- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
İşte en sevdiğim chess ...gece boyu bombalarını takipteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sesleri yarıştırırsak benim bet sesim seninkini geçerya ben şarkı söylersem tüm krismis sevincin söner ama hayata küsersin
bence youtubedan bi şarkı yollla hepimiz oynayalım
Abla 2016ya sen ausencia chess ve birileri daha vardi onlarla gule oynaya girmistik ne kadar umutluyduk. Şimdi 2017ye ayni umutla bakiyoruz. Allah benzetmesin su lanet 2016ya
Sesleri yarıştırırsak benim bet sesim seninkini geçer
Dur ben şarkı bulayım, var mı istek parça
sana bırakıyorum canım zevkine güveniyorum:)Sesleri yarıştırırsak benim bet sesim seninkini geçer
Dur ben şarkı bulayım, var mı istek parça
Ahahaha ben kacirmistim yaaa.Yaaa yaaaa çok eğlenceli idi ...ben bir de ver çoşkuyu ver çoşkuyu derken profil fotoma kendimi koymuştum ilk ve son kez
İçen chess di kafayı ben bulmuştum
Ahahaha ben kacirmistim yaaa.
Bende cok hastaydim kolonyadan kafayi bulup kizimin resmini koymustum
Abla ben gelcem de pacama yapisan bir adet sipa var. Sen basla oynamaya ben geliyorumchess sen şarkı söyle ben masaya çıkıp oynayayım kimse yok başbaşa eğleniriz, 2 kadehten sonra görmezsin benim kırışıklıkları, dünyanın en güzel kadını oynuyor kıvamında loş Işık'ta arada gider hahahahhhaahhahahaa
Ahahahahah bak ben onu unutmusum. Kim kimi nasil hayal ediyordu acebaaaagggHatırlıyorum
İlerleyen saatlerde de kim kimi nasıl hayal ediyora geçtik ki .... üzerinde ne var levelını atlamadık şükür
Ahahahahah bak ben onu unutmusum. Kim kimi nasil hayal ediyordu acebaaaaggg
Akşamdan beri kara tren söylüyorum manasızca .... Yusuftan gelen tepki ; anne söz şarkı söylemeyi kesersen bütün koyduğun yemekleri bitireceğim O kadarrrr bülbülüm yani.
Sen sen siyah sacli beyaz tenli minyon citi piti guzel elleri olan bi hatunsun. Kesin net bilgi. Aksi iddia edilemes oyle degilsen bile oylesin benim gozumdeOoooo gece çabuk ilerliyor, hayal etme kısmına atladık, beni hayal etmeyin hahahahaha
ahahah ben şarkı söylediğimde de eşim duyduğum en kötü 2.ses demişti..
ilki kim diye sordum ajdar dedi
Sen sen siyah sacli beyaz tenli minyon citi piti guzel elleri olan bi hatunsun. Kesin net bilgi. Aksi iddia edilemes oyle degilsen bile oylesin benim gozumde
Aaaaa Ajdar yine en azından ajdaaarrrr diye bağırırken sesi yetiyor, ben bağırınca 2. saniye de ses horoz ötüşüyle boğazlanma arası birşey oluyor hahahahahhaahahah ben şarkı söylediğimde de eşim duyduğum en kötü 2.ses demişti..
ilki kim diye sordum ajdar dedi