyoya yapilan genetik testlerle ilgili nasil bir bilgi aldin acaba?
o hesapta pasif olmuş canım bence sen merkezlerle direk kendin görüş ve içine sinene karar ver.Burdaki bazı kişilerin amacı reklam
- 4 Temmuz 2017
- 166
- 151
- 33
- 45
Pegasus_07 canım genetik tarama yapılmış vip donörler var için rahat etsin diye onlardan seçebilirsin. Yada embriyo oluştuktan sonra da genetik taramaya gönderebilirsin.
- 4 Temmuz 2017
- 166
- 151
- 33
- 45