2017'ye Merhaba...

Capture.JPG

fekat müdürüm neden bana iftira ediliyor, lütfen konuya müdehale ediniz Mune Mune :KK70: :KK70: fişte değil valla, daha sırada cin var, yeşil periye payam yetmedi, bu beyaz peri :KK70: :KK70::KK30::KK30::KK30::KK49::KK49::KK49:

Aslında güzeldir, gençken götürürdük kadeh kadeh ben kaliteli şarabı birçok alkollüye tercih ederim ama unu eledik, eleği astık çaya bisküvi banıp ve tütün çekiyoruz:KK70::KK30:
Hahahaha apla arada un lazım olmuyomu? Elek iyidir arada bazı pisliklerden kurtulmak için elemek lazım..:KK53:

Hadi ben izin veriyom arada ele sen eleee:eğlence:

O zaman ben senin rekorunu kırabilirim:KK45:Biz en fazla, evde aile dostları ve çocukları ile tombala oynayıp mısır patlatırdık ötesi yok:KK53:

Ayy o da vardı nevom .

Şayet Almanya dan teyzemler ve çocukları geldiyse , ev toplaşması ... ilerleyen saatlerde tombala .

Bir de paralı tombala :rolleyes: Oldu ki kaybettim , mızmızlanan ben ... sonra herkes paraları bana verirdi ( yanlış anlamayın yaş 8-9 :confused:)

Mune Mune o dolar çuvalları bu anılarla peyderpey birikti işte :KK70:
:KK70:

Ayy o da vardı nevom .

Şayet Almanya dan teyzemler ve çocukları geldiyse , ev toplaşması ... ilerleyen saatlerde tombala .

Bir de paralı tombala :rolleyes: Oldu ki kaybettim , mızmızlanan ben ... sonra herkes paraları bana verirdi ( yanlış anlamayın yaş 8-9 :confused:)

Mune Mune o dolar çuvalları bu anılarla peyderpey birikti işte :KK70:
:KK70:
Keşke şimdide toplasıp tombala oynayabilsek:-)
Dolar çuvalları mı:rolleyes:Aus'cum seni çok severim biliyorsun değil mi:rolleyes:

X